Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Plasma ma nej obraz. Chvili.

A ta chvíle je jak dlouhý časový okamžik? :) Pokud je ta chvíle 10 let, což by u moderních neoplasem být problém neměl, tak to tak akorát morálně a technicky pěkně zestárně a bude čas ji vyměnit za další...

Odesláno

Já myslím, že to okem nejde tak moc poznat. Teda aspoň já nějaký extra znatelný rozdíl nevidím. Ale je pravda, že koukám skoro pořád do lcd monitoru u pc...

Zkus mrknout na článek "LCD nebo plazmová televize rozdíly se prý smazávají. Takže bych výběr viděl spíš podle parametrů.

Odesláno

Já myslím, že to okem nejde tak moc poznat. Teda aspoň já nějaký extra znatelný rozdíl nevidím. Ale je pravda, že koukám skoro pořád do lcd monitoru u pc...

Zkus mrknout na článek "LCD nebo plazmová televize rozdíly se prý smazávají. Takže bych výběr viděl spíš podle parametrů.

Tak po přečtení výhod v tabulce jednoznačně vychází plazma jako vítěz takže LCD má opravdu hodně co dohánět a myslím, že vzhledem k technologii plazmu nedožene nikdy a bude převálcováno OLEDem. Osobně rozdíl mezi obrazem nej LCD Samsungu a nej Paňáka NeoPlazma vidím a to dost znatelně, nejlepší je zajít přímo do speciálky (ne Electroworld) a postavit je vedle sebe, to pak člověk vidí naprosto rozdílnou kvalitu.

Odesláno

Já jsem kupoval v Datartu a pán mi tam vysvětloval rozdíly mezi plazmou a LCD/LED a po asi půl hodině mi bylo jasné, že vítěz je plazma. Máme teď doma Samsung smart 3D 129cm úhlopříčka a nemůžeme si ji vynachválit.

Odesláno

Já chtěl co největší úhlopříčku a skočil u těch 165 no a právě čím větší úhlopříčka, tak tím je rozdíl v kvalitě obrazu LCD vs plazma markantnější ve prospěch plazmy. V ložnici mám LCD od Samsungu nějakých devadesát cosi a na takovýto usínání u Červenýho trpaslíka to stačí :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Potřeboval,bych poradit s připojením učtu Facebook na Panasonicu.Na Facebooku jsem pridal povolenou aplikaci viera,televize mi napíše nějaký kod,ale kam ho mám vložit?Jestli to někdo řešíl a ví,jak na to,budu vděčný,za radu,nebo pomoc.Typ televize je:

PANASONIC VIERA TX-P42ST50.

Odesláno

Ahoj,

potřebuju tipy na televízi, naše 40" plazmová LG už přesluhuje.

Chtěl bych min 55", nevím, jestli LED nebo zase plazmu, chci aby uměla nahrávat na USB, tímpádem 2 DVB-T tunery, 3D není podmínkou (když, tak asi pasivní, žejo).

stačí 2x HDMI nebo 1xSCART, 1xHDMI vstupy, nejsem náročnej.

Cena do 50. Co mám volit? Samsung, LG, Panasonic, Philips?

Odesláno (upraveno)

55" a víc? Jsi si jistej? Z jaké dálky na ni budeš koukat? Při této úhlopříčce, pokud se na ni nebudeš dívat z dostatečné vzdálenosti a pokud to bude SD signál, nebude obraz nic moc...

Já osobně bych šel do tohoto: http://3d-televize.h...ung-ue55es7000/

Zde debata o podobném výběru: http://www.tvfreak.c...LED-55-do-35tis

Upraveno uživatelem mates444
Návštěvník tonytrubka
Odesláno

doporučuji thomson. skvělý přistroj

:sick01:

Thomson,jedno z mnoha jmen koníků ze stáje čínské TCL.

Jednou je to Thomson,jednou Rowa, pak zase RCA.. atd

Nebrat!

Odesláno

55" a víc? Jsi si jistej? Z jaké dálky na ni budeš koukat? Při této úhlopříčce, pokud se na ni nebudeš dívat z dostatečné vzdálenosti a pokud to bude SD signál, nebude obraz nic moc...

Já osobně bych šel do tohoto: http://3d-televize.h...ung-ue55es7000/

Zde debata o podobném výběru: http://www.tvfreak.c...LED-55-do-35tis

Hele dívám se na 55 z 3 metrů a je to úplně v pohodě, spíš si sedám i blíž programy půl na půl SD/HD z kabelu. Šum nikde žádný. Doby malých úhlopříček kdy to šumělo jsou si myslím pryč. Když se chceš nechat vtáhnout do děje potřebuješ jak v kině velkou úhlopříčku, alespoň já to tak cítím a dokonce to uznala i manželka která takou krávu domů nechtěla a teď mi říká, že příště si koupíme i 65. Pokud máš dobrý signál tak bych se fakt nebál.

Pokud nechceš Loewe což je špička, ale za majlant, šel bych do panasonicu a plazma, má lepší kontrast, dnes už se !moc" nevypalují a hlavně pokud sleduješ sport tak ten rozdíl LED a Plazma furt je..

za mě plazma Panasonic

Odesláno

Ono je to hodně subjektivní. Někomu se obraz víc líbí na plazmě, někomu na led. Já jsem ten druhej případ. A vždycky raději volím menší úhlopříčku s obrazem ostrým jako břitva, než rozsypanější obraz na velké úhlopříčce. Pravda je, že třeba zrovna na 3D je velká úhlopříčka je nutnost. Ale zase jak često koukáme na 3D...

Odesláno

ahoj mám čerstvou osobní zkušenost. před vánoci jsem koupil samsung UE 40ES6710. obraz je absolutně fantastické. 3D jsem zkoušel jen konvertovane a za deset minut brýle zahodil. vadí mi a neocenim to.

co me trochu zlobí je poměrně složité intuitivní menu nastavení. sesadit kanály mi trvalo asi 3hodiny. na starým philipsů jsem to dělal o den dřív babce a bylo tož 3 minuty bez navodu.

jinak jsem ale na jinou slabinu nenarazil. samsung v 6 řadě mužů doporučit.

Odesláno (upraveno)

A to u řady 7000 je obraz ještě o řád lepší. Chtěl jsem ji taky, ale bylo to pro mě už moc peněz. Mám doma 6570.

Konvertované 3D je o ničem. Chce to opravdu 3D film, nebo zkus, pokud jsi připojenej na internet, mrknout ve SmartHub na Explore3D, je tam plno trailerů.

Třídění kanálů je v TV krkolomnější, to je fakt, ale seznam nalezených stanic lze exportovat na flashku a vytřídit a seřadit v PC. Třízení stanic ze satelitu, pokud jich je třeba 400, si ani nedovedu přímo v TV představit :) To by bylo na dva dny :)

Upraveno uživatelem mates444

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...