gas Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 kde se dá th42pz800e sehnat za 26t ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 pise, ze 42pz85 za da zohnat okolo 26litrov na nete. Inak ofiko cena napr 42pz80 v datarte je 28990 a este k tomu nejaky fotak zadara. 42pz800 by okolo 35litrov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 já ji našel za cca 38, jen nevím jestli není "42" na 4m málo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Nebrat, zastaralá technologie. Toto má lepší barvy, lepší podání černé, nižší spotřebu, nevypaluje se a nepotřebuje aktivní chlazení: http://www.korunka.cz/lcd-televize-s-uhlop...amsung-le46a786 Jsou argumenty a "argumenty" zastaralá technologie - je poněkud zastaralý argument :-) mám na háku, která technologie je mladší, koukám na obraz, ne na leták s výkřiky "nejnovější technologie". nevypaluje se - za kolik let poznám rozdíl mezi "vypálenou" a novou plazmou? Za 10? Za 20? nepotřebuje aktivní chlazení - tady se mezi řádky tvrdí "plazma fuj potřebuje aktivní chlazení" - kolik % nových modelů plazmových TV potřebuje aktivní chlazení? U kolika % těch modelů s aktivním chlazením je to chlazení slyšet? nižší spotřeba - ??? Dovolím si taky "argument" mimo mísu: až mi někdo bude tvrdit, že technologie čtyřtaktních spalovacích motorů je zastaralá, spaluje se přitom benzín, potřebuje chladič s ventilátorem, tudíž je na prd, a nejnovější technologie elektromotorů a hybridů a co já vím co jsou supr čupr, tak motorku neshodím ze skály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Tady máš tu 85 E je naprosto stejná jako 85 EA je to jen interní označení a je těsně pod 26 tis. http://www.nakupnasplatky.cz/objects/1074811332.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Tady máš tu 85 E je naprosto stejná jako 85 EA je to jen interní označení a je těsně pod 26 tis. http://www.nakupnasplatky.cz/objects/1074811332.html to je ale jiný model, já myslel 800e, která má citelně lepší výbavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 hergot eště výbavu, no na to bych se mohl vysrat, mě zajímá obraz a trošku zvuk a ne že si tam pustím fotky a jiné capiny, já to asi nechám nějaké náhodě nebo co, zajímavé je, že u hodinek jsem se docela lehce rozhodl, které budou další, ale TV ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 hergot eště výbavu, no na to bych se mohl vysrat, mě zajímá obraz a trošku zvuk a ne že si tam pustím fotky a jiné capiny, já to asi nechám nějaké náhodě nebo co, zajímavé je, že u hodinek jsem se docela lehce rozhodl, které budou další, ale TV ??? Tak se na to vykašli, místo TV kup další hodinky a hotovo, ne? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 (upraveno) Čert aby vzal tohle vlákno,že já do něj něj lezl ,hodinky a nože se mi vybírají daleko lépe, tam neváhám, přečetl jsem ho asi po 10 a stejně vím kulové.Takže prosím o radu naposledy .Mám na to ten pohled, že zatím co moje hodinky a nože budou s léty jen krásnět, z elektroniky se bude od okamžiku koupě stávat kandidát na exponát pro technické museum, Vím, že na rozdíl od hodinek do takové blbosti jako TV nechci tedy mnoho investovat takže dejme tomu kolem 20 000.Na zprávy a občas nějaký film to stačí. Uhlopříčka 40 palců-nebo 42? Pohled z 320 cm Nechci podporovat ČEZ takže LCD? Díky za každý názor-naprosto technologicky zmatený Conrad. Upraveno 31. ledna 2009 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hulán Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Uhlopříčka 40 palců-nebo 42? Pohled z 320 cm Tak to minimálně 46", spíše více. Já se ze 4m dívám na 46" a je to malé. Měl jsem vzít 50-52". Na 3.2m snad bude 46" stačit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 hergot eště výbavu, no na to bych se mohl vysrat, mě zajímá obraz a trošku zvuk a ne že si tam pustím fotky mám na mysli jen výbavu, která ovlivňuje příjem signálu a výslednou kvalitu obrazu, capiny jako čtečku karet, atd. neřeším, mrkni někde na tu 800e, ten obraz je sakra dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Conrad: spotřebu el. fakt neřeš, nové plazmy jsou dle objektivních měření na podobné úrovni jako lcd, jestli rozdíl udělá 500 kč za rok, tak je to moc, kup 42 plazmu Panasonic, určitě full HD a 100hz, něco jako tohle http://www.nakupnasplatky.cz/objects/1074811332.html budeš max spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hulán Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 Conrad: spotřebu el. fakt neřeš, nové plazmy jsou dle objektivních měření na podobné úrovni jako lcd To je prostě hloupost (to "měření" je reklamní tiskovina Panáku), a je smutné, že majitelé levných plazem to zde pořád opakují. On -je- dobrý důvod pro to, že plazma je levnější než LCD, jinak by ji nikdo nekupoval - protože má horší barevné podání, nižší životnost (už za 2 roky je obraz opravdu mdlý), vyšší spotřebu a hluk (Panák má běžně 4 aktivní větráky, Samsung LCD nula), horší barevné podání, a její povrch je náchylný na poškození a poškrábání. Nicméně televizi si člověk nekupuje na 2 roky, spíše na 5-6, takže to chce utratit o 20% více a pořídit si LCD, klidně CCFL, ale nejlépe LED podsvícení. V dlouhodobějším horizontu se to vyplatí. To LCD bude i za 2 roky stejně hezké, ale plazma už bude mít i 30% nižší svítivost a vypálené duchy. Vlastně je ještě jeden důvod pro plazmu - kamarád, prodejce televizí, říká, že má na Panáku mnohem vyšší marže než na LCD, takže kde může, tam to nutí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 ale no tak, tohle nemá s žádným výrobcem nic společného, ať si každý udělá závěr sám, ono má každé svoje klady a zápory a nedá se jednoznačně říct, že tohle je lepší, to je demagogie ... test spotřeby plazmy nezávislého uživatele ve všech režimech: http://avforum.zive.cz/viewtopic.php?f=170...dc33001e108162d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hulán Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 (upraveno) ale no tak, tohle nemá s žádným výrobcem nic společného, ať si každý udělá závěr sám, ono má každé svoje klady a zápory a nedá se jednoznačně říct, že tohle je lepší, to je demagogie ... test spotřeby plazmy nezávislého uživatele ve všech režimech: http://avforum.zive.cz/viewtopic.php?f=170...dc33001e108162d No, to hezky potvrzuje moje slova. Průměrná spotřeba 180-280W, to je šílené. Nejedná se o cenu elektřiny, ale o vyzařované teplo, nutnost to chladit a hluk. Moje 46" FullHD LCD nejde nad 100W (podsvícení mám na 3 z 10, víc není potřeba, což je na LCD hlavní "žrout" elektřiny). Upraveno 31. ledna 2009 uživatelem Radek Hulán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 průměrná spotřeba vycházela na 79w-285w při nulovém šetření a energeticky náročném programu, asi nějak špatně čteš ... nemá smysl s Tebou diskutovat, jsem také zastánce lcd, ale nic se nemá přehánět, tím končím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 pridam odkaz pre Hulana, aby vedel, co vydrzi a nevydrzi plazma. crash test plazmy zivotnost novych panakom je 100 000 (slovom stotisic hodin) to 11,5roka nepretrzitej prevadzky, kym sa vysvieti na 50percentu uroven. Conrad ked ti nebezti telka 12hodin denne ako zvukova kulisa, nema zmysel sa zamyslat nad vecami typu spotreba a zivotnost. Na tvoju vzdialenost 320cm by som ti poradil skor 94cm cize panasonic th37px80. Na beznom signale bude obraz ovela lepsi ako na lcd, ovela menej kostickovany, najma pri pohybe pri sporte a akcnych filmoch. Ak mas satelit, alebo casto sledujes filmy z dvd, tak si kludne zober aj tu 107cm. V zasade plati cim, mensia obrazovka tym sa zda obraz ostrejsi. LCD su dobre iba tie z najvyssich modelych rad a tie su cenovo niekde inde ako spominane plazmy. LCD odporucam iba v pripade ak ho chces vyuzivat aj ako monitor k pc. btw vsetko overene v praxi, marzu mam taku istu jak na plazme tak lcd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hulán Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 No zjevně na to máme každý jiný pohled. Hlavně že je každý spokojený :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 (upraveno) ...zivotnost novych panakom je 100 000 (slovom stotisic hodin) to 11,5roka nepretrzitej prevadzky, kym sa vysvieti na 50percentu uroven... Na 50ti procentní úroveň se snad už nedá vůbec koukat. Otázkou je, když se vysvítí třeba na 20ti procentní úroveň, jestli je znát kvalitativní rozdíl a jak dlouho těch 20% trvá? EDIT: Ptám se jako laik, jestli mi to někdo může vysvětlit. Upraveno 31. ledna 2009 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2009 velmi zjednodusene... na tv mas 3-4 rezimy. Dynamicky, standart, film. Ked sa plazma vysviecuje, tak menej ziari, menej svetla produkuje, cize namiesto dynamic budes mas len standart. Coz na bezne sledovanie uplne staci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se