tano Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 To uz neplatí, když se rozšířila info, ze Perry mel židovský původ :-)No prave, krasne mimikry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Cajk na první pohled asi jo, ale podporovat financne nacky je proti memu přesvědčení.no pokud bereš jako nácky i Araby tak to potom jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Ja zas lituju tebe, za tvou neznalost.ja Ti zase prajem aby tvoje znalosti ohohatili Tvoj zivot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 (upraveno) Nic proti muslimům, ale už třetí rise spolupracovala s arabama v boji proti židům.... a nyní treba takovi Saudove věřim, ze udělají pro sve ekonomické zájmy cokoli a spoji se úplne s každým... Upraveno 12. listopadu 2015 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 ja Ti zase prajem aby tvoje znalosti ohohatili Tvoj zivot.Tak Frantik aspon nedostane nakladacku od levicovych extremistu:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 A není to pěkné... po vzoru pana Mareše je každý druhý odborníkem na rozklíčovávání znaků smyšlených divizí SS v logu Thor Steinar, přičemž v centru Prahy letí jako suvenýry krámy s otevřenou propagací komunismu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 (upraveno) Myslím že tu nikdo nechce nic zakazovat. Jedině dobře že se idioti poznají na první pohled - jak komouši tak fašouni... Upraveno 12. listopadu 2015 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 mňe zas serou lidi v obleku .... vypadaj jak z umělý hmoty .... ty lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 ja Ti zase prajem aby tvoje znalosti ohohatili Tvoj zivot.Každej to mame nejak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 vintage myslím, že toto je trochu přehnané . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 (upraveno) A tak ja nevim, o čem se tady bavíme. Thor Steinar je speciálně založena pro aktivní fasouny, je to doložitelné. I to, ze je pulka nazi scény nosila a i to, ze je nakonec vyloučili ze své přízně, protože neplatili a ze to pak prodali Arabům. To neni o žádném rozumovani, to jsou jen fakta. Každej at si nosí, vo chce. Nebo jako o co vam jde? Upraveno 12. listopadu 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 A niektory sa poznaju podla toho co pisu hovoria a myslia a nemusia mat ani bundu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Já hovorim co si myslím a komu se to nelíbi, tak vis co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Mě jde v prvé řadě o celosvětový mír. Ale aktuálně bych potřeboval vědět jaký je rozdíl mezi Bedale a Beaufort. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Frantik : jde vo houno jsou to jen hadry . Je mi jedno kdo je nosí/nosil , je mi jedno proč ta značka vznikla . Je to čistě jen spotřební záležitost. U oblečení fakt neřeším , kdo, co a proč. Přijde mi trochu prazvláštní , když někdo dokáže říct : ty máš Thor Steinar tak si idiot a nácek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Mě jde v prvé řadě o celosvětový mír. Ale aktuálně bych potřeboval vědět jaký je rozdíl mezi Bedale a Beaufort.jestli myslíš Burford tak ty maj koženou podrážku a Beadale gumovou a každe mají jiné kopyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Frantik : jde vo houno jsou to jen hadry . Je mi jedno kdo je nosí/nosil , je mi jedno proč ta značka vznikla . Je to čistě jen spotřební záležitost. U oblečení fakt neřeším , kdo, co a proč. Přijde mi trochu prazvláštní , když někdo dokáže říct : ty máš Thor Steinar tak si idiot a nácek.Ale tady je to přece jasne. Ale nechme toho, tohle je super vlákno a mělo by byt jen o bundach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Mě jde v prvé řadě o celosvětový mír. Ale aktuálně bych potřeboval vědět jaký je rozdíl mezi Bedale a Beaufort.Hlavne v délce. Bedale je kratší a ma vzadu rozparek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 jestli myslíš Burford tak ty maj koženou podrážku a Beadale gumovou a každe mají jiné kopyto Jsem Tě nechtěně mystifikoval, myslel jsem Barbour. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Hlavne v délce. Bedale je kratší a ma vzadu rozparek.Aha, teď to nějak pročítám po netu. Vypadá to že štíhlým dlouhánem se již nestanu a tak asi Bedale bude lepší volba. Ale ten rozparek, nevím nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se