Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

mnje se ta bunda libi, tudle barvicku mam rad.. ale za 35 k bych snad raci ty roleksky...

já ti rozumím a taky bych nedal za bundu 35 a to je jedna z levnějších, ale je to o tom kolik člověk vydělává a jaký má priority. před pár lety bych nevěři že dám za hodinky 20k a dnes dávám 200. časy se mění :-)

a když jsme u Bognera tak já v minusových teplotách na lyžích mám 3 vrstvy rip curl za 8k a je mi fajn. Kamarád s Bognereme za pade má 2 vrstvy a je mu taky fajn. tím neomlouvám tu cenu ale za kvalitu se prostě platí. kajčí peří něco stojí :-) ale hlavně se mi tam líbí ten design. je to krásný.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale to jsi nějaký závodník ne?

no a já mám na lyžování do -10 pod bundou tričko z krátkým, nad -10 přidám tenkou mikinu. bunda je obyčejná adidaska .

jinak záleží na jaké lyže..na běžky je to uplně něco jiného než sjezdovky..

Odkaz ke komentáři

já ti rozumím a taky bych nedal za bundu 35 a to je jedna z levnějších, ale je to o tom kolik člověk vydělává a jaký má priority. před pár lety bych nevěři že dám za hodinky 20k a dnes dávám 200. časy se mění :-)

a když jsme u Bognera tak já v minusových teplotách na lyžích mám 3 vrstvy rip curl za 8k a je mi fajn. Kamarád s Bognereme za pade má 2 vrstvy a je mu taky fajn. tím neomlouvám tu cenu ale za kvalitu se prostě platí. kajčí peří něco stojí :-) ale hlavně se mi tam líbí ten design. je to krásný.

nevim. veresova je taky vzdycky cela vobognerovana, vypada spokojene, tak asi na tom neco bude.. ja nemuzu soudit, od bognera sem mel akorat vonafku, hadr zadnej.. na mne je to zu teuer..

Odkaz ke komentáři

no a já mám na lyžování do -10 pod bundou tričko z krátkým, nad -10 přidám tenkou mikinu. bunda je obyčejná adidaska .

To bych tě chtěl vidět,protože když ho trochu valíš,tak máš z minus deseti minus dvacet ani nemrkneš :-) Spíš ta tvoje obyčejná bunda bude hodně dobrá'

Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...

Na letošní zimu jsem si vyhlídl toto od Marks&Spencer. Moc se mi líbí materiál, podšívky a ten hnědý límeček. Už jsem jí na čas měl, pak ji vrátil, ale teď koukám, že stejně nic lepšího asi neseženu. Ještě mě napadá M65 - má ji tu někdo? Má hodně podobný vzhled, ale nevím jak na tom bude s funkčností. 

Odkaz ke komentáři

Na letošní zimu jsem si vyhlídl toto od Marks&Spencer. Moc se mi líbí materiál, podšívky a ten hnědý límeček. Už jsem jí na čas měl, pak ji vrátil, ale teď koukám, že stejně nic lepšího asi neseženu. Ještě mě napadá M65 - má ji tu někdo? Má hodně podobný vzhled, ale nevím jak na tom bude s funkčností. 

O M65 je tady naklapáno celkem dost:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14449-bunda-m65-a-hodinky/?hl=%20alpha%20%20industries

Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...

Obnovuji toto téma, protože je zima a já objevil jednu skělou bundu, která ale asi neni zimní :D

Určitě znáte Mythbusters, Jamieho s Adamem, co boří či potvrzují různé mýty. V pár dílech jsem viděl Adama v super bundě, takový military styl mi to přišlo, ale vypadala dost bytelně, teple a voděodolně. Tak jsem chvilku pátral a našel jsem jí :)

post-26133-0-79726100-1386703564_thumb.jpg

Mythbusters_1__0005.jpg

Takže s největší pravděpodobností je to Kitanica Mark IV http://www.kitanica.net/mark_iv/

mark_iv_jacket.jpg

Cena z ofiko stránek je 597 dolarů.

Na stránkách výrobce je i zmínka o Adamovi:

"One customer, "Mythbusters" star Adam Savage, had purchased a heavy-duty jacket (MARK IV) and later, unbeknownst to Beej ? who doesn't watch TV &mdash was wearing it on episodes of the show. Following this exposure people started to seek out "Adam's jacket" online. In 2007 a childhood friend of Beej's alerted him to the score of inquiries about Adam's jacket and what company made it."

Takže Adam se jim vyplatil :)

Bunda je už od pohledu opravdu heavy - duty, mě se fakt moc líbí, tak jsem zvědavý co na ní povíte ;)

Upraveno uživatelem Z. Paul
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pánové oživím "aktuální" vlákno :-) po 8letech budu kupovat zimní bundu tak prohledávám 

Co vy a značka Columbia ? Co ta jejich OMNI-Heat(duté vlákno + reflectiv) je to funkční nebo jen reklama, letos bych rád "přežil" pouze o triku a bundě.

Nebo bude lepší akce HUDY u Sir Joseph

Děkuji

Odkaz ke komentáři

Ak hladate skutocne TEPLU bundu....

tento tyzden mi dosla..Kupena z DE cez Ebay...

Je fakt brutalna. Asi pod nu budem nostil len tielko. Od 66north Iceland mam par outdoor veci a fakt spickove spracovanie aj materialy...

kupil som tuto cervenu...

https://www.66north.com/men/Tops/parkas/Thorsmork-Parka/#.VFUPgPmG8fw

Este som zvazoval McMurdo od North face, ale tato vyhrala

Upraveno uživatelem Leviathan
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...