Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Odesláno

Tak jsem připravil původní Aeskulapy na předání (další dárek). Potřebovaly vyměnit ručičky, nové sklíčko a trošku profouknout strojek a na vibru ukazovaly slušnou odchylku, tak se strojkem nebylo třeba nic dělat. Snad mi prominete ten řemínek (ten "taky" Prim), ale on tam tak nádherně sedl...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

No sakra, zlacených indexů jsem si nějak nevšiml. Ručky jsou stříbrné, ty jsou v pořádku . Ale je ciferník je tím pádem ze zlaceného pouzdra. Tak to ještě přehodím. Dík, jsem nějaký zbrklý.

Odesláno

No sakra, zlacených indexů jsem si nějak nevšiml. Ručky jsou stříbrné, ty jsou v pořádku . Ale je ciferník je tím pádem ze zlaceného pouzdra. Tak to ještě přehodím. Dík, jsem nějaký zbrklý.

Nojo, ručky jsou stříbrné. Už jsem slepej jako patrona.

• po měsících...
Odesláno

Tak doma oprašuji tyto hodinky Prim Aeskulap a nevím jestli se v tomto zlaceném pouzdře průměr 28 mm s odlišným uchycením řemínku oficiálně vyráběly - v úvodu tohoto tématu o tom není žádná zmínka - nebo to je ciferník do tohoto pouzdra přemontovaný - tedy "bastlík"? Hodinky jsem získal již v této krabičce do které i s kovovým zlaceným náramkem dobře pasují, papírový štítek v krabičce je nepůvodní, později dodaný. Pokusím se vložit i obrázky, což se mi ne vždycky povede.  

Odesláno

Děkuji za upřesnění. Tak to začnu k tomuto ciferníku Prim Aeskulap se strojkem shánět patřičné pouzdro, to asi stojí za tu námahu. :)

Odesláno

Já bych je nechal tak, jak jsou...

Sice mne "pravověrní" roznesou na kopytech, ale takhle mají něco do sebe...

Je fascinující, jak se, díky lidové tvořivosti, portfolio jednoho výrobce dokáže rozšířit... :)

Ještě, že jsou ty Primky tak variabilní... 

Odesláno

Tak doma oprašuji tyto hodinky Prim Aeskulap a nevím jestli se v tomto zlaceném pouzdře průměr 28 mm s odlišným uchycením řemínku oficiálně vyráběly - v úvodu tohoto tématu o tom není žádná zmínka - nebo to je ciferník do tohoto pouzdra přemontovaný - tedy "bastlík"? Hodinky jsem získal již v této krabičce do které i s kovovým zlaceným náramkem dobře pasují, papírový štítek v krabičce je nepůvodní, později dodaný. Pokusím se vložit i obrázky, což se mi ne vždycky povede.  

Já bych je nechal tak, jak jsou...

Sice mne "pravověrní" roznesou na kopytech, ale takhle mají něco do sebe...

Je fascinující, jak se, díky lidové tvořivosti, portfolio jednoho výrobce dokáže rozšířit... :)

Ještě, že jsou ty Primky tak variabilní... 

Já bych to tak nenechal, je to bastl a hotovo, jestli chceš mít plnohodnoté hodinky, tak ten ciferník vyměň za správný a jestli ho nemáš, tak mi pošli ten blbej, co tam nepatří a já Ti pošlu originální...,

Odesláno

A abych si tady jen neplácal játra trapným humorem, tak se podělím o plod dnešní návštěvy pánské pasáže.

Jinými slovy: JSOU DOMA!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...