Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mam dilema aky remienok si vybrat na sportovanie a zaroven bezne nosenie. Teraz mam kaucukovy a ten ked ho mam aj hodinu na ruke tak zacne cudne zapachat (smrdi jak neumyte ponozky). Kovovy sa mi zda zas moc tazky a titanovy na moje hodinky proste nerobia.

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

no tak podla mna plateny, ked sa namoci tak bude este viac smrdiet. Ja mam z tym remienkom iba taky problem ze smrdi ako tchor. Novy original Tissot stoji 1100kc, takze neviem ci je to vela, alebo malo za remienok, v kazdom pripade za kaucuk dost. Co vam tie remienky po celom dni nesmrdia?

Odesláno

Ja gumovy napouzivam a u kozenych jsem zatim nic podobneho nezaznamenal? Jasne, casem je treba remen vymenit, ale s tim se pocita. Gumovy remen je gumovy remen..vis jak smrdi zaparene nohy v gumovych holinkach? ;) Na ruce si to ale prilis nedovedu predstavit? A kdyz smrdi, tak trocha mydla a teple vody by to melo spravit? Otazka je, jestli treba nema tvoje telo nejakou blbou reakci na gumu a kdyz se potis, reaguje to s gumou jinak, nez vetsine lidem? Plateny remen neni tak uplne plateny, vtsinou se jedna o nylonm je to nepromokave a mel by neco vydrzet. Jako alternativu za gumu to zkusit muzes? Horsi to nebude ;)

Odesláno

Je to k Tissot Atollo, presne cislo T12.1.596.31. A podla mna je guma vlatne kaucuk pokial sa nemylim. Inac to by som si mohol ten remienok umyvat kazde 2 hodiny. Neviem teraz ci ho mam vymenit (moze vobec guma menit strukturu?)alebo si dat na ruku kilo deodorantu, samozrejme ze sa umyvam aj 100x denne, som cistotny az moc keby chcel niekto zabrdat :) Podla mna to sposobuje pot a ta guma, totiz na zeleznom som s tymto nemal ziaden problem

Odesláno

Musíš uplně změnit materiál- některý pot prostě takto reaguje... i když přírodní materiál by to měl zvládnout...

A opravdu ti věříme, že se umýváš..........

Moje žena takto "vyrábí" ze žlutého zlata červené. A to se opravdu umývá... to mi věřte!!

Odesláno

Na tom original Tissot remienku je napisane E00541.22.20 a Made in Italy :( to sa mi nezda. Neviem sa teraz rozhodnut ci objednat novy, pretoze sa bojim ze mi pride taky isty. Inac ja pot nemam vobec agresivny takze to absolutne nechapem ze ponozky mi nesmrdia vobec a hodinky ano :)

Odesláno

No a nemas lepsi nejaky koupit kovovy tah? Guma podle mne vubec neni vhodna na celodenni noseni. Ta je dobra maxilmalne ke koupani, plavani, potapeni, ale urcite ne na celodenni noseni na hole kuzi :D S potem nic neudelas a pod gumou se ho proste dela vic..

Odesláno

No ale potom budu mat tie hodinky cca. 180g co sa mi zda uz dost vela, nechapem ako moze niekto nosit tak takze hodinky. Skusim tu gumu natriet nejakou vonavou eseniou, ci to nepomoze, keby predavali titanovy tak to hne kupujem, lenze nepredavaju :( ten uchyt je totiz moc hlboko nato aby sa tam dal dat normalny remienok. S tym povolenim som akurat tak spravim a testujem a nucham :) je to lepsie ale troska padaju na zapastie co mi je malinko neprijemne. Ozaj ako vlastne nosite hodinky? sila dotiahnutia atd?

Odesláno

BTW, tak zkus zavesit na remen "stromecek"..budes razem neprecichnutelny :D

Ja mam remen jak kdy. To klouzani mi taky vadi, takze spis utahnuty, ale pak uz mne po celem dni to utazeni stve, takze bud povolim, a nebo uplne odepnu a mam hodinky vedle laptopu ;)

Odesláno

Ja by som akurat potreboval preve taky medzi dierku. Ked ich dam utiahnut tak su mi moc utiahnute a ked ich o jedno povolim, uz mi padaju. Toto ma proste najviac stve, asi dnes zoberiem jamkovac a urobim si tam jednu dierku navyse. Niekedy mam pocit ze trpim ked mam hodinky na ruke a ked ich dam dole tak zijem. Bohova radost z hodiniek co? :)

Odesláno

Mohl bys ještě zkusit "voděodolný" typ jako například Hirsch Carbon

8050-3.jpg

Je to z nějakých umělých materiálů, ten vnitřek je pocitově je velmi podobný kůži, ale měl by odpuzovat vodu a vypadá docela dobře. A vyhýbat se cibuli, česneku, nadměrné konzumaci piva a kořalky :D

Návštěvník Kamil
Odesláno

Teda pánové vy jste ale dobráci! :D :D :D Jsem zvědavý, co mu ještě poradíte.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...