Přejít na obsah

Chronoshop.cz

kubson

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 508
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

A bude ten tah pasovat i na oceán vintage military? A ten safír by mohl taky pasovat? Byl by to zajímavý upgrade.

Náramek asi pasovat bude - vypadá zcela identicky, ale nezkoušeli jsme to. O tom safíru ale pochybuji. Rozměry a uchycení budou asi trochu jiné. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

krátká odpověď: ?bohužel, nedá?

Ahoj, mám přesně ty SO1B s keramickou lunetou u vás už dlouho objednané. Smířil jsem se s tím, že budu čekat delší dobu. Ale nepustil alespoň Steinhart nějakou informaci, proč jim to tak trvá? Problém s dodávkou strojku, nejde jim proud,...

díky

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mám přesně ty SO1B s keramickou lunetou u vás už dlouho objednané. Smířil jsem se s tím, že budu čekat delší dobu. Ale nepustil alespoň Steinhart nějakou informaci, proč jim to tak trvá? Problém s dodávkou strojku, nejde jim proud,...

díky

hlavní důvody jsou nedostatek  strojků a poptávka převyšující výrobní kapacitu

Odkaz ke komentáři

poiko : Na Steinhart Nav. B-Uhr Automatic jsem čekal 4 měsíce. Hned potom jsem objednával Archimede Pilot a čekal měsíce dva... bylo to fakt na palici, tak držím palce. Ono snad vůbec není jasný, čím to budou dál osazovat...(Eta, Sellita, nebo ten jejich nový kalibr). Už to budou muset konečně pořešit.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...