Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

Dobrej výběr! A víš, že je jen do pasu? N2B jsou do pasu, N3B jsou až pod zadek.

Jakou barvu vezmeš? Tu černou? Mě se líbí ta modrá. Nějak k té modré barvě tíhnu - i ciferníky mám většinou modrý :-)

Chci to rozhodně vyzkoušet v reálu protože jsem celkově "nestandartní" :(  a doufám že si vyberu.Barvu asi černou ale opět rozhodnu se až to uvidim na vlastní oči :) Do pasu se mi to líbí více .

Upraveno uživatelem laskajefajn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prezradte ten trik jak mozete nosit zimne bundy do pasa. Ja jak nemam bundu aspon pod p rdel tak furt mam odhrnute krize a v zime mi to vadi. Vam to nevadi a len ja som haklivy?

Som na tom rovnako, vadí mi prievan na kríže. Preto ma baví tá Siberia, ktorú som spomínal. Má taký vnútorný pás, ktorý sa zapne pod úrovňou opasku na nohaviciach a aj keď ju mám rozopnutú, na kríže mi nefúka. Je to vidieť na obrázku. Plus sa dá rozopnúť zospodu a na bokoch, takže pohoda aj v aute.

post-957-0-83627200-1419975313_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Som na tom rovnako, vadí mi prievan na kríže. Preto ma baví tá Siberia, ktorú som spomínal. Má taký vnútorný pás, ktorý sa zapne pod úrovňou opasku na nohaviciach a aj keď ju mám rozopnutú, na kríže mi nefúka. Je to vidieť na obrázku. Plus sa dá rozopnúť zospodu a na bokoch, takže pohoda aj v aute.

attachicon.gifws.jpg

No, sněžný pás se tomu říká, ne? Mám to na lyžařské bundě.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem potkal na horách Filipa Renče a měl na 99,9% tu zimní Canadu G (hned mě to praštilo do očí :D) . Byl v tom zachuchlanej a nohou měl modrý džíny, celkem by to šlo i dohromady, ale na horách v 1000 m.n.m bych čekal spíš nějaký zimní kalhoty :D :D :D . Bunda byla červená a musím říct, že tahle barva tý bundě moc sluší.

Odkaz ke komentáři

Boli roky ked som v zime chodieval v orig ruskom namornickom kabate po kolena co som kupil kusok od Abpopi. Vnutri bolo napisane kpt Polevoj. To bola istota, fujavica minus hocico barsco mohlo byt, a pot sa zo mna aj tak lial. A bonus bol pocit ze som ironman, fakt to bolo jak skelet.

Odkaz ke komentáři

...asi na hory jezdí často, neb vedle mě v půlce listopadu pisoároval na Hintertuxu a jezdil na snb.

Dneska byl evidentně na vycházce s nějakou "štávičkou" :D ... já nevím proč, ale hned mi v hlavě problesklo to "vyznamenání" a Sedláček (nebo jak se jmenuje) vedle něj :D ...

Odkaz ke komentáři

ja mam zlutyho injectora, sem se byl podivat ve skrini, jak se ta fena menuje..

850.jpg

Dneska odpoledne jsem ve Vaňkovce viděl kořena ve velice podobné bundě. Chvíli jsem si říkal, jestli to nejsi třeba ty, ale nepředpokládám, že je ti kolem dvaceti...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...