Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

Skuste sa pozriet na znacku Blauer, firma, ktora v Amerike vyraba oblecenie pre hasicov a policiu a tie iste materialy pouziva do normalnych bund, prakticky neznicitelne.

Alebo Moncler, Peuterey hodne vychytene Talianske znacky, ale cenovo hodne inde.

Upraveno uživatelem seaman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • po měsících...

Tak včera jsem byl náhodou v Holešeovické tržnici v Praze a musím konstatovat, že "Kanadskou husu" tam má na stánku snad každý třetí vietnamec. Evidentně se po North Face zaměřili na Husu...

... asi si taky jednu koupím :-)

Odkaz ke komentáři

Panove a kde se da ta Canada Goose koupit? Spis asi nekde za hranicema? Byl jsem se ptat tady na Vetrniku, co to vozi ten sportkoncept, a samozrejme jak uz jsem predem cekal, dostanou v rijnu celych 20 bund, takze pochopitelne neexistuje moznost vybrat si kombinaci velikosti, typu a nedejboze dokonce barvy.... :helpsmilie:

Odkaz ke komentáři

Tak já jsem letos už na bundy rezignoval a zkusím na tuto sezónu svetr. Minule měli v projně Scandinaviashop (galerie Harfa) slevy až 50% na světry s windstopperem značky "Dale of Norway" tak jsem neodolal :-) Prý by to mělo zimní bundu plně nahradit. ( www.dale.cz)

Už jen kvůli té reportáži v objektivu :-) http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096911352-objektiv/212411030401216/     ( od času 11:48)

Odkaz ke komentáři

No a to si kvůli tomu měli koupit hned kabát? 

Ano. Když jdu v zimě někam v obleku, tak potřebuju kabát. Taky si k obleku nevezmeš v létě géčka a sandály jen proto, že oblekovky a polobotky nemáš.

Myslím, že každý potřebuje něco jiného. U nás v Beskydech bych s kabátkem moc nepochodil a věř, že za vlněný bych dal asi méně, než v součtu za bundy, které nosím. Windstoper NorthFace+VauDe s membránou cca 12,5k. K tomu pořádná zimní bunda do větší nepohody, boty a jsem na 23k...není ta zima drahá?

Tak to pak jo. Já jsem městský typ, takže toho sněhu si naštěstí tolik neužiju.

Odkaz ke komentáři

Tak já jsem letos už na bundy rezignoval a zkusím na tuto sezónu svetr. Minule měli v projně Scandinaviashop (galerie Harfa) slevy až 50% na světry s windstopperem značky "Dale of Norway" tak jsem neodolal :-) Prý by to mělo zimní bundu plně nahradit. ( www.dale.cz)

Už jen kvůli té reportáži v objektivu :-) http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096911352-objektiv/212411030401216/     ( od času 11:48)

Mam. Bundu to nenahradi, ale je to fajn. Obzvlast na jezdeni autem, vystupovani ven do sloty a tak. 

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Oblek žádný nemám, ale kdybych měl tak géčka k nim beru každopádně. Nikdy jsem nešel z davem. Já člověka podle hadrů nesoudím.

Aha, takže známka punku. Aneb, ať je to nepraktické jak chce, ale hlavně ať to nikdo jinej nemá!

317232d1283053166-possible-dress-up-g-sh

Edit: Vzpomněl jsem si na citát od O. Wilda "Jen povrchní lidé nesoudí podle zevnějšku."

Upraveno uživatelem Liqid
Odkaz ke komentáři

Když je kvalitní a padnoucí oblek, tak není nic pohodlnějšího. Navíc nesnáším, když za krkem necítím límeček. Ani nevím, kdy jsem měl naposledy samotné tričko. Většinou nosím polokošili, tričko pod košilí neboj jen košili.

Ale dobře střižené rifle mohou být taky fajn.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...