Quido Morava Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 jestli si to tu ty holky přečtou, popadaj smíchy
villain83 Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 No já teda nevím,dělám mezi samejma babama(nutno podotknout,že pěknejma),občas zahlásí něco jako:"Ty už máš zase jako nový hodinky,joooo??",ale obávám se,že to je tak vše.Občas pochválej,že sou jako hezčí,než ty minulý,ale sou zase těžký jako prase,nebo moc nahlas tikaj atd...takže asi tak.
jencekgs Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 No mě chce spíš moje poslat kvůli hodinkám do háje. "Ty furt čumíš na hodinky a vůbec mě neposloucháš"
tenge Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Já to mám podobný..samý baby kolem sebe..a nejhezčí jim přijdou ty co se lesknou jak .... TAkže s Ball (těžký a tlustý), Damaskem (divný) a LLD (jak pro dědky) jsem pohořel..Breitlingy je zaujaly..= samozřejmě aniž by věděli co je to za značku, ale leskly se a byly modrý..
m.n. Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Skorošvagrová si prohlížela moje suby a říká: Hm, ty jsou nějaké obyčejné a ta lupa, to je jak pro důchodce...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Takže s falešnýma Breitlingama z Aukra za pár stovek tam člověk vzbudí pozornost Edit: Ta bude ráno zklamaná Raději ať je zklamaná ráno než večer A k tématu- zatím sem nenatrefil na ženu, kterou by zajímaly mé hodinky.
Návštěvník dlubix Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 (upraveno) Zkuseny holky v barech v centru to poznaj, nektery se podle toho i orientujou. Normalni holky to vetsinou nepoznaj, ridej se spis designem. Ale ja balim holky hlavne na svoje charisma, smysl pro humor a velký.........ruce pročpa Ti to vytečkovalo chlupatý ? Upraveno 6. prosince 2012 uživatelem dlubix
Quido Morava Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 manželka hodinky vůbec neřeší, furt nosí prťavý dámský CK (jsou prý lehký a ke všemu), akorát na sport si bere certiny, jelikož mají WR100 a když ji nějaké ukazuju a ptám se, co na ně říká, tak skoro vždy, že jsou nudný, nezajímavý - když se ptám, které podle ní nejsou nudné, řekne: "no ty velký, co máš..." (tím myslí X-windy).... (naposledy jsem ukazoval a ptal se na tyhle - prý nic moc, takový obyčejný... tak nevím)
etinov Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Mně se to paradoxně kdysi (cca 10 let zpět) podařilo na Stormy.....ona je měla taky.....stála vedle mě na baru....výměna pohledů....konverzační téme jasný.... a bylo to
mollaris Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 (upraveno) Sbalit na hodinky nějakou ženskou se mi nepovedlo, ale na druhou stranu se se mnou chtěla rozvést žena, když jsem si chtěl koupit Grand Carrery za 90k. Tak jsem jí nechal chvilku vychladnout a koupil si Submarinery za 150k... A kupodivu je se mnou pořád... Upraveno 6. prosince 2012 uživatelem mollaris
sibirnaya Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 (upraveno) draha polovicka - doktorka - resila, ze prece nemuze do prace nosit rolady, ze to pacosi nezkousnou - haha, za tu dobu se chytl jeden obchodak, to mela zrovna na ruce iwc aquatimer, a rikal, ze ma pekny hodinky, bla bla, on je taky fanda a mel frederic constant, nebo jak se to pise. takze nejen baby na to nehledi, vetsina normalnich lidi na to nehledi - takze asi tak... jasne, princezny v baru a na disco to obcas poznaj, stejne jako poznaj auta, atd, proste musis vytipovat spravnyho korena, ne? ale trebas v nasem provincnim zapadakove resily hlavne diesel a replay, lacoste je nechavalo zcela chladnymi, ted uz se snad dovzdelaly Upraveno 6. prosince 2012 uživatelem sibirnaya
Quido Morava Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Sbalit na hodinky nějakou ženskou se mi nepovedlo, ale na druhou stranu se se mnou chtěla rozvést žena, když jsem si chtěl koupit Grand Carrery za 90k. Tak jsem jí nechal chvilku vychladnout a koupil si Submarinery za 150k... A kupodivu je se mnou pořád... to mohla říct rovnou, že je na rolády, a nevyhrožovat rozvodem
lucid Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Mně se to paradoxně kdysi (cca 10 let zpět) podařilo na Stormy.....ona je měla taky.....stála vedle mě na baru....výměna pohledů....konverzační téme jasný.... a bylo to Myslím si, že to je účinnější: tzn. zajímat se primárně o ty její hodinky, i když třeba stojí za starou belu (nebo o to proč žádný nemá), než významně ukazovat své zápěstí.
Chorche Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Kdyby moje žena věděla o tomhle úchylným koníčku dříve, tak ji nesbalím nikdy.Obecně to snad může fungovat jen u zlatokopek.
Ondoni Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 ...tak mě se to povedlo...ještě na výšce v Ově...měl jsem obrovské oranžové plastové digitálky, měly odklápěcí displej, a v tom prostoru pod ním (byly tam původně nějaké bonbony) jsem míval uskladněný veselý tabáček...jo a na boku to mělo malou vodní pistolku, kterou jsem ten večer plnil asi vodkou... ...teď po x letech jsem už jen dvakrát slyšel "hezký" a jednou byl pochválen průhled na strojek...ale už jsem ženáč a netajím to, takže asi tak
kuncák7 Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 No mě chce spíš moje poslat kvůli hodinkám do háje. "Ty furt čumíš na hodinky a vůbec mě neposloucháš" Tohle slýchám v pozměněné verzi- furt matláš nějakej chronomag a hodinky a mě neposloucháš .O hodinky se nezajímá a ve svém okolí taky neznám nikoho, že by dokázal sbalit nějakou babu na hodinky, asi špatná sbírka .
etinov Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Myslím si, že to je účinnější: tzn. zajímat se primárně o ty její hodinky, i když třeba stojí za starou belu (nebo o to proč žádný nemá), než významně ukazovat své zápěstí. Přesně, sbalit jí na její hodinky....
libor2002 Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Hele, to je otázka. Skoro si myslím, že to takhle funguje jen u nás. Kamarád se nedávno seznámil s jednou Němkou a první den, co se viděli, měl na sobě Casia. Asi po měsíci známosti mu paní řekla, že když si jich všimla, tak mu ještě pár dní potom nevěřila, že je ve skutečnosti fakt v Česku celkem uznávanej novinář... Nemky se v hodinkach a znackach docela vyznaji, hlavne z vetsich mest. Uz me parkrat prekvapily jaky maji prehled. Ale neni divu, vsudepritomna reklama v novinach, na ulicich... Jinak se zadna zenska na moje hodinky nechytla a ani jsem je na ne nebalil...
Chocholusik Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Niekedy v 98mom po urcitom case chodenia sa mi priatelka priznala ze na prvom rande hodnotila aj Seiko5 ktore som mal na ruke...
Liqid Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Tak já měl největší úspěch asi s Swatch globe, obvykle reakce typu: "Jak tam poznám, kolik je hodin?"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se