jovani Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 ake aplikacie ste si doinstalovali do hodiniek Fenix 5? pre mna najpouzivanejsie zobrazenie je : hodiny, cas aktivity, HR, vzdialenost, calorie ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvatal.miroslav Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Řešil někdo u Fénix 5x, TOPO mapy? Chci si dokoupit TOPO Czech Pro a TOPO Austria Pro. Jezdím převážně na kole a stávají Cyklo Europa je občas velká divočina. Zatím po přechodu z Fénix 3 HR Sapphire, spokojenost veliká. Rozdíl v rychlosti je super. Odesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 @jovani: Aplikace mně stačej základní (předinstalovaný), našel jsem tam všechno, co potřebuju. Naopak jsem spíš mazal, abych to měl přehlednější. Spíš experimentuju s ciferníkama. Momentálně "EuroPilotPlus", "A2", "ActiFace". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Ja mam nainstalovany od zacatku vzhled cifru "NoFrills" a absolutni spokojenost, je to prehledne, vsemozna customizace co chces videt....pro mne ideal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 ja WF f5 One, Line(Stanislav.Bures) a Ultra Digital Colors Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 ... "ta folia je jakasi divna!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Beet: stěžejky pro quickfit jsou stejnýho průměru u pouzdra i ve sponě. U čínskejch jsou stěžejky mně neznámého průměru. Kupoval jsem hodinky v době, kdy číňani ještě nic nedělali, takže mám dva originální řemeny a další nákup naplánuju. Vycházím z infa a fotek na oficiálním fóru: https://forums.garmin.com/forum/on-the-trail/wrist-worn/fenix-5-5s/156529-/page7Tak jsem se konečně dostal domů. Vrtalo mi hlavou jak je to s těmi stěžejkami u spony. Z mých deseti strapů k F3 jsou dva originální a zbytek Čína. Z těch osmi neoriginálních (směs rubberů a silikonů) jsou u dvou torx šroubovací stěžejky a zbytek jsou klasické stěžejky pravděpodobně rozměru 26mm. Za rok a půl používání jsem neměl s řemeny jediný problém. Strapy, NATA nakupuju normálně v Číně, několikrát jsem kupoval také stěžejky. Nikdy žádný problém nebyl. Takže bych se toho nebál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 ....ku kvalite činskych remenom...za mna palec hore. Origo červeny k F3 sa mi po dvoch rokoch roztrhol a tak som ho nahradil limetovo zelenym z Bazošu za 7EUR. Makky, nechyta prach je naozaj fajn. Keby som bol v starej praci ,tak by som ho dal chalanom otestovat na pritomnost tazkych kovov, ale uz tu moznost nemam, takze to neriesim. Širka pr Fenixoch je 26mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Tak dorazil silikon z Číny. Je super. Maximální spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 tiez si myslim, ze za 3? dobra kvalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Srovnání origo a neorigo řemenů https://forums.garmin.com/forum/on-the-trail/wrist-worn/fenix-5-5s/156529-?p=1244789#post1244789 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamator Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Zdravím šťastných majiteľov nových Fenixov, chcem Vás požiadať, či by ste sem nemoli nahadzať par wristshotov aj s vašimi mierami, zaujima ma ako vyzeraju na ruke, uvažujem o 5/5x , ale nemam ich kde vyskúšať, vďaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Fenix 5 Slate Gray, ruka něco kolem 18cm. Toho divnýho kolečka na displeji (ciferníku? ) se neděs, mám tam nalepený ochranný sklo. Kdybys chtěl jinej úhel, tak napiš . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 ake sklo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Tohle, doma bylo asi za tři dny. http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-clear-garmin-fenix-5-2731232.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 objednane, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamator Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Super vďaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvatal.miroslav Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Takhle vypadají Fénix 5X na zápěstí 21cm. Odesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 aku to mas obrazovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 aku to mas obrazovku? https://apps.garmin.com/cs-CZ/apps/a58303e8-b0a8-4387-ba1c-519a648d3b70 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se