Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 5 minutami, bohus76 napsal:

Tož pěkně ses do toho " obul" 😋😁 Ať ti to dobře a chladně dýmá😉

Díky, lepším se. Včera 55 minut srovnávání čaker. Je to lepší než hatha joga. Dokonce bych řekl, že se mi maličko otevířelo třetí oko a odvápnila šišinka mozková.  :D

Upraveno uživatelem Jeronimo
  • Haha 1
Odesláno
před 12 minutami, pesnoaar napsal:

Mne se vetsinou treti oko otevira po 1792 Flaku 😂

At ti to hezky dyma a bavi te zkoumat nove tabaky. 

Díky, snad už jsem dořešil hardware a už budu jen ladit tabáčky a bavit se. :) 

Odesláno

🤣TVL, víš, jak to bylo náročné? Briar je na takové srandy poněkud tvrdší a tak velkých špalků je málo.

A skladem, tak to jsi mě s mým seznamem zájemců znovu pobavil 🙂

Jako nikdy neříkám nikdy, už jsem nad tím sám přemýšlel, ale upřímně se bojím ovlivnění chuti kávy.

• Dát hlas 1
Odesláno

Dnes přešel další/poslední kousek Chacom Tradition 280. Zítra má přijít stojan na dýmky a Orlik Golden Sliced 100g a už do toho nedám aspoň půl roku ani korunu :D

IMG_20250915_132347_result.jpg

IMG_20250915_132520_result.jpg

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 18 hodinami, Jeronimo napsal:

Dnes přešel další/poslední kousek Chacom Tradition 280. Zítra má přijít stojan na dýmky a Orlik Golden Sliced 100g a už do toho nedám aspoň půl roku ani korunu :D

IMG_20250915_132347_result.jpg

IMG_20250915_132520_result.jpg

Svedl jsi mne ,poslední 280 na skladě už je na cestě

• Dát hlas 1
Odesláno
před 11 minutami, Jeronimo napsal:

Kde jsi ji ulovil ? :) 

DalMoroShop Italy

• Dát hlas 1
Odesláno
před 5 minutami, Conrad napsal:

DalMoroShop Italy

Á, o této jsem také věděl. :) Pak dej foto jak bude vypadat na živo. Ilustrativní foto má takovou zajímavou barvu dřeva, u té své jsem dal přednost tvaru náustku. Asi je to nějaká nuance mezi verzí Tradition a Bayard co budeš mít. Nicméně gratuluji. Tato kombinace křivek, hran, jak vše na sebe navazuje a jak je kompaktní, přitom není velká je za mě zatím top. :) Pokud se ještě někde neobjeví, tak poslední dvě možná skončily na Chronomagu.

Odesláno
před 51 minutami, Jeronimo napsal:

Á, o této jsem také věděl. :) Pak dej foto jak bude vypadat na živo. Ilustrativní foto má takovou zajímavou barvu dřeva, u té své jsem dal přednost tvaru náustku. Asi je to nějaká nuance mezi verzí Tradition a Bayard co budeš mít. Nicméně gratuluji. Tato kombinace křivek, hran, jak vše na sebe navazuje a jak je kompaktní, přitom není velká je za mě zatím top. :) Pokud se ještě někde neobjeví, tak poslední dvě možná skončily na Chronomagu.

Už mám na ni připraven  Rattrays Bagpipers Dream

• Dát hlas 1
Odesláno

Ja mam ted svestkove obdobi, takze stridam Paddington a Wallace Flake. Dnes jsem objednal University Flake, at mam porovnani a zvazim, ktery stoji nejvic za to si nasyslit. Mate s nimi zkusenosti? Ktery vam chutnal nejvic?

Odesláno (upraveno)

🇨🇿 Orlík, 🇩🇰 Orlik a 🇫🇷 Chacom 280 Tradition. A jak mi dnes do SZ správně poznamenal člen Conrad, tak tradice značky Chacom sahá až do roku 1825, tak to máme letos 200 let. 

IMG_8780_result.jpg

Upraveno uživatelem Jeronimo
  • Like 2
Odesláno
před 8 hodinami, pesnoaar napsal:

Mate s nimi zkusenosti?

Me z toho bavil nejvic UF. Ted uz ale aromatiky nejedu.

S tim syslenim si nejsem jisty. Zasoby tabaku je samozrejme treba udrzovat a po 5-ti letech je lepsi cokoliv. Ale zrovna u tech aromatiku v kombinaci s delsim skladovanim s tim mam uz spis slabsi zkusenost. Cisty tabak starne super asi do nekonecna, ale uz treba ty me oblibene zauzene (latakia/kentucky) mi delsim skladovanim nekdy ztracely na chuti. A s aromatiky to bylo jeste horsi. Mival sem v zasobe Erinmore flake a UF, a ty stare kusy uz me moc nebavily. Ale muze to byt i tim, ze se menila chut me .. 

• Like 2
Odesláno
před 9 hodinami, prischera napsal:

Orlik Golden Sliced je muj uplne nejvic nejoblibenejsi tabak, skvela volba. Asi bude na case prerusit dymkovy pust :) 

Zatím jsem vyzkoušel asi 6 druhů tabáku. A Orlik je pro mě v tuto chvíli TOP. Latakie nebo aromatiky mi zatím moc neříkají. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...