Přejít na obsah

Dýmky

Doporučené příspěvky

Radku, uz ji mam doma (v patek mi ji privezl bracha na Moravu, vcera v noci jsem se vracel domu). Je naprosto dokonala. Drevo paradni, naustek je fakt luxus, a hodi se naprosto skvele.

Akorat mam maly technicky problem. Odklapeni vicka je v naprosto genialni poloze, zatim jsem to videl vzdycky jen v ose s naustkem. Jenomze... v genialni poloze pro pravaka. Jsem levak. Levou rukou to neodklopim, a kdyz je to otevrene, muzu si vykloubit ruku, abych to zapalil :) Potreboval bych to vicko otocit o devadesat stupnu... slo by to nekdy vyhledove provest - az pojedu nekdy zase do Ceska? Mel jsem to zminit, ze jsem levak, ale vubec me nenapadlo, ze to muze byt problem.

windbreakerpipe1.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypadá fajn Honzo,co dobrého kouřils ? Já si včera dal Makhuwu http://www.tobaccoreviews.com/blend/5173/hu-tobacco-makhuwa  od Hanse http://shop.hu-tobacco.de.hu-tobacco.de/epages/63080810.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/63080810/Products/%22FBM%20Makhuwa%22  A jelikož ty přiblblé kuřácké zákazy udělaly většinu podniků nekuřáckých,tak jsem byl nucen poprvé kouřit za chůze cestou domů.Tabák hořel způsobně,ale nějak neumím sladit krok s dýmkou,zkrátka na to potřebuju klid a sedět,ke spěchu za chůze z toho nemám ten požitek :-( 

Odkaz ke komentáři

Tyhle tabaky neznam. Ja si objednal pres Prischeru z Nemecka Ilsted No. 66 a Ilsted 55. Petapadesatku znam a mam ji rad, chtel jsem zkusit i tu sestasedesatku. Takze jsem tu vetrolamku pokrtil tou 66. Jsem na tom podobne, na dymku chci klid. Tentokrat jsem sel do lesa, ale jen v poklidu, sam. Chvilku jsem posedel, potom zas pomalu spaciroval. To jeste jde. A od 1.6. bude jeste hur, co? U nas je to peklo uz ted. Byvala dymkarska velmoc je dnes uz jen stin a vzpominka sve byvale slavy. Nejak me ty prikazy a zakazy zacinaji zmahat.

Odkaz ke komentáři

Radku, uz ji mam doma (v patek mi ji privezl bracha na Moravu, vcera v noci jsem se vracel domu). Je naprosto dokonala. Drevo paradni, naustek je fakt luxus, a hodi se naprosto skvele.

Akorat mam maly technicky problem. Odklapeni vicka je v naprosto genialni poloze, zatim jsem to videl vzdycky jen v ose s naustkem. Jenomze... v genialni poloze pro pravaka. Jsem levak. Levou rukou to neodklopim, a kdyz je to otevrene, muzu si vykloubit ruku, abych to zapalil :) Potreboval bych to vicko otocit o devadesat stupnu... slo by to nekdy vyhledove provest - az pojedu nekdy zase do Ceska? Mel jsem to zminit, ze jsem levak, ale vubec me nenapadlo, ze to muze byt problem.

No to musej hlásit, že jsou levej :lol2:  To je ergonometricky dělané pro normální lidi. :lol2:

No, snad to z toho dostanu, lepil jsem to důkladně, ale nějak si s tím poradím.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...