Paw Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Koukám na to, samo to nejde, musí se to nejdřív povolit v aplikaci zdraví. Pak to asi půjde: vygenerujou se data v garminu (na zápěstí), sesynchronizujou se do Garmin Connect v mobilu a z toho se pak samy přelejou do Zdraví. Btw u garminu mrkni i na https://connect.garmin.com/modern/ - je tam to samý co v aplikaci a ještě něco navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 díkec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Jak tak dneska pročítá fóra, tak spojeni Garmin Connect - Zdraví na iOS nemusí bejt v nejlepší kondici. Podle zpráv to vypadá, že aplikace nějak nerozjdechala změnu času - projevuje se to častým padáním Connectu. Mělo by pomoct vypnout spojení (a nahrávat to jen do webovýho Connectu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Jen malá zkušenost k výdrži D2 Charlie, resp. F5X. Minulé úterý večer jsem hodinky nabil, ve středu jsme přelétávali letadlo od holandských hranic do ČR, zapnuta letecká aktivita (tedy i GPS, snímač tepu...) po dobu asi 6 hodin. Hodinky jsem doma nedobíjel a ještě teď mají 29%, Tak myslím že dobrý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Pokud máte v hodinkách řady F5 firmware ve verzi 11.00 a přijde vám, že nějak nevydrží baterka a jste zároveň trochu dobrodruzi, zkuste upgrade na betu 11.56: https://forums.garmin.com/forum/on-the-trail/wrist-worn/fenix-5-5s/1422000-fenix-5s-5-11-56-beta-release Mně to docela pomohlo. BTW bety se není potřeba nijak extra bát, zkouším to vcelku pravidelně a vždycky dopadlo všechno bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Kdo by měl zájem o Fenix 5, na Alze je mají za desítku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milpa Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Pokud máte v hodinkách řady F5 firmware ve verzi 11.00 a přijde vám, že nějak nevydrží baterka a jste zároveň trochu dobrodruzi, zkuste upgrade na betu 11.56: https://forums.garmin.com/forum/on-the-trail/wrist-worn/fenix-5-5s/1422000-fenix-5s-5-11-56-beta-release Mně to docela pomohlo. BTW bety se není potřeba nijak extra bát, zkouším to vcelku pravidelně a vždycky dopadlo všechno bez problému.O kolik % se ti cca zlepšila vydrž po tom update? Na mých F5 s fw 11.00 jsem teď max. na 5 dnech (nosím je nonstop i v noci, BT notifikace, HR), a to bez jakékoliv aktivity! Mám je zatím krátce, ale přesto si myslím, ze to není úplně OK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 5 dnů rozhodně ne ... jsem momentálně na sedmi s cca hodinou GPS denně. Zkus reset do továrního nastavení a upgrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Taky jsem tak na pěti dnech s fw 11.00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milpa Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 5 dnů rozhodně ne ... jsem momentálně na sedmi s cca hodinou GPS denně. Zkus reset do továrního nastavení a upgrade.A před upgradem jsi byl na kolika?Ten reset až jako poslední mnoznost, moc tomu nevěřím, je to prakticky čistá instalace, stejným způsobem bych to stejně nastavil i po resetu... Vzhledem k tomu, ze Robertilos je na tom podobně, asi to bude spis tím fw... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Před 11.00 to bylo tak kolem týdne, na 11.00 těch pět dnů, s betou jsem zpátky na týdnu. Nejlepší FW v poslední době byl 10.58. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milpa Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Tak jsem updatoval na 11.56 betu, na hodinkách proběhla aktualizace, ale když kouknu na informace o systému, vidím tam porad 11.00, ty tam tu betu vidíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Jo, vidím, koukám do hodinek. Nastavení -Informace o systému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Hosi, kde v menu najdu normalni stopky/odpocet casu? Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Hosi, kde v menu najdu normalni stopky/odpocet casu? Dik. U F3 je to pod hlavním menu Hodiny. Je tam pak Budík, Odpočet, Stopky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelDo Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 U F3 mám nastaveno na dlouhé podržení pravé spodní tlačítko - odpočet a pravé horní - stopky.Nastavuje se to v nastavení-system-zkratky. Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Nastaveno. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 U F3 mám nastaveno na dlouhé podržení pravé spodní tlačítko - odpočet a pravé horní - stopky.Nastavuje se to v nastavení-system-zkratky. Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Já tam mám nastaveno Bluetooth a Wifi. Tyto dvě věci používám častěji než stopky a odpočet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanponicky Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Dobrý deň. Chcel by som Vás poprosiť o radu. Mám fenix 5 a posledný týždeň mal veľký problém s barometrom a výškomerom. Ukazujú mi nezmyselné hodnoty. Niekedy výška aj 9000m alebo - 9500 a podobne. Barometer tiež lieta hore dolu a stále mi ukazuje výstrahu pred búrkou. Na nete som našiel ľudí čo majú rovnaký problém ale žiadne riešenie. Stretli ste sa s tým niekto? Za odpoveď vopred ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Chlapi jak dohrat Cestinu do Garminu? Jde to nejak pres ten jejich Express. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se