Přejít na obsah

Garmin Fenix

jhonzatko

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Řešil někdo u Fénix 5x, TOPO mapy? Chci si dokoupit TOPO Czech Pro a TOPO Austria Pro. Jezdím převážně na kole a stávají Cyklo Europa je občas velká divočina. Zatím po přechodu z Fénix 3 HR Sapphire, spokojenost veliká. Rozdíl v rychlosti je super.

Odesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@jovani: Aplikace mně stačej základní (předinstalovaný), našel jsem tam všechno, co potřebuju. Naopak jsem spíš mazal, abych to měl přehlednější. Spíš experimentuju s ciferníkama. Momentálně "EuroPilotPlus", "A2", "ActiFace".

Odkaz ke komentáři

Beet: stěžejky pro quickfit jsou stejnýho průměru u pouzdra i ve sponě. U čínskejch jsou stěžejky mně neznámého průměru. Kupoval jsem hodinky v době, kdy číňani ještě nic nedělali, takže mám dva originální řemeny a další nákup naplánuju. Vycházím z infa a fotek na oficiálním fóru: https://forums.garmin.com/forum/on-the-trail/wrist-worn/fenix-5-5s/156529-/page7

Tak jsem se konečně dostal domů. Vrtalo mi hlavou jak je to s těmi stěžejkami u spony. Z mých deseti strapů k F3 jsou dva originální a zbytek Čína.

Z těch osmi neoriginálních (směs rubberů a silikonů) jsou u dvou torx šroubovací stěžejky a zbytek jsou klasické stěžejky pravděpodobně rozměru 26mm. Za rok a půl používání jsem neměl s řemeny jediný problém. Strapy, NATA nakupuju normálně v Číně, několikrát jsem kupoval také stěžejky. Nikdy žádný problém nebyl.

Takže bych se toho nebál.

Odkaz ke komentáři

....ku kvalite činskych remenom...za mna palec hore. Origo červeny k F3 sa mi po dvoch rokoch roztrhol a tak som ho nahradil limetovo zelenym z Bazošu za 7EUR. Makky, nechyta prach je naozaj fajn. Keby som bol v starej praci ,tak by som ho dal chalanom otestovat na pritomnost tazkych kovov, ale uz tu moznost nemam, takze to neriesim. Širka pr Fenixoch je 26mm

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...