Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Myslíš tím Boba? :-)

Ne

Tak z Boba se stal latakista? Ani se snad nechci domýšlet pod čím vlivem.

Ano

Radku, souhlas, Tsuge mam, je vybornej. Ale neskutecne blbe se shani. Zbyva mi tak na 2 kotliky... a z USA to tahat uz ted nema smysl. Nejak nam slapou na krk upne ve vsech smerech. :(

Ano

:lol2: :lol2: :lol2:

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

Tak mám doma takový malý vysněný set... 6e8302f83d392e1d3a9c3f28f18c66a3.jpg

Odesláno z mého Z30 pomocí Tapatalk

A Deerstalker je kde ?  Já to mám komplet, jenom Watson mi chybí :lol2:

Odesláno

Tak že to nemáš komplet !!! :lol2: 

Vidíš to, tu *loveckou pokrývku hlavy* bych mohl z nostalgie taky sehnat co  :clap: 

A lhal bych že jsem včera ne-přemýšlel o doplnění sbírky o zbylých 6ks ... :)

A Deerstalker je kde ?  Já to mám komplet, jenom Watson mi chybí :lol2:

Odesláno

Dnes už mi to přijde o ničem, ta první řada měla kouzlo a dýmky do ní vybírali z těch lepších. Dnes to ty NC stroje chrlí po stovkách a na něco se dá ring Sherlock /vlastně už nedá, páč se už nedělá/ a zbytek normální, popř se vymyslí nějaký jiný významný okamžik, či výročí. Když mi kamarádi z E-trafiky říkají, kolik po převzetí zásilky z továrny vrátí zpět, tak mi jdou oči šejdrem...

Současná produkce Petersonu je už jen bezduché kopírování a vykrádání vlastních tradic o kterých bohužel Tom Palmer /majitel Peterson/ nemá ani páru.

Když jsem mu ukazoval svou sbírku Peterson Patent dýmek a dýmek Peterson/Boušek z první republiky, tak pravil, že to vidí poprvé a že loni určil dva lidi na zkoumání historie firmy.

Když tu továrnu kupoval, tak, jak sám říkal, to kupoval jako továrnu na trubky /pipes/.

Je to fakt škoda, že o jeho dýmkách s takovou tradicí, ví sběratelé asi víc než on.... ale na druhou stranu od doby, co to koupil, několikanásobně klesla produkce, alespoň, že to pořád dělají v Irsku.

Tak je to ostatně všude u těch velkých - Dunhill, Peterson,Stanwell, a pod. bezduchá strojovka.

Jediný, kdo se snaží něco vymyslet a posouvat to vpřed je Vauen, což ocení zejména Bert, páč ví, jak špatně mi to jde přes pysky, zejména u Vauena, který pořádneví, jestli chce být Dunhill /tečka/, nebo Peterson /p-lip/ :lol2: :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Jinak Tom je velký sympaťák a na ruce nosí hodinky od Dunhill, seděl jsem vedle něj :lol2: :lol2:

Tady je hezká reportáž kamaráda z té návštěvy:

http://vitek-novy.blogspot.cz/2016/06/tom-palmer-v-praze.html

Odesláno

Dnes už mi to přijde o ničem, ta první řada měla kouzlo a dýmky do ní vybírali z těch lepších. Dnes to ty NC stroje chrlí po stovkách a na něco se dá ring Sherlock /vlastně už nedá, páč se už nedělá/ a zbytek normální, popř se vymyslí nějaký jiný významný okamžik, či výročí. Když mi kamarádi z E-trafiky říkají, kolik po převzetí zásilky z továrny vrátí zpět, tak mi jdou oči šejdrem...

Současná produkce Petersonu je už jen bezduché kopírování a vykrádání vlastních tradic o kterých bohužel Tom Palmer /majitel Peterson/ nemá ani páru.

Když jsem mu ukazoval svou sbírku Peterson Patent dýmek a dýmek Peterson/Boušek z první republiky, tak pravil, že to vidí poprvé a že loni určil dva lidi na zkoumání historie firmy.

Když tu továrnu kupoval, tak, jak sám říkal, to kupoval jako továrnu na trubky /pipes/.

Je to fakt škoda, že o jeho dýmkách s takovou tradicí, ví sběratelé asi víc než on.... ale na druhou stranu od doby, co to koupil, několikanásobně klesla produkce, alespoň, že to pořád dělají v Irsku.

Tak je to ostatně všude u těch velkých - Dunhill, Peterson,Stanwell, a pod. bezduchá strojovka.

Jediný, kdo se snaží něco vymyslet a posouvat to vpřed je Vauen, což ocení zejména Bert, páč ví, jak špatně mi to jde přes pysky, zejména u Vauena, který pořádneví, jestli chce být Dunhill /tečka/, nebo Peterson /p-lip/ :lol2: :lol2:

attachicon.gif20160608_111026.jpg

attachicon.gif20160608_115842.jpg

Jinak Tom je velký sympaťák a na ruce nosí hodinky od Dunhill, seděl jsem vedle něj :lol2: :lol2:

attachicon.gifTom Palmer Peterson.jpg

Tady je hezká reportáž kamaráda z té návštěvy:

http://vitek-novy.blogspot.cz/2016/06/tom-palmer-v-praze.html

pekná zbierka, jedny petersonky mám aj ja :rolleyes:

Odesláno

Priznavam, Bohusi, nefotim je tak, jak si zaslouzi. Ale nosim je pravidelne. A do divadla nic vhodnejsiho nez SARBy nemam. Mimochodem, Labuti jezero bylo naprosto famozni... je tady na turne Rusky statni sibirsky balet, a byla to pecka!

Odesláno

Vidím,že jsi přezul na kůži,momentálně je také tak mám.Jinak dnes jsem si dal GH Ultimum ,výborný višňový aromatik,ale žádný ulepenec z kterého by kapala višňovka z náustku,spíš decentní višňový likér a hlavně po celou dobu stabilní chuť.

Odesláno (upraveno)

Tak Ultimum jsem nasel, ale 10rusaku? To jsem nerozkodoval... kde to mam najit? Kurna hosi, min slangu pro nas, inostrance :)

Edit: Prvni vyhledavani nefungovalo, napodruhe uz to neco naslo. To myslite todlecto?

e159ae2282e2e8bcedf7.jpg

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno (upraveno)

Little_w: JAsně, to je to správné :-)

Bob: sommruj u Tikala, já nemám ani půl kila ....

Upraveno uživatelem Bert
Odesláno

Bob: ajo, ja sem myslel, ze uz mas somrtime zasebou :) Ale hlavne, ze ti chutna, aspon nas bude vic.

little_W: promin, neslo o slang, ale poradil sis. Je to fajn blend a nam doutnikarum chutna velice. Trabl je s logistikou - ale verim, ze to nejak vyresime. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...