Přejít na obsah

Bicolor

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

bracha si pred lety dotahl z Ruska Orienty v bicoloru,nosil je dlouho a rad,ale po tech rokach intenzivniho noseni vypadaly hrozne,nakonec nevydrzely tlakovku a vratili mu je v pytliku,bylo mu jich lito,tak si koupil zase neco v bicoloru..ja bych to ale asi neunosil,nejak me to nebere..

Odesláno

Když jsou ze žlutého zlata manžetové knoflíčky a spona do kravaty, tak by na hodinkách nějaká ta žlutá měla být...

Odesláno

Já teď zrovna dostal bicolory od souseda...tissoty...nejdřív sem si říkal, že to radši na foru zamlčím, abych nedostal cejch, ale nějak tyhle věci začínám neřešit..každopádně, je to jako když dostanete obraz se srnkama od nějakého relativně dobrého malíře...dobrá technika, hezký barvy, nicméně ty srnky tam jsou a rvou vám oči...takže do dopadne tak, že obraz v lepším případě skončí pověšený v dílně nebo garáži...no a já ty tissotky vytáhnu možná na nějakou retro párty, páč to chce pořádnýho kníra a toho jinak nepěstuju...

Odesláno

Podle mě se bicolor hodí, když má člověk na sobě něco ze žlutého zlata a nechce třeba fullgold (což mě se třeba nelíbí), takže já na bicolor nedám dopustit a dovolím si nesouhlasit s tvrzením, že je to někde na půl cesty. Já to mám tak, že se mi to líbí stejně, jako kombinace žlutého a bílého zlata.

Odesláno (upraveno)

Já jenom,že jsi to tak hezky zaškatulkoval,prostě nejsou bicolor jako bicolor a i jejich cílový zákazník se určitě najde.

Jak o tom přemýšlím, musím ti dát za pravdu.

3093532464_dca7a2ae2b_o.jpg

Upraveno uživatelem travex
Odesláno (upraveno)

Jak o tom přemýšlím, musím ti dát za pravdu.

Tak vidíš,máme tu minimálně dva typy potenciálních zákazníků a když prošmejdíme net a ulice tak zjistíme,že se bicolor nosí víc než černý PVD a podobně.Takže rozhodně jen pro dědky to není.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno (upraveno)

Po těchto je mi docela smutno.

IMHO, vkusný bicolor se nevrací, nikdy totiž neodešel.

post-965-1264618253.jpg

Upraveno uživatelem Bert
Odesláno

Pro lidi co mají rádi zlato a o fullgoldy mají strach, protože jsou celkově měkké, je bicolor jasná volba-ocelové častí na bicolorech vychytají veškeré škrábance od běžného nošení. Měl jsem dvoje suby v oceli, ale oproti bicolorům mi připadali více se přibližující ke všedním hodinkám. Což jsem já nehledal.

post-20229-001124700 1355313609.jpg

Odesláno

Nemůžu si pomoct, ale bicolor se mi z dnešní produkce líbí jenom na Rolexkach, tak nějak to k některým modelům prostě patří...já bych si je při mém stylu oblékání nikdy vzít nemohl, ale zrovna nedávno jsem jedny viděl na elegantním chlapikovi v obleku a sedly mu úžasně

Návštěvník Radius
Odesláno

Dříve mi to přišlo jako strašnej kýč, dnes by se mi už některé líbily, ale je to opravdu jen pár modelů u lepších značek. Třeba ty Béčka tady shora nebo ty Rolničky GMT II mi přijdou nádherný. Třeba je to věkem a za deset let budu prahnout po fullgoldu. Každopádně striktní názor mám na pánské hodinky s kameny, ty ponechávám rapperům. U žen jsou hodinky s kameny pěkné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...