Tikal Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) Myslíš tím Boba? :-)Ne Tak z Boba se stal latakista? Ani se snad nechci domýšlet pod čím vlivem.Ano Radku, souhlas, Tsuge mam, je vybornej. Ale neskutecne blbe se shani. Zbyva mi tak na 2 kotliky... a z USA to tahat uz ted nema smysl. Nejak nam slapou na krk upne ve vsech smerech. Ano :lol2: Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem Tikal
Lobber Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 Tak mám doma takový malý vysněný set... Odesláno z mého Z30 pomocí Tapatalk 1
Tikal Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Tak mám doma takový malý vysněný set... Odesláno z mého Z30 pomocí Tapatalk A Deerstalker je kde ? Já to mám komplet, jenom Watson mi chybí
Lobber Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Tak že to nemáš komplet !!! Vidíš to, tu *loveckou pokrývku hlavy* bych mohl z nostalgie taky sehnat co A lhal bych že jsem včera ne-přemýšlel o doplnění sbírky o zbylých 6ks ... A Deerstalker je kde ? Já to mám komplet, jenom Watson mi chybí
Tikal Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Dnes už mi to přijde o ničem, ta první řada měla kouzlo a dýmky do ní vybírali z těch lepších. Dnes to ty NC stroje chrlí po stovkách a na něco se dá ring Sherlock /vlastně už nedá, páč se už nedělá/ a zbytek normální, popř se vymyslí nějaký jiný významný okamžik, či výročí. Když mi kamarádi z E-trafiky říkají, kolik po převzetí zásilky z továrny vrátí zpět, tak mi jdou oči šejdrem... Současná produkce Petersonu je už jen bezduché kopírování a vykrádání vlastních tradic o kterých bohužel Tom Palmer /majitel Peterson/ nemá ani páru.Když jsem mu ukazoval svou sbírku Peterson Patent dýmek a dýmek Peterson/Boušek z první republiky, tak pravil, že to vidí poprvé a že loni určil dva lidi na zkoumání historie firmy.Když tu továrnu kupoval, tak, jak sám říkal, to kupoval jako továrnu na trubky /pipes/.Je to fakt škoda, že o jeho dýmkách s takovou tradicí, ví sběratelé asi víc než on.... ale na druhou stranu od doby, co to koupil, několikanásobně klesla produkce, alespoň, že to pořád dělají v Irsku. Tak je to ostatně všude u těch velkých - Dunhill, Peterson,Stanwell, a pod. bezduchá strojovka.Jediný, kdo se snaží něco vymyslet a posouvat to vpřed je Vauen, což ocení zejména Bert, páč ví, jak špatně mi to jde přes pysky, zejména u Vauena, který pořádneví, jestli chce být Dunhill /tečka/, nebo Peterson /p-lip/ :lol2: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak Tom je velký sympaťák a na ruce nosí hodinky od Dunhill, seděl jsem vedle něj :lol2: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tady je hezká reportáž kamaráda z té návštěvy:http://vitek-novy.blogspot.cz/2016/06/tom-palmer-v-praze.html
bohus76 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Jste tam s Vítkem jak dvě gorily Ale ty Tvoje Petersonky paráda.
klasik51 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Já bych řekl jen jedna. Ale ty Tvé Petersonky paráda.
AKUC Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Dnes už mi to přijde o ničem, ta první řada měla kouzlo a dýmky do ní vybírali z těch lepších. Dnes to ty NC stroje chrlí po stovkách a na něco se dá ring Sherlock /vlastně už nedá, páč se už nedělá/ a zbytek normální, popř se vymyslí nějaký jiný významný okamžik, či výročí. Když mi kamarádi z E-trafiky říkají, kolik po převzetí zásilky z továrny vrátí zpět, tak mi jdou oči šejdrem... Současná produkce Petersonu je už jen bezduché kopírování a vykrádání vlastních tradic o kterých bohužel Tom Palmer /majitel Peterson/ nemá ani páru.Když jsem mu ukazoval svou sbírku Peterson Patent dýmek a dýmek Peterson/Boušek z první republiky, tak pravil, že to vidí poprvé a že loni určil dva lidi na zkoumání historie firmy.Když tu továrnu kupoval, tak, jak sám říkal, to kupoval jako továrnu na trubky /pipes/.Je to fakt škoda, že o jeho dýmkách s takovou tradicí, ví sběratelé asi víc než on.... ale na druhou stranu od doby, co to koupil, několikanásobně klesla produkce, alespoň, že to pořád dělají v Irsku. Tak je to ostatně všude u těch velkých - Dunhill, Peterson,Stanwell, a pod. bezduchá strojovka.Jediný, kdo se snaží něco vymyslet a posouvat to vpřed je Vauen, což ocení zejména Bert, páč ví, jak špatně mi to jde přes pysky, zejména u Vauena, který pořádneví, jestli chce být Dunhill /tečka/, nebo Peterson /p-lip/ :lol2: 20160608_111026.jpg20160608_115842.jpg Jinak Tom je velký sympaťák a na ruce nosí hodinky od Dunhill, seděl jsem vedle něj :lol2:Tom Palmer Peterson.jpg Tady je hezká reportáž kamaráda z té návštěvy:http://vitek-novy.blogspot.cz/2016/06/tom-palmer-v-praze.htmlpekná zbierka, jedny petersonky mám aj ja
little_w Odesláno 27. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Dneska jsem zase videl slunce. Asi na 20 minut. Stava se z toho patecni tradice. Orlik - hrobnikovi z lopaty ho vytrhl kdysi Radek.
little_w Odesláno 28. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 Za chvili jdu na Labuti jezero, tak jsem si dal maly kotlik, Parker.
little_w Odesláno 28. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 Priznavam, Bohusi, nefotim je tak, jak si zaslouzi. Ale nosim je pravidelne. A do divadla nic vhodnejsiho nez SARBy nemam. Mimochodem, Labuti jezero bylo naprosto famozni... je tady na turne Rusky statni sibirsky balet, a byla to pecka!
bohus76 Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 Vidím,že jsi přezul na kůži,momentálně je také tak mám.Jinak dnes jsem si dal GH Ultimum ,výborný višňový aromatik,ale žádný ulepenec z kterého by kapala višňovka z náustku,spíš decentní višňový likér a hlavně po celou dobu stabilní chuť.
nividic Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 Dneska po rel dlouhe dobe opet 10rusaku a opet parada. Kdyby ti to bobe nejelo, tak se hlasim
little_w Odesláno 28. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 (upraveno) Tak Ultimum jsem nasel, ale 10rusaku? To jsem nerozkodoval... kde to mam najit? Kurna hosi, min slangu pro nas, inostrance Edit: Prvni vyhledavani nefungovalo, napodruhe uz to neco naslo. To myslite todlecto? Upraveno 28. ledna 2017 uživatelem little_w
Bob Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 Me to za prve jede a za druhy je zatim nemam a somruju od Tikala :-) Ale uz spradam plany jak to obstarat :-)
Bert Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 (upraveno) Little_w: JAsně, to je to správné :-) Bob: sommruj u Tikala, já nemám ani půl kila .... Upraveno 29. ledna 2017 uživatelem Bert
nividic Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 Bob: ajo, ja sem myslel, ze uz mas somrtime zasebou Ale hlavne, ze ti chutna, aspon nas bude vic. little_W: promin, neslo o slang, ale poradil sis. Je to fajn blend a nam doutnikarum chutna velice. Trabl je s logistikou - ale verim, ze to nejak vyresime.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se