prischera Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Kuřácká sezóna zahájena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Kafe a latakijaOdesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Tak jsme si dnes v klubu dali dýmku s kámošem. Prej je slavnej, chytrej, a tohle má být záběr z nějaké legendární scény. Nevím. Docela mne s tou stejnou dýmkou štve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Kalabaška s vložkou z meršámu? Jaky je z toho pokouření, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Chuťově mírně utlumené, jako z každé meršánky. Jinak ale kouř excelentní. Pokud už roupama a počtem dýmek nebudeš vědět co, rozhodně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Jsou to takové dost netradiční dýmky. Jaký tabák jste dali ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 No to je přece jasný. Já vanilku, a ten frajer višeň :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Kecy v kleci..... Nějaký naturál tipuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 No jo no, takže: Khoisaan od HU Tobacco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 před 2 hodinami, Bert napsal: Chuťově mírně utlumené, jako z každé meršánky. Jinak ale kouř excelentní. Pokud už roupama a počtem dýmek nebudeš vědět co, rozhodně doporučuji. Díky, mám neodpaněnou pěnovku Peterson, přes dvacet let se na ní těsim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Minule jsem si udělal chutě FVP od SG ( P jako plug tabák) . Poslední dobou je to mana nebeská ty pořádně uzrálé plugy. A jelikož mám rád jak Best Brown, tak i FVF rád bych nějaké doporučení na přírodní tabák bez latakie ,pečený ( ovlivněný teplem) oříškové příchuti ( upozorňuji nearomatizovaný). Klidně z Němec, ostrovní produkce je problém.Nechci ty travnaté Virginie, spíš do ořechova s trochou " koření".Nějakou " Popelku" co by stála za pozornost:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Jelikož tady v dýmkovém vlákně je mrtvo,tak jsem oprášil stojánek a jen taková rychlofotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 20. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2024 Sychravé jarní ráno a Peterson Irish Flake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2024 To je ale moc pěkná dýmka, copak je to zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 21. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2024 Obyčejný buldoček BPK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 21. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2024 Díky, fakt hezká. Mám rád tyhle malé kompaktní dýmky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 21. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2024 To já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2024 On 4/20/2024 at 10:26 AM, gathol said: Sychravé jarní ráno a Peterson Irish Flake. Hergot, ta je pekna. To me pripomelo, ze je na case si koupit novou (dalsi) dymku na sezonu. Buldog jeste nemam, dobry tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2024 Kde sa take pekne dajú kúpiť ? Našiel som len čiernu ale mne sa farebne viac páčia tie čo tu dali kolegovia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2024 Já jsem kupoval tady, ale občas chvíli trvá, než se nějaká pěkná objeví v nabídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se