Tikal Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 To jsou Klasické neštovice, nejřív jeden puntík a pak to jede...
klasik51 Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Radku - přesně, no však to znáš Bohušu - však víš, já a fotky
klasik51 Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Dnes jsem cvaknul mobilem, v té skříni je fakt tma a venku zataženo. Tak mi kvalitu promiňte. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Klasik: jo je to strasny, nekourim dymku ani rok a uz mam doma 6 kousku Posledni prirustek - Morta od Tikala Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. září 2017 uživatelem Bob 1
nividic Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Tak ta se teda povedla, a ta intarze, to je fantazije!
klasik51 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Pánové děkuju a tobě Bobe gratuluju. Škoda že nebudeš na dýmkařském srazu na Tvrzi.
Rudykopalsson Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Pánové, jenom se chci zeptat, vyklízíme barák po strejdovi a našli jsme tam pár pikslí starýho tabáku ještě po dědovi. Nebyly hermeticky uzavřený, z některých je dokonce trochu tabáku odebráno. Protože se v tom nevyznám, můžu to s klidným srdcem vyhodit, je ten tabák už k ničemu? Nebo se ještě dá nějak zachránit a někdo z vás si ho ještě užije?
bohus76 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 I některé ty "mumie" jdou oživit.Pomalu dovlhčovat,třeba bych si to vzal na pokus,zda ano či ne. O jaké tabáky jde ?
Bob Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Zalezi co to je za tabak :-)Balkan Sobranie bych nevyhazoval
bohus76 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Bobe a pokud to bude Taras,tak to zahýbe i trenkama :-) 1
Rudykopalsson Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 tohle, jestli jsem koukal dobře na kolky, tak je to tabák ze Západního Německa :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Vypadá ,že by šel ještě vykouřit po zvlhčení,minimálně bych to zkusil.
Rudykopalsson Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 bohus76: nebudeš mít někdy cestu? nechce se mi s tím na poštu
Rudykopalsson Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Ten orlik by asi bral prischera mě je to buřt, nějak se domluvte kluci :-) jsou to aspoň dobrý tabáky?
little_w Odesláno 5. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Zrovna jsem chtel zamluvit ten Orlik No ale Jakub se tam urcite dostane driv nez ja.
Majk1 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Kolegové, příští týden jedu pracovně do Hannoveru a hodlám navštívit Pfeifenstudio Mühlhausen. Kdybyste někdo něco chtěl, dejte vědět. Vracím se v pátek 15.9., tedy po víkendu by byla možnost se potkat v Praze, nebo můžu i poslat (nejraději kurýrem GLS, DPD apod - poštu nějak nedávám..).
Rudykopalsson Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Zrovna jsem chtel zamluvit ten Orlik No ale Jakub se tam urcite dostane driv nez ja.Velmi rád zrovna Tobě jednu pikslu nechám:-) Zbytek asi příležitostně dovezu Bohusovi. Ale jak říkám, je to na vás kluci, jak se domluvíte na rozebrání:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se