Beet Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Chlapi jak dohrat Cestinu do Garminu? Jde to nejak pres ten jejich Express. Diky Na co češtinu. Já ji tam mám a stejně používám angličtinu. Je to pro mě tak nějak kratší, srozumitelnější. Jinak tady jsem něco našel https://petmikeska.blogspot.com/2017/08/tipy-rady-pro-garmin-fenix.htmlbod 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 @milanponicky: Začal bych klasikou ... je aktuální firmware? jestli ne, tak aktualizovat, pak bych pokračoval tady: https://support.garmin.com/en-US/?faq=FQrOVa18rI7tM4PnIJymR9 - "Other Factors to Consider" @blam: Pokud jsou hodinky z evropský distribuce, tak by mělo stačit to, co píše beet, pokud je to APAC, tak by mohl být problém, jsou tam jiný jazyky a čeština tam nemusí jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 (upraveno) Diky chlapi. Jak to poznat jedtli jsou APAC? Podle navodu mi to cestinu nenabizi. Podle facebook navodu to zadne dalsi soubory jazyku nenabizi. Upraveno 12. prosince 2018 uživatelem blam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 APAC (Asia PACific)(*) by měla jít poznat podle nabídky jazyků. Podle garmin fora by tam měla být jen angličtina. Pokud tam je jazyků víc, tak bych zkusil nainstalovat nějakou beta verzi, kde se v jednom kroku kopírujou soubory s překladem přímo do hodinek. To by mohlo být účinnější než přes Garmin Express. https://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=11663 bod 6: "Place all files found in the Text_v*** folder into the \Garmin\TEXT folder of the device" (*) Při hledání jsem se dozvěděl, že antonymum k APAC je ROW - Rest Of World Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Diky moc za osvetu. Pri zapnuti to nabizi vice jazyku. Zitra jdu do gps centra v HK a pan se mi na to koukne. Resim to na vivoactivy 3, ale je to stejny jako u Fenixu. Snad to nejak poladime je to darek a musi byt v cestine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Tak to jsem zvědavej, dej pak vědět jak jsi dopadl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Dam. Jsem s panem domluvenej, ze to nejak zkusi. Kazdopadne ani podle serioveho cisla mi nedohleda pro jaky jsou trh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulin Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 V HK GPS centru jsem kupoval Vivoactive3 a cestinu klasicky maj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Já svůj F3 kupoval v Estonsku a češtinu mají taky, i když ji nepoužívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Takze Cestina bude, cena petikilo. Je to nejak slozitejsi jinak je bezna cena 350 Kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Dokoupil jsem origo gumu. Oproti tem z ali je to rozdil jak praseci strevo a Durex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Je to mega rozdíl v pohodlí, ale přijde mi, že tolik nevydrží, vždy se začne origo někde trhat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Dokoupil jsem origo gumu. Oproti tem z ali je to rozdil jak praseci strevo a Durex.K hodinkám jsi neměl origo gumu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 (upraveno) noviisek - pokud to dokážeš odhadnout, po jak dlouhé době souvislého nošení se Ti originální řemen začíná trhat? Já nosím F5X nonstop od července (na noc většinou sundávám) řemínky zatím drží, ale točím 3x origo silikon, 1x origo kůže a neumím odhadnout, jak dlouho jsem nosil který z nich, nejvíc asi černý, ten používám z 90%, odhaduji ho tedy zatím na 4-5 měsíců denního nošení. Upraveno 2. ledna 2019 uživatelem Ivan Lelák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 mě origo na fenix 3 praskl za rok. kamarádovi na těch samejch hodinkách praskl za 1.5 roku.koupil sem z Ali hromadu super barev za pár korun a mám klid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulin Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Taky. Na origo fenix 3 mi nejprve praskla spona na pasek a pak samotny pasek, cca po roce. Koupil jsem z ciny a přijdou mi příjemnější, měkčí a zatím drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 K hodinkám jsi neměl origo gumu?K hodinkám jsi neměl origo gumu?Ne ne, jenom nato. Je to Tactical bravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Taky mam nejake remeny z Ali, jenze ta guma se olestuje. Oproti originalu je takova ohebnejsi a lepi se na ni bordel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 (upraveno) U Fenixu 3 ta guma stála za prd, kamarádovi praskla snad po roce. U pětky to museli vylepšit, rok jsem to tahal všude možně a kromě ohlazení vypadá jak novej. U neorigo je u spony hrozně tenká osicka, s tim bych se na kolo nebo do vody bál. Upraveno 3. ledna 2019 uživatelem Paw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Já jsem nikdy neměl ani s origo ani neorigo žádný problém. Ale je pravda, že jich točím šestnáct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se