PanzerBear Odesláno 15. února 2006 Nahlásit Odesláno 15. února 2006 Kráááááááááááása! Na jinak jednoduchou kontrolní otázku odpovídám: horní jsou po renovaci Jo, protoze ty prostredni byly foceny 14.tyho a ty nahore az 19.tyho
letec Odesláno 15. února 2006 Nahlásit Odesláno 15. února 2006 ja bych to podle korunky typoval obraceně :-)) jedny mam doma a uz se tesim na odeslani primovi pak taky budu chodit jak pav a ukazovat svoje peri :-)
georg Odesláno 15. února 2006 Nahlásit Odesláno 15. února 2006 Tedy, klobouk dolů, ty Diplomaty jsou supr. Prime, je možné nám sdělit, ve kterém roce "šly mezi lidi"?
proof Odesláno 15. února 2006 Nahlásit Odesláno 15. února 2006 Tedy, klobouk dolů, ty Diplomaty jsou supr. Prime, je možné nám sdělit, ve kterém roce "šly mezi lidi"? Já to sice vím a většina lidí tady nejspíše taky, ale když to potřebuješ slyšet přímo od Prima... tak Ti to neřeknem.
Prokop Odesláno 16. února 2006 Nahlásit Odesláno 16. února 2006 Už jsem si zvykl, že jsou některé dotazy zodpovězeny dříve, než se dostanu k počítači, takže klidně můžete pokračovat. PS: 1968 - Jednalo se o přechodné období, než se ustálila nová podoba loga PRIM.
georg Odesláno 16. února 2006 Nahlásit Odesláno 16. února 2006 Tedy, klobouk dolů, ty Diplomaty jsou supr. Prime, je možné nám sdělit, ve kterém roce "šly mezi lidi"? Já to sice vím a většina lidí tady nejspíše taky, ale když to potřebuješ slyšet přímo od Prima... tak Ti to neřeknem. Tak to ber ty i ostatní jako můj úlet. A znovu - co vy ostatní, nevíte někdo náhodou, kdy byl zahájen prodej Diplomatů? (Je to tak lepší?)
letec Odesláno 16. února 2006 Nahlásit Odesláno 16. února 2006 2Zdenda.... díky za info ohledne diplomatu
Petr_S Odesláno 21. února 2006 Nahlásit Odesláno 21. února 2006 Tak i mé Diplomaty dnes odjely na léčení do sanatoria v Neustadtu:)
Marat Odesláno 21. února 2006 Nahlásit Odesláno 21. února 2006 Také bych rád poslal své Diplomaty na ozdravnou kůru, může mi někdo doporučit postup a sdělit své zkušenosti s provedením zakázky, cenou apod? Něco jsem si tu již přečetl, chtěl bych ale znát přímý názor spokojeného majitele.Děkuji
Prokop Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Odesláno 22. února 2006 Asi tento příspěvek není adresován přímo mě, ale protože na něj nikdo nereaguje, ujmu se ho. Na výběru nejvhodnějšího postupu záleží, odkud jste. Ideální je osobní schůzka nad hodinkami + ukázka renovovaného kousku. Sám mám také jeden takový, takže mohu posloužit. Pokud není možná schůzka osobní, tak by bylo potřeba, abyste poslal alespoň e-mail s fotkami hodinek a s popisem vlastní představy o renovaci. Dále je potřeba, aby se hodinky dostali do Nového Města nad Metují, aby je prohlédl odborník hodinář. Ten pak stanoví všechny nutné zásahy, které bude třeba při renovaci realizovat. K tomu se do nabídky připočtou všechny další služby, které jsme schopní nabídnout a odešle se zákazníkovi ke schválení. Vlastní volbou tak máte možnost určit rozsah renovačních zásahů. Pokud se na ceně renovace nedohodneme (což se nám doposud stalo asi ve dvou případech), odešleme hodinky na naše náklady zpět jejich majiteli. Cena renovace se může pohybovat od 2500,- Kč výše. Záleží na tom, zda se mění pouzdro za nové, nebo zůstává původní. Velký podíl na ceně tvoří renovace číselníku nebo jeho nová výroba, takže je vhodné vybírat hodinky se zachovalým číselníkem a ručkami. Procentně vysokou položkou pak může být i řemen. Pokud zvolíte krokodýla.....
šarik Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Odesláno 22. února 2006 Viděl jsem PRIMovy Diplomaty a měl na ukázku ještě jedny pro srovnání před renovací. Naprosto úžasné co jeho lidi dovedou udělat ze starých hodinek :cool:
zdenda Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Odesláno 22. února 2006 2Marat.na předchozí stránce jsou fotky před i po, vzhledem k nutnosti renovace ciferníku byla cena o něco více než 2,5 , ale výsledek a zacházení je na výbornou
cigi Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Odesláno 22. února 2006 to marat...........neváhej a dej se do toho! Dal jsem primovi památeční hodinky po tátovi (tustové pozlacené z počátku 80.tých let, 68 kalibr) a výsledek renovace (vyčištění strojku, ciferníku, ručiček, nové pozlacení, nové sklíčko, nový řemínek - to byla jasně nejdražší položka) za cca 3100,- Kč mě velmi mile překvapil, vůbec jsem je nemohl poznat. Viděl jsem teď v zástavárně ty samé, úplně jako nové a zcela čisté a nerovnaly se těm zrenovovaným ani v nejmenším. Prim totiž nějak záhadně rafinovaně malonko zbrousil hrany pouzdra (bylo už trochu zkorodovaný agresivním potem) a tím úžasně vylepšil jeho estetické působení. Moje žena ty staré nesnášela a nechtěla, abych je nosil. Z těch renovovaných je nadšená - fakt neuvěřitelná změna k lepšímu! Prime, děkuji ještě jednou.
Danton Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Odesláno 22. února 2006 Děkuji všem za odpověd, výsledek renovace je opravdu obdivuhodný. Vše zvážím a případně s dovolením přímo oslovím Prima. Jsem z Prahy
Danton Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Odesláno 22. února 2006 Já bohužel Diplomaty nemám, pouze mě s nimi dráždí "spolupostižený" Marat, který odpovídal pod mojim nickem. Osobně se je snažím dlouhodobě získat a obíhám všechny bazary a burzy. Snad jednou také kápnu na svého cikána...
Prokop Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Odesláno 22. února 2006 Chce to jen se obrnit trpělivostí. Ty mé stály 166,-Kč.
georg Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Odesláno 22. února 2006 Teda Prime, umíte člověku zkazit večer! A to je ještě před námi hokej!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se