Přejít na obsah

Logo CHRONOMAGu / samolepka na auto

rmx

Doporučené příspěvky

Možná by to chtělo i nějaký odznáček do klopy, včera ráno (úterý) jsem na můstku vystupoval z metra a vedle nějaký gentleman svíral v ruce watch magazine ... a já se teď trápím otázkou: Byl to někdo od nás?? :D :D (další stupeň chronochoroby?)

Tak jej příště oslov a zeptej se. To trápení nestojí za to. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná by to chtělo i nějaký odznáček do klopy, včera ráno (úterý) jsem na můstku vystupoval z metra a vedle nějaký gentleman svíral v ruce watch magazine ... a já se teď trápím otázkou: Byl to někdo od nás?? :D :D (další stupeň chronochoroby?)

Tak jej příště oslov a zeptej se. To trápení nestojí za to. :)

Třeba se sám přizná, bylo to ráno, černý kabát, černý oblek s proužkem (nebo námořnická modř), ... a dost, už mi hrabe ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Budeme jako Vontové, kdo bude Mažňák ? :D

P.S. Tvoje starosti na mou hlavu, ó jak já bych se měl

P.S.S. jinak beru všechno, samolepky, odznaky, trika, bundy, kšiltovky, kulichy, rukavice, šály apod. :) :), myslím to vážně a zatím jsem se ještě nezbláznil

Odkaz ke komentáři

Ta šála mi připomíná nějaký anglický soukromý klub. Tiché, dřevem obložené místnosti, pohodlné ušáky, nezvučně se pohybující sloužící, na stolcích vedle hodinkářské literatury také doutníky a portské a v patře soukromé pokoje členů. A na vstupních dveřích nápis Jen pro členy. Co vy na to?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...