Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

To uz neplatí, když se rozšířila info, ze Perry mel židovský původ :-)

No prave, krasne mimikry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic proti muslimům, ale už třetí rise spolupracovala s arabama v boji proti židům.... a nyní treba takovi Saudove věřim, ze udělají pro sve ekonomické zájmy cokoli a spoji se úplne s každým...

Upraveno uživatelem vintage
Odkaz ke komentáři

ja Ti zase prajem aby tvoje znalosti ohohatili Tvoj zivot.

Tak Frantik aspon nedostane nakladacku od levicovych extremistu:).

Odkaz ke komentáři

A není to pěkné... po vzoru pana Mareše je každý druhý odborníkem na rozklíčovávání znaků smyšlených divizí SS v logu Thor Steinar, přičemž v centru Prahy letí jako suvenýry krámy s otevřenou propagací komunismu.

Odkaz ke komentáři

A tak ja nevim, o čem se tady bavíme. Thor Steinar je speciálně založena pro aktivní fasouny, je to doložitelné. I to, ze je pulka nazi scény nosila a i to, ze je nakonec vyloučili ze své přízně, protože neplatili a ze to pak prodali Arabům. To neni o žádném rozumovani, to jsou jen fakta. Každej at si nosí, vo chce. Nebo jako o co vam jde?

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Frantik : jde vo houno jsou to jen hadry . Je mi jedno kdo je nosí/nosil , je mi jedno proč ta značka vznikla .  Je to čistě jen spotřební záležitost. U oblečení fakt neřeším , kdo, co a proč. Přijde mi trochu prazvláštní , když někdo dokáže říct : ty máš Thor Steinar tak si idiot a nácek. 

Odkaz ke komentáři

Frantik : jde vo houno jsou to jen hadry . Je mi jedno kdo je nosí/nosil , je mi jedno proč ta značka vznikla . Je to čistě jen spotřební záležitost. U oblečení fakt neřeším , kdo, co a proč. Přijde mi trochu prazvláštní , když někdo dokáže říct : ty máš Thor Steinar tak si idiot a nácek.

Ale tady je to přece jasne. Ale nechme toho, tohle je super vlákno a mělo by byt jen o bundach.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...