rodrigez Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Mimo jiné jsem dostal voucher na nákup za 10k k Opluštilovi.Asi budu muset požádat o pomoc v Poraďte s koupí / výběrem
Návštěvník Kamil Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Mimo jiné jsem dostal voucher na nákup za 10k k Opluštilovi.Kdo to je?
rodrigez Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Kdo to je? Je to prodejce z hluboké Moravy. Více třeba tady.
ivan_989 Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Dostal som penazenku do ktorej sa pekne zmestia nielen peniaze ale aj secky platobne a clenske karty co mam, doklady od auta, doklady k mojej osobe, proste vsetko! A stale to vyzera ako penazenka a este som dostal peknu style limited edition fashion koselu. A flanelove pyzamo a ponozky. A este som dostal velku hrubu knihu "Legendarni filmy". Potom som este dostal marcipanove bonbony a tielko šíser, velmi jemne a prijemne na tele.
Bimbac Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 Dostal som penazenku do ktorej sa pekne zmestia nielen peniaze ale aj secky platobne a clenske karty co mam, doklady od auta, doklady k mojej osobe, proste vsetko! A stale to vyzera ako penazenka a este som dostal peknu style limited edition fashion koselu. A flanelove pyzamo a ponozky. A este som dostal velku hrubu knihu "Legendarni filmy". Potom som este dostal marcipanove bonbony a tielko šíser, velmi jemne a prijemne na tele. .. tak si dávej pozor, ať takovou pěkně naditou peněženku nikde nezapomeneš/neztratíš/není Ti zcizena!
Honza.manta Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 Defíka!!!!:-PTo by chtělo ještě velkýho brášku ...
Juraj11 Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 Manželka překvapila a krom spoďárů i Chanel Allure
obchodnik-o3 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 ma potesila kniha od drahej polovicky, ktora mi pomoze orientovat sa trochu v ostrovnych produktoch
Cyril Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 To by chtělo ještě velkýho brášku ... Tech uz ma dost...:-)zadnej strach...
tyfo Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Tak jsem Vam natocil video o mem vanocnim darku, jsem stale unesen a tolik kavy jsem nikdy predtim nevypil, snad se mi z toho nekousne pumpa ale asi se ze mne stava zavislak. Klik
obchodnik-o3 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Tak jsem Vam natocil video o mem vanocnim darku, jsem stale unesen a tolik kavy jsem nikdy predtim nevypil, snad se mi z toho nekousne pumpa ale asi se ze mne stava zavislak. Klik to je hotova alchymia http://www.youtube.com/watch?v=6YpFvOlzawY
Liqid Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Tak jsem Vam natocil video o mem vanocnim darku, jsem stale unesen a tolik kavy jsem nikdy predtim nevypil, snad se mi z toho nekousne pumpa ale asi se ze mne stava zavislak. Klik Pěkný, pěkný taky jsem kafař, ale tohle je na mě až moc alchymie. Taky si kafe melu a pooužím frenchpress a moka konvičku.Jaký je z toh kafe? Můžeě s něčím srovnat?A co jsi použil za kávu? Má to nějaký zvláštní obal, místní pražírna?
tyfo Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 (upraveno) Pěkný, pěkný taky jsem kafař, ale tohle je na mě až moc alchymie. Taky si kafe melu a pooužím frenchpress a moka konvičku.Jaký je z toh kafe? Můžeě s něčím srovnat?A co jsi použil za kávu? Má to nějaký zvláštní obal, místní pražírna?No tak ja jsem kafar teoretik a nove i chvili praktik takze nemohu moc srovnavat ale koukni sem Klik tam je to celkem popsano. Ja mohu porovnat pouze s filtrovanou kavou z prekapavace(cemex nebo podobne) a mohu rici ze z toho syfonu je kava telnatejsi a je mene citit acidita. Vyrazne vonava ale hodne zalezi na jemnosti mleti, teplote vody pri zaklapnuti vrchni casti atd. Jeste to porad ladim, ale mohu rici ze krasne ruda barva vyrazna vune s jen mirnou temer neznatelnou horkosti mne oslovila. Vzdy jsem pil s cukrem a smetanou ale tohle dam v pohode bez slazeni. Co se tyce te kavy taj e to odtud Klik vzal jsem na zkouzku Brasil Santos, Ecuador a Guatemala nejak se ale nemohu rozhodnout co mi chutna nejvice jsou tam celkem male rozdily, asi vyzkousim i jine druhy. Mam pred sebou dlouhou cestu a tesim se na ni. Upraveno 1. ledna 2013 uživatelem tyfo
obchodnik-o3 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 jemnost mletia sa tam da nastavit?
PNS Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 největší radost z nové HMS RE a páru expresek Black Diamond, těchto věcí není nikdy dost
tyfo Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 (upraveno) jemnost mletia sa tam da nastavit?Ano je to mlynek HARIO slim MSS-1B s keramickymi kameny, ma to dole takovou vjirovku da se to pritahnout nebo povolit, pri pootoceni to vzdy klikne tak se da pocitat o kolik kliknuti to utahnu nebo povolim. Ja pouzivam hrubost asi jako hrubsi pisek na plazi spise jako na french press Upraveno 1. ledna 2013 uživatelem tyfo
organic Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Ano je to mlynek HARIO slim MSS-1B s keramickymi kameny, ma to dole takovou vjirovku da se to pritahnout nebo povolit, pri pootoceni to vzdy klikne tak se da pocitat o kolik kliknuti to utahnu nebo povolim. Ja pouzivam hrubost asi jako hrubsi pisek na plazi spise jako na french pressKlema, baňka, filtrační nálevka...Vypadá to jako můj vercajk před deseti lety v laborce. Nicméně to kafe na mně vypadá takový bledý "čajovitý". Jak to nemá pořádnou "cremu" není to nic pro mě
Liqid Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Já beru káve z pražírny APE . Mají tam asi nejlepší mopěr ceny/výkon a hlavně širokou nabídku.
tyfo Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Klema, baňka, filtrační nálevka...Vypadá to jako můj vercajk před deseti lety v laborce. Nicméně to kafe na mně vypadá takový bledý "čajovitý". Jak to nemá pořádnou "cremu" není to nic pro mě no jo pokud chces "cremu" musis do expressa a ne do filtrovane a bledy cajovity je to prave proto ze to tak mam rad, je to dano tim ze pouzivam 8,5g na 150ml vody navic to mam semlete nahrubo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se