Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Cetl jsem nejaky recenze na US strance a vsichni resi tu silu u rusaku, zvlastni, me to prijde jako pohodovej velice prijemnej tabacek :lol2:

Jak to pisu dostal jsem chut :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Nacpan Tuarekh od Mateje, blizsi info nevim, mozna Tikal bude vedet, je to dost dobry

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Mam radost, vydrazil jsem dneska dymku od meho stabilniho mistniho dymkare (nic pro Radka, "jenom" VAUEN) ;) a taky objednal ten GH Ultimum, kdyz ho tady Bohus tak vychvaloval. Tak uvidime. Budu informovat.

Odesláno

Ja vim, Berte. Prave ze jsem zaregistroval nejakou poznamku na tohle tema. Jeste ji nemam doma, pocitam, ze prijde tak v utery. Ale od tohodle dymkare mam uz tak 7 dymek (ne-li vic), a vzdycky ve vybornem stavu, repasovane, ciste.

Udelal jsem ti kolaz. Drazil to teda v paru, tak jsem musel koupit dve, no ale to neni zase az takovy problem, ze.

01_vauen_postcard.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno

a taky objednal ten GH Ultimum, kdyz ho tady Bohus tak vychvaloval. Tak uvidime. Budu informovat.

Myslím,že je to povedený aromatik,ale nesmíš to srovnávat s Orlíkem Golden sliced  ;)  Takže nic pro Berta.Dle mého,nejlepší višňový aromatik,co jsem měl.

Odesláno

Co není vhodno Tikala, je vhodno Berta :-) To víš, můj německý vkus nezapřu. Prosím, vylep foto.

Tvůj Německý vkus, má jméno Barontini :lol2:

Aby jste věděli, že nejsem suchar, tak jednu Vauenku mám, sice je z počátku minulého století, ale mám ji.  Upřímně, kdybych ji nedostal darem a nebyla tak vzácná ...... :goof:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Jinak Honzo, nechci ti to kazit, ale vždycky se mi otevírá kudla v kapse, když nějaký "expert na renovace" oleští náustky a krčky do obloučků a vzniklá mezírka zalahodí mému oku.....  :bangin: 

Odesláno

Predpokladam, ze takova hruza to nebude. Jak rikam, nakupuju od nej vicemene pravidelne, a fakt zadny problem (alespon ocima laika). Ale diky... ted na to budu urcite myslet, jak se znam. :) Dam vedet, az to prijde.

Odesláno

Jo, jsou to ony. :( Kdyz ono je to tak strasne na dlouhe lokte, koupit vrak a posilat to k tobe do Prahy. Jeste nemam doma ani tu vetroplasku od tebe... manzelka jede pristi mesic do Ceska, tak to budu mit v breznu.

Dal jsem si ted tuhle, sviti slunce, musi se to vyuzit!

peterson_sumo.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...