instant Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 200 gr neni nic.......... za hodinu o nich na ruce nevis je to zvyku Take a aj tazsie nosim denne, o to mi neslo.. ale zistis ake to je extremne az ked si das nejake "normalne", pripadne titanove.
tc95 Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 mam 360 gr na tahu........tak kolik maj ty tvoje tezky a co se titánu tyce tak to je bida(mel jsem na zkousku dva tydny CX 20000 feet) a jeste je to hnus na pohled kdyz se to vojede.
Daemonultimate Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 Pořádný kusy na ruku,super a gratulace.
instant Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 ...a jeste je to hnus na pohled kdyz se to vojede. ...neviem ci s tymto konkretnym problemom nie si na zlej adrese..
vrcan Odesláno 13. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 Z titanu mam zmiesane pocity, teraz nedavno som mal bondovky v titane, navyse same o sebe su to male a tenke hodinky, bol to uplne iny pocit na ruke - teraz mam konstatne uz par dni Armida A4 co je tiez do 300g a je fakt ze ani neviem ze tam su... A pritom vyska 21mm. Helson Gauge boli z titanu cele, ale bol sand blasted a tam sa to fest hodilo... na titanove becka alebo omegy si neviem urobit jasny nazor, asi tam je ocel vhodnejsia... Obuchane titanove becka som mal v ruke a vadilo to trochu...
vrcan Odesláno 24. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Enzo este doladoval cifernik a rucky (lumi aby bolo viac vintage farby) a dnes rano mi poslal fotky zabalenych hodiniek pred poslanim... tak snad o 2 tyzdne uz budu na ruke...
vrcan Odesláno 24. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 velmi sa tesim.... ani sa mi nechce verit ze od aprila 2011 preslo tolko casu a az teraz pridu.... teda snad sa to neukonci stratenim hodiniek pocas prepravy, to by bol smutny koniec kamarat z holandska (Rick) si paralelne so mnou objednal podobne, ale ma safir 7mm, omega kaliber, 47mm diameter a 26mm lugs. A iny dial.Moje su 45mm, 24mm lugs, 15mm plexi, ETA stroj, cierny dial aj rucky v style skor vintage... a lunetu mam neotocnu bez indexov. pripajam obrazky Rickovych enzo handbuild
instant Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Vyzera to ako pekne hodinky na steroidoch. Cifernik, rucky a kaliber vymaznane, zvysku nerozumiem. Perla zaliata v betone.
vrcan Odesláno 1. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2013 a su tu....... hmotnost prekvapivo nizka, a luneta len 44mm, remen je orig a velmi pohodlny, spona signovana logom EM
cretino Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 monstrozne hodinky, velka gratulacia ..kedy dame pokec?
sureshot Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 paradne su, snad ich omrknem nazivo gratulacia a dik za fotky
Petr Svenda Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Rozumim tomu a gratuluji. I z fotek je ta čistota výrazu cítit, co teprve mít ten masiv nadherne opracovaneho materiálu v ruce. Krásný artefakt. Snad někdy na srazu budu mít štěstí... :-) Je bezvadný, že tyhle hodinky tu jsou.
jencekgs Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Vrcan Tak si se konečně dočkal. To jsou ale chlapácký hodiny. Fakt super. Díky Tobě si tu člověk rozšíří obzory. Co hodinky to perla
villain83 Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 tak koukam,ze cekani se vyplatilo...ty voe,to je zase masakr todleto:-)
eskimak Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 SIALENECVelka poklona ze si ides takto za svojim cielom, mimo prudu
Sedlin Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 To masivní a čistý pouzdro mi na první pohled vyvolalo asociaci s článkem tankovýho pásu.Tyhle hodinky měli hrát v Expendables! Někdy se vetřu na nějaký váš sraz jen kvůli tvým perlám, Vrcane! Nebudu plýtvat superlativy, ale závidím ti je! A moc!Prosím, snad nejen za sebe, víc fotek
Daemonultimate Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 Sakra a já si dělám starosti,že jsou Seawolfy na mojí tlapinu velký,takže minimálně za fotky velké díky a gratulace.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se