Přejít na obsah

Dýmky

Doporučené příspěvky

Jde to i smirkem,ale je to na dlouho,ideálně navlhčit a opatrně zrnitost od tisícovky.1200 a nakonec 2000 a pak přeleštit zubní pastou či tempo pasta na auta /ideál je filcový kotouček ve vrtačce a nějaká leštící pasta na plast/.

Všechno doma mám, zítra na to vlítnu... díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavně ne filcák !!!!  Chce to hadrák, nejlépe bavlna, filcák je moc ostrý a spálil bys to. Také pozor na otáčky, je to starý ebonit a poměrně tenký, rádo to praská.

A přidám jednu studii skeletonu ze včerejška

20160331_194741.jpg http://rxpipes.blogspot.cz/2016/04/skeleton-pipe-test.html

Odkaz ke komentáři

Chlapi, mám Dremla, mám bavlněný kotouč a mám pastu na leštění plastových karoserií RC modelů, mám nadšení a když to zku*vím, tak ji hodím do hajzlu, nemám ambice renovovat dýmky a ani lítat s tím na poštu a někam to posílat na přeleštění, to se mi nechce.

Pak se pochlubím, když se nepochlubím do pondělka, tak jsem to dojebal   :lol2: .

Odkaz ke komentáři

Co je spatnyho na dymce ve tvaru Fabergeho vejce, trose sutriku, nejake te divoke freehande, popripade realizaci vlastnich tesne postpubertalnich grafickych navrhu? Jo, a komu se nelibi votocena Vauenka v carbonu, tak je zpatecnik :-)

Odkaz ke komentáři

Hele máš ty vůbec normální dýmku ;-)

Posláno Ťapinou

Ja myslim, ze kompletni sbirka rocnikovych Vauenek je typickou demonstraci te nudnejsi casti me geneticke vybavy. Myslim, ze tyhle dymky mohou byt povazovany za normalni :-) Na druhou stranu musim uznat ze vyrocky s micem a nemeckou markou u prilezitosti mistrovstvi sveta, potazmo prechodu na euro, uz jsou na hrane. Uz ani nevim, kdo mi je dal. Upraveno uživatelem Bert
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...