Micey Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 (upraveno) Zdravím přátelé, pár slov o mý nový akvizici. Poslední dobou jsem pociťoval rostoucí neklid, kterej vrcholil neustálym projížděnim inzertního vlákna. Bohužel, všechno buďto fantastický, ale na mě drahý (zdravím, GP od here), nebo ne tak úplně.. ono. Chtěl jsem něco slušnějšího, použitelnýho k obleku, potažmo i na blížící se svatbu, na druhou stranu, abych se o to nemusel moc bát a mělo nějakou vodotěsnost. Z dražších hodinek jsem už poměrně vyléčenej.. doufám. Takže jsem si vzpomněl, že jsem onehdá olizoval v Koscomu Alpinu - jak jejich pilotní, tak diver modely se mi moc líbily a za solidní ceny. Tudíž jsem to včera vyrazil omrknout a prásk ho, nakonec jsem našel přesně to, co jsem chtěl. Po dlouhý době nákup mimo fórum.. Tedy dosti keců, Alpina Startimer - 44mm průměr (víc, než jsem původně chtěl, přiznávám), vevnitř klasická 2824, ale moc hezky upravená s vlastním rotorem (za ty prachy až neuvěřitelně..), 100m vodotěsnost, šroubovací korunka(!), hnusnej pseudokrokodýlí řemen (ohledně něho se budu rozčilovat níže, si myslim:), vnitřní AR. Subjektivní dojmy - na první pohled si všimneš krásnýho cifru, struktura broušenýho hliníku(?) a reliéfních čísel s indexy. Bohužel zatím jenom rychlý foto mobilem na blbym světle, až se dostanu k foťáku, ten cifr nafotim pořádně. Pouzdro je celkem velký, radši bych o 2mm menší, ale povedený - upřímně řečeno, oproti např. Eterně KonTiki Four Hands prostě.. nepoznám rozdíl. Omega má ostřejší hrany, pokud je to dobře - ale já obecně nějaký velký kvalitativní rozdíly ve zpracování prostě nejsem schopnej postřehnout. Každopádně kde má bejt vyleštěno, je přesně vyleštěno atakdále. AR funguje hezky, neni to samozřejmě oboustranej na Fortisu, ale zase je takovej příjemně.. nevtíravej a nepoškrábu to. Zajímavá věc je ten strojek, je fakt krásně zdobenej - ne úplně Perrelet, ale pohráli si s tim slušně - viz roztřesený foto. Přesnost nevim, mám je den - a upřímně, pokud to neni půl minuty denně, neřešim. Hrozně mile mě (všiml sem si toho doma) překvapila korunka - je šroubovací což bych u takovejhlech hodinek nečekal, jde hezky zklehka, přitom je pěkně cejtit ten závit. Co mě se.re - řemen. Znova si musim povzdechnout, proč sakra někdo udělá pěkný poctivý hodinky (i třeba v kategorii 50 a vejš) a dá na to nějakou imitaci. Co je špatnýho na pěknym řemeni z krávy? Proč si sakra musí ten dobytek hrát na krokodýla? Mno nic, jinak ten řemen blbej neni, příjemně tlustej, ale půjde pryč cobydup. Pak mohli bejt o ty 2mm menší.. A to je zatim všechno. Jo, díky misoo za připomenutí - lumi stojí samozřejmě za prd. Nechápu, proč ji tam vůbec cpou.. Závěrem, poměr cena-výkon mi přijde pro hodinky kupovaný nový v ČR v kamennym obchodě skoro nevídanej, jsem zatim silně spokojenej. Znova omluva za fotky, nafotim brzo líp - zatim aspoň pro představu. Díky za pozornost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. EDIT: Nechápu, proč nefungujou odstavce. Upraveno 6. prosince 2012 uživatelem Micey
misoo Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 parada, krasne su ! chcel som klasicke tmave na tahu, no tieto som tiez evidoval. velkosti sa neboj, su prijemne nizke. tie cisla su nadherne, pekne tehlicky! remen (aj tah) su slabinou alpiny, je to tak kozku samozrejme vymen, uvidis jak prekuknu ako je vyriesena lumi ?
Micey Odesláno 6. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 misoo, teď jsem to doplnil, dík - lumi jest vyřešena tak, že je v podstatě nepoužitelná. Ale to jsem čekal..
cretino Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 fuha, tak toto su hodinky jak lusk - paradny kusok, tie vystupujuce cisla su nadherne.. z toho remena si tazku hlavu nerob, nejaka kraska od miestnych majstrov sa tam bude urcite paradne vynimat.. gratulujem
misoo Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 (upraveno) ok, ze je slaba to som tusil (tiez mi to neva, nejsom lumi-freak ), ale ako a co je nasvietene v tejto bielej verzii by ma zaujimalo. na ciernych svietia len dve ruky a styri body na 12,3,6,9. pre zistenie kolko je hodin v noci aj tak v pohode dostacujuce si mysim. edit: z fotiek tusim svietia dve rucky a 12 malych bodov na indexoch ? Upraveno 6. prosince 2012 uživatelem misoo
Micey Odesláno 6. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 misooo, teoreticky svítěj všechny indexy (ty prťavý u čísel) a ručky (minutovka a hodinovka).
jencekgs Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Gratulace. Ty čísla vypadají fakt pěkně
semi001 Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Krásný a elegantní oblekofky s ověřeným strojkem Gratuluji
Micey Odesláno 6. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Tak ještě jedna mobilovka, na lepšim světle.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Gratuluju k parádním oblekovkám.
villain83 Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Super,taky jsem donedávna měl Alpiny,občas trochu lituju,že jsem jsem je poslal do světa.Ale tyhle jsou zatraceně povedený,hodí se nejen ke košili
blam Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Velmi pohledné hodinky za rozumnou cenu. Gratuluji a ať slouží.
panedge Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Zrovna minulej tejden jsem prohlizel web Alpiny a tenhle kousek se mi moc libil.Vubec Alpina ma ted moc peknou kolekci.Takze,at slouzi.
Majk1 Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Moc pěkný kousek za příjemný peníze. A ty číslice jsou boží
Daemonultimate Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Zajímavej a pěknej kousek.At dobře slouží.
NIGHTinGALE Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Mně se ty hodinky líbí moc a asi si koupím ten tvůj mobil - fotky super.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se