Eman2208 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Jde to i smirkem,ale je to na dlouho,ideálně navlhčit a opatrně zrnitost od tisícovky.1200 a nakonec 2000 a pak přeleštit zubní pastou či tempo pasta na auta /ideál je filcový kotouček ve vrtačce a nějaká leštící pasta na plast/.Všechno doma mám, zítra na to vlítnu... díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Hlavně ne filcák !!!! Chce to hadrák, nejlépe bavlna, filcák je moc ostrý a spálil bys to. Také pozor na otáčky, je to starý ebonit a poměrně tenký, rádo to praská. A přidám jednu studii skeletonu ze včerejška http://rxpipes.blogspot.cz/2016/04/skeleton-pipe-test.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 V práci jsme to zkoušeli i Dremelem s filcem /má to nižší otáčky/ ,na vrtačce jsem to nezkoušel.S tím Dremelem to také jde a hlavně se to dá udržet v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) No možná pomalu Dremlem a hodně mastnou pastu, ale opravoval jsem dva náustky po filcáku a bylo to hustý.. Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Radku, už nikdy mi netvrď, že má sbírka obsahuje úchylárny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Tak na tom si trvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 No možná pomalu Dremlem a hodně mastnou pastu, ale opravoval jsem dva náustky po filcáku a bylo to hustý..Některým je líto dát "stovku" za přeleštění náustku a potom to tak "dojebou" .To je pak radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Chlapi, mám Dremla, mám bavlněný kotouč a mám pastu na leštění plastových karoserií RC modelů, mám nadšení a když to zku*vím, tak ji hodím do hajzlu, nemám ambice renovovat dýmky a ani lítat s tím na poštu a někam to posílat na přeleštění, to se mi nechce.Pak se pochlubím, když se nepochlubím do pondělka, tak jsem to dojebal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Když na to půjdeš s citem,tak v pohodě,hodně zdaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Radku ta je libová, smekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Radku, už nikdy mi netvrď, že má sbírka obsahuje úchylárny :-)Tak to Ti tvrdí ten správný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 No to si jen nevidel Bertovu sbirku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 No to jsem neviděl a začínám být zvědavý. Já jsem stará konzerva, já spíš klasické tvary, tak aby mne to nepovalilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Co je spatnyho na dymce ve tvaru Fabergeho vejce, trose sutriku, nejake te divoke freehande, popripade realizaci vlastnich tesne postpubertalnich grafickych navrhu? Jo, a komu se nelibi votocena Vauenka v carbonu, tak je zpatecnik :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Hele máš ty vůbec normální dýmku ;-) Posláno Ťapinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Treba takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 (upraveno) Hele máš ty vůbec normální dýmku ;-)Posláno ŤapinouJa myslim, ze kompletni sbirka rocnikovych Vauenek je typickou demonstraci te nudnejsi casti me geneticke vybavy. Myslim, ze tyhle dymky mohou byt povazovany za normalni :-) Na druhou stranu musim uznat ze vyrocky s micem a nemeckou markou u prilezitosti mistrovstvi sveta, potazmo prechodu na euro, uz jsou na hrane. Uz ani nevim, kdo mi je dal. Upraveno 2. dubna 2016 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Hele ten carbon je teda fešnej. Gratulace.Já jsem si kdysi dělal tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 ta je Zdendo hezčí a hezčí, ale její sebeobrané využití rozhodně nepodceňuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 A děláš dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se