Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem cvaknul mobilem, v té skříni je fakt tma a venku zataženo. :)

Tak mi kvalitu promiňte.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pánové, jenom se chci zeptat, vyklízíme barák po strejdovi a našli jsme tam pár pikslí starýho tabáku ještě po dědovi. Nebyly hermeticky uzavřený, z některých je dokonce trochu tabáku odebráno. Protože se v tom nevyznám, můžu to s klidným srdcem vyhodit, je ten tabák už k ničemu? Nebo se ještě dá nějak zachránit a někdo z vás si ho ještě užije?

Odesláno

tohle, jestli jsem koukal dobře na kolky, tak je to tabák ze Západního Německa :-)

Odesláno

Kolegové, příští týden jedu pracovně do Hannoveru a hodlám navštívit Pfeifenstudio Mühlhausen. Kdybyste někdo něco chtěl, dejte vědět. Vracím se v pátek 15.9., tedy po víkendu by byla možnost se potkat v Praze, nebo můžu i poslat (nejraději kurýrem GLS, DPD apod - poštu nějak nedávám..).

Odesláno

Zrovna jsem chtel zamluvit ten Orlik :) No ale Jakub se tam urcite dostane driv nez ja.

Velmi rád zrovna Tobě jednu pikslu nechám:-) Zbytek asi příležitostně dovezu Bohusovi. Ale jak říkám, je to na vás kluci, jak se domluvíte na rozebrání:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...