Bob Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 (upraveno) Cetl jsem nejaky recenze na US strance a vsichni resi tu silu u rusaku, zvlastni, me to prijde jako pohodovej velice prijemnej tabacek Jak to pisu dostal jsem chut :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nacpan Tuarekh od Mateje, blizsi info nevim, mozna Tikal bude vedet, je to dost dobry Upraveno 29. ledna 2017 uživatelem Bob
nividic Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 Jo, to neres, kdybys jim dal ke snidani figurado, tak bys je mel na svedomi
little_w Odesláno 29. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 Tool watch + tool pipe. Oboji otluceny, oboji uz ledacos pamatuje, oboji mam rad - tahle dvojka prezije fakt hodne.
bohus76 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 Nacpan Tuarekh od Mateje, blizsi info nevim, mozna Tikal bude vedet, je to dost dobryModří vědí :-) http://www.tobaccoreviews.com/blend/5185/hu-tobacco-tuarekh
Pillow Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2017 Ono vubec vsechno od Hanse stoji za to !
Bob Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 Ted akorat nevim jestli mi chutna vic tenhle nebo zulu, musim jeste testovat :-)
Tikal Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 Jo, jsou to výborné tabáky, ale Rusové, jsou Rusové...
Tikal Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Jedna libůstka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://rxpipes.blogspot.cz/2017/02/peterson-system-1915-1922-bulldog.html 1
little_w Odesláno 12. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Mam radost, vydrazil jsem dneska dymku od meho stabilniho mistniho dymkare (nic pro Radka, "jenom" VAUEN) a taky objednal ten GH Ultimum, kdyz ho tady Bohus tak vychvaloval. Tak uvidime. Budu informovat.
Bert Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Co není vhodno Tikala, je vhodno Berta :-) To víš, můj německý vkus nezapřu. Prosím, vylep foto.
little_w Odesláno 12. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Ja vim, Berte. Prave ze jsem zaregistroval nejakou poznamku na tohle tema. Jeste ji nemam doma, pocitam, ze prijde tak v utery. Ale od tohodle dymkare mam uz tak 7 dymek (ne-li vic), a vzdycky ve vybornem stavu, repasovane, ciste. Udelal jsem ti kolaz. Drazil to teda v paru, tak jsem musel koupit dve, no ale to neni zase az takovy problem, ze. 1
Bert Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Velmi, vemi pěkné kousky. Blahopřeji. Těším se na Vauen.
bohus76 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 a taky objednal ten GH Ultimum, kdyz ho tady Bohus tak vychvaloval. Tak uvidime. Budu informovat.Myslím,že je to povedený aromatik,ale nesmíš to srovnávat s Orlíkem Golden sliced Takže nic pro Berta.Dle mého,nejlepší višňový aromatik,co jsem měl.
Tikal Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Co není vhodno Tikala, je vhodno Berta :-) To víš, můj německý vkus nezapřu. Prosím, vylep foto. Tvůj Německý vkus, má jméno Barontini Aby jste věděli, že nejsem suchar, tak jednu Vauenku mám, sice je z počátku minulého století, ale mám ji. Upřímně, kdybych ji nedostal darem a nebyla tak vzácná ...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak Honzo, nechci ti to kazit, ale vždycky se mi otevírá kudla v kapse, když nějaký "expert na renovace" oleští náustky a krčky do obloučků a vzniklá mezírka zalahodí mému oku.....
little_w Odesláno 13. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Predpokladam, ze takova hruza to nebude. Jak rikam, nakupuju od nej vicemene pravidelne, a fakt zadny problem (alespon ocima laika). Ale diky... ted na to budu urcite myslet, jak se znam. Dam vedet, az to prijde.
Tikal Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Pochopil jsem, že jsou to ty na fotce a tam je to ojeté jako z učebnice...
little_w Odesláno 13. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Jo, jsou to ony. Kdyz ono je to tak strasne na dlouhe lokte, koupit vrak a posilat to k tobe do Prahy. Jeste nemam doma ani tu vetroplasku od tebe... manzelka jede pristi mesic do Ceska, tak to budu mit v breznu. Dal jsem si ted tuhle, sviti slunce, musi se to vyuzit!
Tikal Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Jasně, fakt ti to nechci kazit, jenom mě to štve, že to zbytečně kurví..
nividic Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Nadhera, little_w, nenech si to zkysnout od mistra tikala!By me zajimalo, co von proti vauenu ma? Nebude to nakonec nahodou jenom naka rivalita s bertem?
Tikal Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Je to firma, která používá tečku alá Dunhill a P-lip od Petersona na jedné dýmce a já to prostě rád extra
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se