Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Napiš Tikalovi ( moderátor), jinak hledej RX pipes. A náústek nenakladej do lihu,naleptá jej ,tak bacha na to,jen maximálně přeleštit hadrem namočeným v lihu, zevnitř čističem namočeným v lihu .

Odesláno

No a k té nerovnoměrné vrstvě karbonu: pokud tam nejsou výrazné praskliny či co, tak bych vzal smirek. a komoru si samo domo přebrousil.

Odesláno
před 34 minutami, Bert napsal:

No a k té nerovnoměrné vrstvě karbonu: pokud tam nejsou výrazné praskliny či co, tak bych vzal smirek. a komoru si samo domo přebrousil.

Díkec. Mne nenapadlo to brát takhle "na hulváta". Vím, že se na komory prodávají spešl výstružníky.

Odesláno

Ten výstružník (nebo též výhrubník) který koupíš, je většinou na houby. Na tuhle práci je nejlepší dýmkový vrták, který normálně vezmeš do ruky. No, ale ten jsem neradil, protože na Chronomagu znám jen dva lidi, co ho mají.

Odesláno

Jako vyhrubnik jde použít i tento univerzální 😉 Samo to chce s citem a nejdřív třeba zredukovat smirkem namotaným na kousku kulaté tyčky.

Já dnes jen chvilkové potěšení na balkoně se starou zrepasovanou dýmkou Captain ( malá dle CPT, zkrátka porovnejte s dusátkem).

IMG_20220312_143452.jpg

IMG_20220312_135742.jpg

IMG_20220312_143208.jpg

Odesláno
V 6. 3. 2022 v 16:42, bohus76 napsal:

Už bych i zadymal,ale venku zima jak sfiň a na bytě zkrátka neee. Jak to máte kluci vy, máte svou " kuřárnu" pokoj,dílnu, sklep ?

Mě se podařilo drahou polovičku přesvědčit, že dýmka se kouří doma. Horší je to o dovolené. U moře moc fouká, všechno všude nekuřácké a děti se mnou v parku hodinu sedět nevydrží ...

IMG_3954.thumb.jpg.e8b7929aef6b94cd55775bdf09752f3b.jpg

Odesláno

Zdravím dýmkaře.

Je tady někdo prosím, kdo si objednává tabák v Něměcku přes P.O. Box?

Chtěl jsem si objednat tabák, ale napsali mi, že do ČR neposílají.

Kdyby někdo objednával, rád se přidám.

Díky všem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...