bohus76 Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 a ty tam mas jeste porad BAN ? Uživatel simon vlastně neexistuje http://www.dymka.net/bb/viewtopic.php?f=8&t=392&p=57461#p57461 ,ikdyž pod avatarem má ban.To jen pro vysvětlenou,nic proti tobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 Zkuseni nejspis znaji, pro ostatni zde rozdeleni podle tvaru dymek - po kliknuti na dymku se dymka otevre na http://pipedia.orgZakladni_tvary_dmek.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2013 Uživatel simon vlastně neexistuje http://www.dymka.net...&p=57461#p57461 ,ikdyž pod avatarem má ban.To jen pro vysvětlenou,nic proti tobě. ja myslel, ze sem byl vymazan dukladneji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2013 Čím ses znelíbil vrchnosti? /sorry za OT/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2013 (upraveno) Čím ses znelíbil vrchnosti? /sorry za OT/. dlouhej pribeh na zacatku byl fenixuv miniweb o dymkach, pak sem udelal nove forum, ktere jelo par let (vlastne ani nevim, jak dlouho), pak fenix zalozil nejaky oficialni dymkarsky klub, vsichni museli podpisem prijimat stanovy, pak zacaly excesy typu, ze na foru se budou resit jen oficialne potvrzene a orazitkovane srazy a ze to, ze nekdo chce jit s nekym na pivo a fajfku tam byt nesmi....atd atd... pak zacali mizet prvni zaslouzilci, kteri nemeli potrebu si nechat neco diktovat od prezidenta-studentika a pak mizeli dalsi a pak sem zmizel i ja. S trochou koure kolem, pac me stvalo, kam se to cele zvrhlo. Je tam jista paralela s chronomagem, z neznameho webu, se zajimavym okruhem lidi, kteri se znaji a mimo jine i diskutuji i na to hlavni tema, se narustem zacatecniku a navstevnosti webu, stala instituce plna pravidel, aktivnich moderatoru, pozeru, anonymu, ale bez tech puvodnich fajn lidi (kteri ale jako jedini meli k tematu co zajimeveho rict).Rostouci fora takto proste koncit musi, je to jen otazka data kdy se tak stane. Upraveno 8. ledna 2013 uživatelem simon_magus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2013 dlouhej pribeh na zacatku byl fenixuv miniweb o dymkach, pak sem udelal nove forum, ktere jelo par let (vlastne ani nevim, jak dlouho), pak fenix zalozil nejaky oficialni dymkarsky klub, vsichni museli podpisem prijimat stanovy, pak zacaly excesy typu, ze na foru se budou resit jen oficialne potvrzene a orazitkovane srazy a ze to, ze nekdo chce jit s nekym na pivo a fajfku tam byt nesmi....atd atd... pak zacali mizet prvni zaslouzilci, kteri nemeli potrebu si nechat neco diktovat od prezidenta-studentika a pak mizeli dalsi a pak sem zmizel i ja. S trochou koure kolem, pac me stvalo, kam se to cele zvrhlo. Je tam jista paralela s chronomagem, z neznameho webu, se zajimavym okruhem lidi, kteri se znaji a mimo jine i diskutuji i na to hlavni tema, se narustem zacatecniku a navstevnosti webu, stala instituce plna pravidel, aktivnich moderatoru, pozeru, anonymu, ale bez tech puvodnich fajn lidi (kteri ale jako jedini meli k tematu co zajimeveho rict).Rostouci fora takto proste koncit musi, je to jen otazka data kdy se tak stane. Jsem se tam po dlouhej době zkusil přihlásit a jsem smazanej důkladnějc, než ty. A to jsem byl jenom čumil, bez jakýhokoliv vměšování do situace... Nejsem moc dýmkař, kouřím dánský ovoněný tabáky a Sherlocka Holmese od Patersona, dýmek mám všehovšudy 5, z toho jedinou kvalitní, nicméně je to parádně strávenej čas, když se mi podaří se dostat k zažehnutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 17. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 prisel mi dneska balik, na ktery jsem se moc tesil... s dymkama roBERToffkama. a uplne nahodnym soubehem udalosti jsem byl v utery v Londyne a nasel jsem co jsem hledal. zapadly, nenapadny kramek Segar & Snuff v Covent Garden. teda, rikat to kromu kramek je samo o sobe nadsazene... byl jsem tam ja a moje chot a uz by se tam nikdo nevlezl (a to mame normalni miry). koupil jsem si jejich smes Virginia + Cavendish a byl jsem totalne nepripraveny na to, jak skvele hori, vyvazene a plne chutna... proste uzasne. tak ted aby se mi jeste doresila kauza Savinelli a budu spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 5. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Savinelli je doma. Jako laik jsem z ni uneseny. Krasna dymka s (pro me) dokonalym tvarem, prijemnym drzenim. Brzo ji vyfotim. Jo a mimochodem jsem tak nejak mel potrebu poo churchwardence. Mr. Brog tuhle uchylku pokryl dokonale. Ackoliv to neni vresovec, ale hruska, vyborne kouri a skvele se drzi v ruce. Jsem nadseny. (foto ebay) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 hruska hadam prohori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 6. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 simone, casem mozna jo. neni to na vecne casy jako vres. ale z tech ostatnich drevin je jedna z nejvhodnejsich. pri dobre peci je skoro nafurt, rikaji dymkari... co ja vim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 (upraveno) Chlapi, to je situace! Sotva jsem oprášil fajfky, chytl jsem chřipku a jak jsem tak chrchlal, rozhodl jsem se přestat kouřit cigarety. Což zatím funguje, měsíc jsem to neměl v hubě, potřebu nikotinu v pohodě pokryvam elektronikou. Ale bojím se zatím zapálit i fajfku, že bych přes ni zase spadl do cigaret. A to nechci, protože se bez nich cítím úplně skvěle. Kouřim skoro čtyřicet let, nikdy bych nevěřil, že je takový rozdíl kouřit x nekouřit - žádné potíže s dechem při sportu, menší únavnost a vůbec. Bezvadný příspěvek ve vlákně o fajfkach, zejo... Jen by me zajimalo, jestli někdo z vás má tuhle zkušenost, že z cigaret přešel plně na fajfku bez návratu k cigaretě, ty už fakt nechci. Upraveno 6. února 2013 uživatelem Petr Svenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Drž se Petře,nechal bych to zatím i bez dýmky.Až budeš vidět,že to máš pod kontrolou,tak bych zkusil dýmku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 15. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 trosku to ozivim. tady je ten Mr. Brog... kouri se z nej fakt skvele: Savinelli je stastne doma, jak jsem uz referoval. ale nejak se mi nepovedla fotka... ale aspon takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Sakra, máte tam tmu, v té Anglii, to bude těma mlhama, nebo? :-) Moc pekne zátiší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 (upraveno) Tak abychom za tou Anglií nezůstali tak moc pozadu, přispěji i já svou troškou do mlýna Upraveno 15. února 2013 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Opravdu skvostna kresba dreva, nebo jak tomu spravne dymkari rikaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Ano ano, takhle tomu říkáme. Máš naprostou pravdu. Je to freehand od pana Kršky. Tuším, že z roku 2003. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 Nautilus, Nautilus a Petersonka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 Jaký je to typ Petersonky?A tabák Ti tam chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 To je Kinsale, lakovana, bude tak nějak z roku 96. Je to má druha, nyní už jedina Petersonka. Koupena v Uh. Hradišti v knihkupectví Portál u pana Janouška. Tabák tam není, protože, jak jsem psal výše, zrovna přestávám kouřit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se