Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

to Liqid - skvělé řeči úředníka, manažera, toho, který leze z kanclu do auta navrch někde, kde mrazu říkají +5°C. Přijeď ke mně, vezmi si kabát a můžeme spolu od rána od půl šesté, kdy bude někdy třeba pod -25°C kontrolovat sjezdařské vleky. Bude se Ti to v kabátu určitě moc líbit po takových 11-12 hodinách pořád na mraze se budeš určitě stále cítit jako v pokojíčku. Nezapomeň si vzít elegantní kotníčkové botky Bugatti.

Kolik vas takovych je,ze pouzivaj veci na to,na co jsou.99% lidi si kupuje outdoorovy veci uplne k hov.nu a jeste v tom lezou do mesta.Napriklad u nas v Trutnove uz se vsichni prevlikli do tech svych softsheelek a kostkovanych kalhot.Samozrejme na hory a na sport v zime ideal,ale proboha proc to tahaj furt a vsude???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolik vas takovych je,ze pouzivaj veci na to,na co jsou.99% lidi si kupuje outdoorovy veci uplne k hov.nu a jeste v tom lezou do mesta.Napriklad u nas v Trutnove uz se vsichni prevlikli do tech svych softsheelek a kostkovanych kalhot.Samozrejme na hory a na sport v zime ideal,ale proboha proc to tahaj furt a vsude???

ja som si kupil paperku a chodim v tom po meste lebo nechcem aby mi bola zima. A co ? Je mi jedno ze vyrobca vyraba aj expedicne modely, k tej co mam sa pise ze "pánská péřová bunda určená pro každodenní nošení a zimní sporty."

Odkaz ke komentáři

to Liqid - skvělé řeči úředníka, manažera, toho, který leze z kanclu do auta navrch někde, kde mrazu říkají +5°C. Přijeď ke mně, vezmi si kabát a můžeme spolu od rána od půl šesté, kdy bude někdy třeba pod -25°C kontrolovat sjezdařské vleky. Bude se Ti to v kabátu určitě moc líbit po takových 11-12 hodinách pořád na mraze se budeš určitě stále cítit jako v pokojíčku. Nezapomeň si vzít elegantní kotníčkové botky Bugatti.

To je věc, která mě poslední dobou také štve. Každej druhej chodí oblečenej jak do Tater nebo na tenis. Chápu, že ty sportovní materiály jsou dnes vychytaný, ale čeho je moc....

Odkaz ke komentáři

Napriklad u nas v Trutnove uz se vsichni prevlikli do tech svych softsheelek a kostkovanych kalhot.Samozrejme na hory a na sport v zime ideal,ale proboha proc to tahaj furt a vsude???

Nevím, ale není to třeba pohodlné?

Tak to bychom mohli chodit všichni třeba v teplácích ne. Ty jsou taky pohodlné. To přece nejde takhle brát.

Odkaz ke komentáři

To je věc, která mě poslední dobou také štve. Každej druhej chodí oblečenej jak do Tater nebo na tenis. Chápu, že ty sportovní materiály jsou dnes vychytaný, ale čeho je moc....

Souhlas. Byl jsem v sobotu na tůře s KČT a potom jsem se chtěl zastavit na jídlo než byl plánovaný odjezd domů. No sednul jsem si v restauraci ven na zahrádku do rohu a hrál jsem neviditelnýho. A to jsem měl oblečení čistý, ale prostě jsem si v těch terrexech, gore-texový bundě a kostkovaných kalhotách připadal ve městě jako debil :frusty:

Odkaz ke komentáři

Napriklad u nas v Trutnove uz se vsichni prevlikli do tech svych softsheelek a kostkovanych kalhot.Samozrejme na hory a na sport v zime ideal,ale proboha proc to tahaj furt a vsude???

Nevím, ale není to třeba pohodlné?

Covece pohodlny jsou i veci urceny do mesta.Ted jsem prijel z Rakouska a nevsiml jsem si,ze by tam lidi chodili do mesta v horolezeckym obleceni.Ale to je furt dokola.A jeste jedna vec,vsichni smrdej potem jak prasata.

Odkaz ke komentáři

A já bych ještě upozornil na jednu skupinu, a to jsou pumpičkáři :-) Když vidím, jak přijde ke mě do obchodu, na hlavě blembák, zpocenej jak dveře od chlíva, ani si nesundá rukavice a v těch šortkách s obtisklým šulinem se dožaduje pozornosti, tak to je vždycky k pláči  :lol2:

Chápu, že téměř na každý sport je potřeba specifické vybavení, ale zrovna v těch cyklistických outfitech člověk opravdu vypadá jako šašek, když nesedí na kole a nešlape

Odkaz ke komentáři

Jsi mimo, ale je to Tvoje věc. Kostkované kalhoty nemám ani na hory a předpokládám že nesmrdím, stejně tak většina lidí v mém okolí.

Je ale pravda že tramvají jsem nejel už několik let a autobusem občas, ale nikdy jsem si ničeho nevšiml.

Odkaz ke komentáři

Já nosím čísté oblečení a hlavně takové v čem se cítím dobře, takže mě nedělá vůbec žádnej problém si vzít do města bundu a boty které jsou určené do hor. Naopak mě dostávají chlapci, kteří jak říkáš Panedge, jsou vyzbrojeni tím správným oblečením do města a pak se zmoklý zimou klepou někde na zastávce jak ratlíci a pak končí doma s chřipečkou. Je to moje pouze malá reakce, protože celá tahle debata je nesmysl, přeci ať si každej chodí ustrojenej jak se mu zachce kluci, hlavně když je slušnej a ohledůplnej vůči druhým, což většinou ty outdorový kluci :P

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Jo, tak ten smrad, to mi jako taky vadí, to jako jo, vždyť parfém jde dneska u Vietnamce koupit již od 50,-Kč jsem slyšel, tak já nevím, co ty lidi blbnou" Nás i když je 5 namačkanejch v malém staně někde uprostřed divočiny, tak děláme všechno proto, aby se i ostatní ve skupině cítily dobře, hygiena nohou, podpažáky a ták. Lidi jsou prasata, to jako máš recht"

No, je fakt, ze letni odpoledni spicka v prazskem metru je zazitek pro silne povahy. Za studii jsem tam trpel casto. Uplne neopodstatneny povzdech to o tom pachu skutecne neni. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Já hlavně nechápu, že pan panedge začal po mém příspěvku, který hovořil o zimě, kterou on jako obyvatel Trutnova musí dobře znát, hovořit o pocení. Pokud se on, v teplotách pod -15°C potí, nechť se tedy parfémuje. Já tak nečiním neb se nepotím, mě je akorát.

K tomu dalšímu, chodím v bundě, podle hodnocení Liqida jsem tedy bezdomovec, ale nechť, chodím v tom, co potřebuji. Kabát mi je k h...u.

Edit - jak známo, v Praze nebydlím. Metrem nejezdím a jinými hromadnými prostředky také ne, ony totiž na horách jaksi nejezdí, koleje ještě nebyly položeny a autobus neprojede, do rolby se jak je všeobecně známo mnoho lidí nevejde a my, kteří tam jsme si nesm.díme, my kouříme    :lol:

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...