Beet Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 jo zkoušel mám to na 100 % a ve dne bez rozsvícení mi to pořád připadá mdlý jinak když se rozsvítí tak to je super svitZajímavé. Já to na 100% rozhodně nemám (nevím kolik, podívám se až budu u F3), ale připadá mi to v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 jo zkoušel mám to na 100 % a ve dne bez rozsvícení mi to pořád připadá mdlý jinak když se rozsvítí tak to je super svitJe to tak, bohužel, je rozdíl mezi skvěle vypadjícími produktovými fotkami a realitou. Bez podsvícení je nějaký chronografový vzhled poměrně nepoužitelný. Pětky mají být lepší a trvale podsvícené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yerab Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Ahoj, tak už jsem to vyřešil stáhnul jsem si pár nových vzhledů a když si je upravím v aplikaci tak se na to dá koukat i bez podsvícení. Jenom chlapi otázečku pokud to dobře chápu tak jestli mám backround color bílí tak to bude žrát víc baterii nebo ne? a ještě jedna nevíte jak nastavit trénink v posilovně nějakou apku od garminu co jsem stáhnul z třetích stran tak nezaznamenává aktivity do garmin connect? Díky Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem yerab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 (upraveno) no já si myslím, že tu aktivitu to zaznamená pouze pokud trvá déle než 10 min.(IQ ) a to intezivní pokud tedy nezapneš ručně . a silová aktivita je normálně ve výběru aktivit , tedy alespoň já ji tam mám, nic neinstaluji a do connectu se zaznamenává Upraveno 11. dubna 2017 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yerab Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 tak já to silovou aktivitu jak ty píšeš nikde nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 no já mám tedy ted Chronosy verze 5.8 a tam to normálně je , koukni jestli není pro F3 nový firmware. jinak to je panáček s činkou červenej s nápisem síla . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yerab Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 aktualizace zatím žádná pořád to používá 4.20 akorát se mi teď objevilo v mobilu v aplikaci Garmin Connect IQ silový trénink jenom mi to píše že jsem jel na kole. je to nějaký zmetěný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Dneska vyšla beta verze tak si ji nainstaluj. A jízdu na kol mi to píše když jedu na motorce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yerab Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 žadná aktualizace mi nepřišla, kde ji prosím stahuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Já koukám na fcb Garmin Forum to co stahují jsou beta verze. V Čechách je to slabý ale dej do google Garmin Fenix beta firmware a něco najdeš nikdy jsem s beta verzi neměl problém a jde se vrátit zpět. Jen si za zálohu výkony a trasy když budes chtit downgrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Teď mám verzi tuším 5.96 ale f3 mají nižší popatrej určitě najdeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=9505 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yerab Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 díky vyzkouším a dám vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Lama dotaz, je nutné kalibrovat krok nebo lze věřit nastavení Garminu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Lama dotaz, je nutné kalibrovat krok nebo lze věřit nastavení Garminu?Na Novy rok o slepici krok. Nevim, asi bych to neresil. Ja lital doma s metrem, kalibroval, ale empirickym zkoumanim jsem zjisti, ze kdyz potrebuju srat, delam kroky kratsi, kdyz se pekne rozejdu v marsi, delam je delsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 No me prekvapuje, ze pri mem kancl lajfstajlu nachodim cca 6000 denne v pracovni den. V nedeli o carodkach s lehkou prochazkou za cely den 17000. Ale je pravda, ze jsem byl cely den na nohou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yerab Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Nikdy jsem nekalibroval a jednou jsem zkusmo udělal rukou pár pohybu jako při chůzi a seděl jsem na prde... v kanclu a taky mi to kroky zaznamenalo ale v průměru se i po kanclu nachodí něco kolem 4-6t. kroků. Takže asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 já krok měřil nic na tom není a vychází mi délka kroku 80 cm tak jsem to nastavil a super, jestli někdy dělám delší a někdy kratší tak to mi nevadí raději mám když mám rezervu a napíše mi to že jsem ušel méně než opačně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 yerab už jsi nainstaloval ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yerab Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Jo už jsem instaloval díky moc :notworthy: :notworthy: vše funguje jak má dokonce to i zlepšilo fix na GPS atd. spousta novejch věcí díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se