dandy Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Zistil som,že nutne potrebujem nové potápky a preto prosím o pomoc pri výbere.Nejaké údaje,ktoré by mali splnať: - automaty- wr200 a viac- 42-44mm - zafír- cena do 20000 czk. Pri hladaní som objavil tieto zaujímave potápky, ktoré sa mi páčia a sú v užšom výbere, už len si vybrať.Rád si prečítam vaše nazory a postrehy na tieto hodinky a samozrejme aj na iné zaujímavé návrhy, ktoré splňajú kritériá.Za vaše názory ďakujemDaniel Seiko SumoTissot Seastar 1000Certina DS ActionMido Ocean StarOrient Star Diver 200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 (upraveno) Nemůžu nedoporučit Alpinu - třeba tudlezdroj: http://www.alpina-wa...-525LB4V26B.htm EDIT: Pak mě napadá, trochu přitlačit (nepatrně), máš Sinn U1..) Upraveno 13. prosince 2012 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 A Fortis, na bazaru jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaaaa Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Victorinox Dive Master 500 Mechanical Link , dela se i vic barev nez jen ty na obrazku. Z amazonu 500-800 USD. Myslim ze mi je tu nekdo doporucoval na muj dotaz jake potapky v Quartzu, tak bych se mrknul pro dalsi fotky treba do chlubiciho vlakna . Swiss Made? 43 mm Stainless steel case (316L)Mechanical self-winding movement (ETA 2892.A2)Scratch-resistant, triple coated anti-reflective sapphire crystalWater resistant to 500 m (50 ATM, 1650 ft) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka35 Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Z tvého výběru MIDO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 13. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Díky za typy. Tie Alpina vyzerajú velmi dobre, tiež Victorinoxy sú zaujímavé. Sinn-y to je kvalita, ale ten dizajn Fortis-y by som bral, ale len Marinemastery a na tie bude rozpočet asi nízky.A z tých čo som uvádzal v prvom príspevku, ktoré by ste si vybrali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ada46 Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Za me asi Mido nebo Tissot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 A z tých čo som uvádzal v prvom príspevku, ktoré by ste si vybrali? Co se týká kvality v dané cenové hladině, je vše na podobné úrovni, ikdyž tady bych dal přednost švýcarské ETĚ. Vzhledově jednoznačně Certina, pak dlouho nic a následuje MIDO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Za mě Certina nebo Mido. Tissot se mi nelíbí, má hubenou lunetu a malé indexy. Orient mi není moc sympatický a s tím rozpočtem můžeš mít něco lepšího.Z druhé ruky třeba Longines Hydroconqust.http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/longines/hydroconquest/sport/8681-longines-hydroconquest-l3-642-4-56-6.htmNebo třeba něco od Davosy.http://www.herisson.cz/svycarske_hodinky_davosa.php?menu=panske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Z tvého výběru rozhodně Mido. Podle mě je tato značka o level výš než ostatní. Nebo bych hlídal co se tu prodává. Za dvacku nejsou v oblasti snů ani starší Fortisy nebo Tag Hujery. Myslím, že do dvacky nebo okolo jsou taky nový Longines Hydroconquest, jestli se teda nepletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Co se tyce vzhledu,za me jasny vitez Mido,neokoukakny a hezky design,maji proste neco navic pro me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Jo počkej do dvaceti.. to sorry, s tou Alpinou a nedejbože Sinnem jsem trochu ustřelil.. nicméně tahle by se tam vlezla (Extreme sailing), víceméně - a ani nemá ten debilní trojdatum. zdroj - http://www.google.cz/imgres?q=alpina+extreme+sailing&hl=cs&sa=X&tbo=d&biw=1280&bih=711&tbm=isch&tbnid=mufG2UJU4jP9WM:&imgrefurl=http://www.righttime.com/rt/alpina/al525lb4v6b2.htm&docid=l_i3uXjrkI3JJM&imgurl=http://www.righttime.com/alpina/extreme_sailing/al525lb4vb2m.jpg&w=338&h=400&ei=9vrJUNzNEormtQanqoDQDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=445&vpy=356&dur=2426&hovh=244&hovw=206&tx=145&ty=157&sig=101919276824977324244&page=1&tbnh=147&tbnw=122&start=0&ndsp=29&ved=1t:429,r:17,s:0,i:134 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Být tebou,tak se pokusím obejít nějaké hodinářství,nebo poprosit místní členy,nebo zajít na nějaký sraz a omrknout tebou vybrané kusy.Kupovat podle fotek je na .Nejlepší omrknout na živo a pořádně vomatlat.Jinak s těmi fortiskami by jsi se do 20ti vešel-teda za starší .Jinak ty Certiny vypadají dost dobře a nebo i Victorinox by stály za hřích.suma jsou taky kapitola sama o sobě-super lumi a tvar pouzdra.Záleží jestli chceš více tool nebo leštěnkovej vzhled??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davros Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 a čo oris tt1 diver ? som ich hrdým vlastníkom a zatial som veľmi spokojný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Tady ty Fortiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 (upraveno) A co http://forums.watchu...415-304583.html Z tvého výběru Certina nebo Mido,ale u Mido bych osobně dal přednost Upraveno 13. prosince 2012 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Ešte dávam do pozornosti NIVREL ako alternatívu. Splňujú kritériá, v balení kovový ťah, aj guma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Mohl bych doporučit i Atlantic Blackshark s ETA 2824-2. Parametry splňuje, průměr 43mm, vodotěsnost 300m, no a ten Sapphire Glass také bude. To už konec konců v cenové skupině cca 20000Kć jaksi vyplývá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 14. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Momentálne som svoj výber zúžil na Certinu, Mido a Sumo, pričom Certiny nepatrne vedú.Na Certinách mi skoro nič nevadí, možno tvar hodinovej ručky.Suma boli dlho favorit, ale neviem či nie su už príliš velké na moju 17,5 cm ruku, hlavne dlžka 52mm bude už na hrane... Za ostatné tipy díky, cez víkend budem mať čo robiť pri počítači. Na tom celom je výber hodiniek to najzaujímavejšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 (upraveno) Na ruku 17,5cm budou suma v pohodě. Díval ses i na Steinhart Ocean Two ?Jedna z chronošopu: EDIT: Mido se mi vždycky líbily, ale to je povedenou produktovou fotku. Na živých fotkách už je to slabší. Na potápky prostě slabé indexy, bez označení, co je nahoře, co dole. Stejně tak pouzdro mi přijde taková šeď. Upraveno 16. prosince 2012 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se