Horhe Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 (upraveno) Ono to není tak, že by si fašouni TS vybrali, ale založili. A ještě dotaz na panedge. Když sis stěžoval, že tam u vás choděj smraďoši v horolezeckym, může se chodit v námořnickym, nebo je to taky trapas? Ten kabát se mi totiž celkem líbí. Upraveno 24. září 2013 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Jsi mimo Africane. Jak jsem uz rikal nekolikrat, neni to tak, ze by v tom tato znacka byla nevinne a nezavinene. Jsou to oni. Tecka. Je to jejich kroj, tu firmu si zalozili, delaji to pro jasne definovanou zakaznickou skupinu, grafikou primo odkazuji jasnym smerem, vypatlane hlavy v tom chodi, jako jeden muz. Ze ji maji tvoji kamosi, kteri se kazdou minutu neprojevuji jako nacci, nebo ze na svych webovych strankach nemaji svastiku neznamena vubec nic. To jsi cekal ze na domovske strance budou mit Hitlera? Jiste se najdou i lidi, kteri si to kupili v blahe nevedomosti, ale myslim, ze jejich pocet bude zcela zanedbatelny ve srovnani s temi, kteri tim davaji srozumitelnou zpravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 znam hodinare, neni to nacek, jen ma rad historii valek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 (upraveno) Jednotlivci, vselijaci vasi znami, kteri zcela absolutne, stoprocentne, ruku do ohne za dam, nejsou nacci , na celkovem obrazu te znacky nezmeni zhola nic. "...neni nacek, jen se obdivuje, jak efektivne umeli prepravovat lidi..." Upraveno 24. září 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 (upraveno) Něčí kámoš s maminkou? Ještě teda uvedu zdroj, abyste si nemysleli, že to je nějakej můj kámoš.ZDROJ: IDNES Upraveno 24. září 2013 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 tvůj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 V tech hadrach vas ani nepusti do Bundestagu. Proste hadry pro luzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Pak je to pouze moje neinformovanost, přečetl jsem si, co jste předhodily a uznávám, že mě to moc nevoní Takže tu vcelku hezky vypadající bundu už nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Disuze okolo značky TS jde zcela mimo mě, ale ta bunda, co postnul African, se mi sakra líbí.(ideálně od Tilaku a budu spokojenej, zrovna tihle šumperáci jsou mi sympatičtí - i když ani nevím, jestli pořád šijí doma..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 (upraveno) ja nevim, co je treba zavadnyho na tomhle hadru edt.: mozna kdyby to melo ceduli hilfígr, bylo by to ok Upraveno 24. září 2013 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Disuze okolo značky TS jde zcela mimo mě, ale ta bunda, co postnul African, se mi sakra líbí.(ideálně od Tilaku a budu spokojenej, zrovna tihle šumperáci jsou mi sympatičtí - i když ani nevím, jestli pořád šijí doma..) Šijí, a na všem co sem od nich v poslední době kupoval to hrdě oznamují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Ze je od idiotske firmy. Fakt ti to nedochazi, nebo se jen delas? Kupuj si co chces, ale nesnaz se obhajovat humusacky oddil tim, ze delaji i normalni svetrik, je to hloupe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 jak vás tak čtu tak asi košer nebude nic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Normální svetřík navlečenej na modrooký blondýně. By mě zajímalo, jestli by ho nafotili na nějaký černošce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 ta bunda, co postnul African, se mi sakra líbí.(ideálně od Tilaku a budu spokojenej, zrovna tihle šumperáci jsou mi sympatičtí - i když ani nevím, jestli pořád šijí doma..) Podobnou najdes u kazde druhe outdoorove firmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Tilak je super, ale je bohužel šitej pro ty horolezecký vižle, takže já se do něj jaksi nevejdu, naposledy když jsem si od nich zkoušel Gore-tex gatě, tak jsem vypadal jak malý tlustý děcko, který se ve školce souká do punčocháčů A myslím, že ho stále šijou v ČR" Disuze okolo značky TS jde zcela mimo mě, ale ta bunda, co postnul African, se mi sakra líbí.(ideálně od Tilaku a budu spokojenej, zrovna tihle šumperáci jsou mi sympatičtí - i když ani nevím, jestli pořád šijí doma..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 (upraveno) h : a kdybys na nakym nackovi videl iwccka, tak bys ty svoje sel hned prodat..., Upraveno 24. září 2013 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 (upraveno) Monetmare, na to uz s dovolenim nebudu reagovat, tak hloupe se bavit skutecne neumim. A ze mam level hooodne nizko. Jinak s Tilakem ma stejnou zkusenost jako African. To same je tady treba Norrona. Super propracovane veci, ale na uplne jine postavy, nez mam ja. Idealne padnou tem rachitickym, figurinam za vylohou. Chtel jsem Tilak, fakt chtel, ale nemam narok. Tak jsem nakonec skoncil u High Point, kdysi Schwartzkopf, taky cesi. A ted utracim uz nejaky patek u Mammuta. Upraveno 24. září 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Ze je od idiotske firmy. Fakt ti to nedochazi, nebo se jen delas? Kupuj si co chces, ale nesnaz se obhajovat humusacky oddil tim, ze delaji i normalni svetrik, je to hloupe. Zas bych to tak nehrotil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Monetmare, na to uz s dovolenim nebudu reagovat, tak hloupe se bavit skutecne neumim. v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se