blam Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 před 14 minutami, African napsal: Já dal do chatky dětem ke staré plazmě tady ten Blaupunkt a na pohodu, navíc si tam můžeš nainstalovat co chceš z android obchodu, kluk si tam dal třeba kvůli fotbalům O2 tv a šlape to pěkně....za tašku hrušek chytrá TV. https://www.datart.cz/multimedialni-centrum-blaupunkt-b-stream-box-cerne.html?utm_id=heu&utm_medium=priceindexer&utm_source=heureka.cz&utm_term=BLABSTREAMBOX&hgtid=5a99b651-e7a7-4f71-829f-f56953bd5f8e Díky moc za inspiraci, něco takového objednám. Jde mi hlavně aby to nějak svižněji chodilo. Smartka po těch letech už není nejsvižnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 V 25. 11. 2024 v 8:23, wawrik napsal: Nejaké skúsenosti alebo názory na matnú OLED obrazovku, čo začal robiť Samsung? Samsung OLED QE77S95D. TV už roky nemám, ale budem musieť nejakú kúpiť a príde mi to ako veľmi dobré riešenie. Skúšobne sa mi na to fajn pozeralo a odlesky ma v podstate vôbec nesrali, no dlhšiu skúsenosť nemám. Robí také niečo aj niekto iný? Měl jsem klasickou LED Samsung 140mm a úplně mě iritovala kvalita obrazu při pohledu ze strany. Takže jsem si řekl, že žádné kompromisy a půjdu do OLED. Favoritem byla Samsung QE65S95D, což je obdoba té uváděné. Ten matný povrch by mě asi vyhovoval, má to nevýhodu, že to snižuje kontrast. Vedle svisící LG OLED měla výrazně lepší černou, ale zase odlesky. Neřekl bych, ale, že to je nějaký zásadní problém. Nakonec jsem ale chtěl lepší zvuk, a taky podpořit evropskou výrobu, tak jsem šel do Loewe bild v65. Perfektně fungující EPG menu, integrovaný HDD 1TB atd. Ten OS Tizen mě už nějak nebral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 16. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2024 (upraveno) @blam ak ti sucasna TV vyhovuje parametrami a nema ziadnu vadu tak by som isiel do multimedialnej krabicky. Mam AppleTV (4K 2nd generation) aj Xiaomi TV Box S. Apple TV je vo vsetkom lepsi, okrem: 1. nema vsetky apky (napr OrangeTV), 2. nevies tam nainstalovat "polo-legalne/pochybne" aplikacie, napr. Kodi, 3. stoji cca 3x viac. Ak by som kupoval znovu, tak idem do Nvidia Shield, kde mas rychlost/stabilitu podobnu ako AppleTV ale na Android platforme. Upraveno 16. prosince 2024 uživatelem zacik grammar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2024 Dlouhodobě používám Homatic Dongle Q 4K, je to malinké, kupodivu výkonově v pohodě a hlavně integruje ovládání do ovladače TV. Nevím jak jdou na tom ostatní platformy a nebaví mě mít dva ovladače zvlášť. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2024 Moc děkuju všem za rady. Nakonec jsem objednal Teslu z vyšší rady. A funguje to parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se