bohus76 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Napiš Tikalovi ( moderátor), jinak hledej RX pipes. A náústek nenakladej do lihu,naleptá jej ,tak bacha na to,jen maximálně přeleštit hadrem namočeným v lihu, zevnitř čističem namočeným v lihu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 No a k té nerovnoměrné vrstvě karbonu: pokud tam nejsou výrazné praskliny či co, tak bych vzal smirek. a komoru si samo domo přebrousil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 před 34 minutami, Bert napsal: No a k té nerovnoměrné vrstvě karbonu: pokud tam nejsou výrazné praskliny či co, tak bych vzal smirek. a komoru si samo domo přebrousil. Díkec. Mne nenapadlo to brát takhle "na hulváta". Vím, že se na komory prodávají spešl výstružníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 mne se misto smirku dobre pracuje s timhle https://www.etrafika.cz/udrzba-dymky/vyhrubnik-h-r--s-nastavci-494201/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Ten výstružník (nebo též výhrubník) který koupíš, je většinou na houby. Na tuhle práci je nejlepší dýmkový vrták, který normálně vezmeš do ruky. No, ale ten jsem neradil, protože na Chronomagu znám jen dva lidi, co ho mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Jako vyhrubnik jde použít i tento univerzální Samo to chce s citem a nejdřív třeba zredukovat smirkem namotaným na kousku kulaté tyčky. Já dnes jen chvilkové potěšení na balkoně se starou zrepasovanou dýmkou Captain ( malá dle CPT, zkrátka porovnejte s dusátkem). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Ja si před lety koupil takovou levnou nahradu a odstanuju s tim cake dodnes. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 A dýmka je kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 V 6. 3. 2022 v 16:42, bohus76 napsal: Už bych i zadymal,ale venku zima jak sfiň a na bytě zkrátka neee. Jak to máte kluci vy, máte svou " kuřárnu" pokoj,dílnu, sklep ? Mě se podařilo drahou polovičku přesvědčit, že dýmka se kouří doma. Horší je to o dovolené. U moře moc fouká, všechno všude nekuřácké a děti se mnou v parku hodinu sedět nevydrží ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Zdravím dýmkaře. Je tady někdo prosím, kdo si objednává tabák v Něměcku přes P.O. Box? Chtěl jsem si objednat tabák, ale napsali mi, že do ČR neposílají. Kdyby někdo objednával, rád se přidám. Díky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Konečně je slušné počasí a můžu večer kouřit na zahradě. Vytáhl jsem zbytek Plum Pudding z archivu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Včera v klubu oválek Dunhill 320 z roku 1964 a tabák z mých začátků, dokud ještě nějaký tabák od SG je.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Co to máš za aparát vedle tě dýmky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Zapalovač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 No, já zde určitý pozitivní vývoj vidím ..... Před sedmi lety a dnes. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 A víš,že dýmka se nepučuje ? Nebo už si ji věnoval ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Ta malá mrcha tohle spískala, když jsem nebyl doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Takže už je její Když si ju našla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Tomu říkám pan tabák, strýček Sam's v plugu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Krásný plug Ad Bert: Obávám se, že není tvoje, jinak by neomylně sáhla po Vauenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se