JaRooN Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Tak to je fakt zpráva, kterou žádný dýmkař nechce číst. Ať mu je tam nahoře dobře a ať má pořád chladný kouř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 škoda dobrého člověka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Neznal jsem ho, ale vedel jsem o nem... takove zpravy jsou vzdycky smutne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 To je moc smutná zpráva. Naštěstí můj dýmkař se těší plnému zdraví a dodal mi tenhle krásnej hrubej kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Hm .... a zapomnel to poradne obrousit, vylestit a nalakovat. Kde to jenom nakupujes? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 (upraveno) Tak ta je moc pěkná, vypadá jak vlašskej vořech;-) Upraveno 15. dubna 2016 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Neblbni Berte, hladká dýmka se pro drsňáka Příšerova ražení absolutně nehodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Máš naprostou pravdu. Jak jsem jen mohl zapomenout. K Příšerovým 120 kilům živé váhy, rozježenému plnovousu a mozolnatým dlaním zmoženým těžkou fyzickou prací se hladká dýmka opravdu nehodí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Prdel ze mě Jen počkejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Uvědomuješ si, že teď buď musím přibrat 30 kilo, koupit si někde lepící plnovous a celej víkend makat s lopatou, nebo ti dýmku vrátit k přeleštění? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Tak jsme včera se Zdeňkem zakouřili nové Dejmalky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 To vypada na krutou romantiku. Kluci, vy se nezdate :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 To vypada na krutou romantiku. Kluci, vy se nezdate :-) Romantika byla jak sfiňa Dřevo praskalo pod škvířícím se masem, tabáček voněl do dálky, kafíčko bylo excelentní a holky se na nás smály, takže nám nic nechybélo Atmosféra velice příjemná jak nedávno na návštěvě u tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 no, já to psal, párové dýmky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 no, já to psal, párové dýmky.... Radku, připrav si prosím své velectěné pozadí. Budeš nakopnut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Pozadí No jestli půjde jenom o nakopnutí, tak to jsem dopadl ještě dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Pozadí No jestli půjde jenom o nakopnutí, tak to jsem dopadl ještě dobře Neboj, intimní podrobnosti nebudeme na stránce Chmagu zveřejňovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 (upraveno) že já nedržím hubu Upraveno 20. dubna 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 (upraveno) že já nedržím hubuKonečně s Tebou souhlasim. Popravdě, bylo to podařené odpoledne a večer. Na začátek jsme dali každý jedno Credito a po jídle ke kávě dýmčičku. Jardova první acelkem mu to šlo. Tabáček výborný lehký aromatik, no jak jinak u mně, že. Upraveno 20. dubna 2016 uživatelem obraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se