ToMa Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Tak to vypadá, že jakmile potkám někoho s Alphou, budu automaticky čumět na ruku .Mě asi nepřehlídneš - mám od Alphy i kšiltovku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) Dobrej výběr! A víš, že je jen do pasu? N2B jsou do pasu, N3B jsou až pod zadek. Jakou barvu vezmeš? Tu černou? Mě se líbí ta modrá. Nějak k té modré barvě tíhnu - i ciferníky mám většinou modrý :-)Chci to rozhodně vyzkoušet v reálu protože jsem celkově "nestandartní" a doufám že si vyberu.Barvu asi černou ale opět rozhodnu se až to uvidim na vlastní oči Do pasu se mi to líbí více . Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Prezradte ten trik jak mozete nosit zimne bundy do pasa. Ja jak nemam bundu aspon pod p rdel tak furt mam odhrnute krize a v zime mi to vadi. Vam to nevadi a len ja som haklivy? Som na tom rovnako, vadí mi prievan na kríže. Preto ma baví tá Siberia, ktorú som spomínal. Má taký vnútorný pás, ktorý sa zapne pod úrovňou opasku na nohaviciach a aj keď ju mám rozopnutú, na kríže mi nefúka. Je to vidieť na obrázku. Plus sa dá rozopnúť zospodu a na bokoch, takže pohoda aj v aute. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Chci to rozhodně vyzkoušet v reálu protože jsem celkově "nestandartní" a doufám že si vyberu.Barvu asi černou ale opět rozhodnu se až to uvidim na vlastní oči Do pasu se mi to líbí více .Tak si dobře vyber!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Som na tom rovnako, vadí mi prievan na kríže. Preto ma baví tá Siberia, ktorú som spomínal. Má taký vnútorný pás, ktorý sa zapne pod úrovňou opasku na nohaviciach a aj keď ju mám rozopnutú, na kríže mi nefúka. Je to vidieť na obrázku. Plus sa dá rozopnúť zospodu a na bokoch, takže pohoda aj v aute. ws.jpgNo, sněžný pás se tomu říká, ne? Mám to na lyžařské bundě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 No, sněžný pás se tomu říká, ne? Mám to na lyžařské bundě.Je to možné, nikdy som tomu nijak nehovoril, iba používal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Mě asi nepřehlídneš - mám od Alphy i kšiltovku :-)Beru na vědomí, Praha je malá :D ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Pánové to je samá značka, tisíce korun............. pamatujete na tohle..... nosím na chalupě stále a pohoda, teplíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Jo, vaťák se tomu u nas na poldovce rikalo! Pánové to je samá značka, tisíce korun............. pamatujete na tohle..... nosím na chalupě stále a pohoda, teplíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Dneska jsem potkal na horách Filipa Renče a měl na 99,9% tu zimní Canadu G (hned mě to praštilo do očí ) . Byl v tom zachuchlanej a nohou měl modrý džíny, celkem by to šlo i dohromady, ale na horách v 1000 m.n.m bych čekal spíš nějaký zimní kalhoty :D . Bunda byla červená a musím říct, že tahle barva tý bundě moc sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Boli roky ked som v zime chodieval v orig ruskom namornickom kabate po kolena co som kupil kusok od Abpopi. Vnutri bolo napisane kpt Polevoj. To bola istota, fujavica minus hocico barsco mohlo byt, a pot sa zo mna aj tak lial. A bonus bol pocit ze som ironman, fakt to bolo jak skelet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 .. osobni ne, ale monclerku nosi jeden pan, kteryho obcas potkavam, a ma k ni pekny vysoky kozacky az ke kolenum, barvy cervene...A co z toho plyne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 ...asi na hory jezdí často, neb vedle mě v půlce listopadu pisoároval na Hintertuxu a jezdil na snb.Jste spolu chcali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 ...asi na hory jezdí často, neb vedle mě v půlce listopadu pisoároval na Hintertuxu a jezdil na snb.Dneska byl evidentně na vycházce s nějakou "štávičkou" ... já nevím proč, ale hned mi v hlavě problesklo to "vyznamenání" a Sedláček (nebo jak se jmenuje) vedle něj ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 (upraveno) Špatné vlákno Upraveno 31. prosince 2014 uživatelem Kat251 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Kate jsi mimo tohle je o bundě ne o *undě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 ja mam zlutyho injectora, sem se byl podivat ve skrini, jak se ta fena menuje.. Dneska odpoledne jsem ve Vaňkovce viděl kořena ve velice podobné bundě. Chvíli jsem si říkal, jestli to nejsi třeba ty, ale nepředpokládám, že je ti kolem dvaceti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Třeba je udržované :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 jak rikam, je mi v tom letos vedro, nosim furt tudle Boxeur des Rues Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se