Hasňa Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 Vzyt rikam, ze Kanadskou Husu nosi sami borci. Ja nebyt horkokrevny, tak nevaham. Ta firma ma koule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Jim dělá ambasadora, ne? (A kvůli tomu musel hrabat ten sníh!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 (upraveno) Skuste sa pozriet na znacku Blauer, firma, ktora v Amerike vyraba oblecenie pre hasicov a policiu a tie iste materialy pouziva do normalnych bund, prakticky neznicitelne. Alebo Moncler, Peuterey hodne vychytene Talianske znacky, ale cenovo hodne inde. Upraveno 21. ledna 2013 uživatelem seaman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Kupoval jsem Wellensteyn bundu a paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Tak včera jsem byl náhodou v Holešeovické tržnici v Praze a musím konstatovat, že "Kanadskou husu" tam má na stánku snad každý třetí vietnamec. Evidentně se po North Face zaměřili na Husu... ... asi si taky jednu koupím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Panove a kde se da ta Canada Goose koupit? Spis asi nekde za hranicema? Byl jsem se ptat tady na Vetrniku, co to vozi ten sportkoncept, a samozrejme jak uz jsem predem cekal, dostanou v rijnu celych 20 bund, takze pochopitelne neexistuje moznost vybrat si kombinaci velikosti, typu a nedejboze dokonce barvy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Myslím, ze v Armyshopu, v Praze U Bulhara je mají. A také solidní vyber Alpha, apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Tak já jsem letos už na bundy rezignoval a zkusím na tuto sezónu svetr. Minule měli v projně Scandinaviashop (galerie Harfa) slevy až 50% na světry s windstopperem značky "Dale of Norway" tak jsem neodolal :-) Prý by to mělo zimní bundu plně nahradit. ( www.dale.cz) Už jen kvůli té reportáži v objektivu :-) http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096911352-objektiv/212411030401216/ ( od času 11:48) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Podobný vize jsem měl když přišel soft-shell, ale jak je pod nulou, tak to u mě prostě nejde... .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Bundy jsem přenechal sportovcům a bezdomovcům, takže jsem pořídil na zimu kabát. Podobný jako je tento Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 No, takovejch kabatu mam par taky, ale treba na sankovani s dcerou je to trosku neprakticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Tak na sport je igelitka jako dělaná, to rozhodně. Ale už jsem v zimě potkal pár pánů, kteří si ji vzali na oblek do divadla, protože neměli kabát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 No a to si kvůli tomu měli koupit hned kabát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 No a to si kvůli tomu měli koupit hned kabát? Ano. Když jdu v zimě někam v obleku, tak potřebuju kabát. Taky si k obleku nevezmeš v létě géčka a sandály jen proto, že oblekovky a polobotky nemáš. Myslím, že každý potřebuje něco jiného. U nás v Beskydech bych s kabátkem moc nepochodil a věř, že za vlněný bych dal asi méně, než v součtu za bundy, které nosím. Windstoper NorthFace+VauDe s membránou cca 12,5k. K tomu pořádná zimní bunda do větší nepohody, boty a jsem na 23k...není ta zima drahá?Tak to pak jo. Já jsem městský typ, takže toho sněhu si naštěstí tolik neužiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Oblek žádný nemám, ale kdybych měl tak géčka k nim beru každopádně. Nikdy jsem nešel z davem. Já člověka podle hadrů nesoudím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 (upraveno) Tak já jsem letos už na bundy rezignoval a zkusím na tuto sezónu svetr. Minule měli v projně Scandinaviashop (galerie Harfa) slevy až 50% na světry s windstopperem značky "Dale of Norway" tak jsem neodolal :-) Prý by to mělo zimní bundu plně nahradit. ( www.dale.cz) Už jen kvůli té reportáži v objektivu :-) http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096911352-objektiv/212411030401216/ ( od času 11:48) Mam. Bundu to nenahradi, ale je to fajn. Obzvlast na jezdeni autem, vystupovani ven do sloty a tak. Upraveno 13. září 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 (upraveno) Oblek žádný nemám, ale kdybych měl tak géčka k nim beru každopádně. Nikdy jsem nešel z davem. Já člověka podle hadrů nesoudím. Aha, takže známka punku. Aneb, ať je to nepraktické jak chce, ale hlavně ať to nikdo jinej nemá! Edit: Vzpomněl jsem si na citát od O. Wilda "Jen povrchní lidé nesoudí podle zevnějšku." Upraveno 13. září 2013 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 (upraveno) Nechapu, proc neni videt muj prispevek pod citaci o svetru Dale. Tak to hodim do noveho prispevku: Mam. Bundu to nenahradi, ale je to fajn. Obzvlast na jezdeni autem, vystupovani ven do sloty a tak. Upraveno 13. září 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 žádný punk, prostě si oblíknu to co se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Když je kvalitní a padnoucí oblek, tak není nic pohodlnějšího. Navíc nesnáším, když za krkem necítím límeček. Ani nevím, kdy jsem měl naposledy samotné tričko. Většinou nosím polokošili, tričko pod košilí neboj jen košili. Ale dobře střižené rifle mohou být taky fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se