Návštěvník Snow Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 Mám velice nepříjemný pocit, že to celé usnulo nebo ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 Mám velice nepříjemný pocit, že to celé usnulo nebo ne ? Neusnulo, já už jsem si to na samolepku vytisknul. Akorát nevím, kam bych to nalepil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 Možná by to chtělo i nějaký odznáček do klopy, včera ráno (úterý) jsem na můstku vystupoval z metra a vedle nějaký gentleman svíral v ruce watch magazine ... a já se teď trápím otázkou: Byl to někdo od nás?? :D (další stupeň chronochoroby?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 Možná by to chtělo i nějaký odznáček do klopy, včera ráno (úterý) jsem na můstku vystupoval z metra a vedle nějaký gentleman svíral v ruce watch magazine ... a já se teď trápím otázkou: Byl to někdo od nás?? :D (další stupeň chronochoroby?) Tak jej příště oslov a zeptej se. To trápení nestojí za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 Odznáček taky není špatnej, je nás docela dost, tak bysme se navzájem poznali a na druhou stranu odlišili od ostatních. Chtěl jsem navrhnout, že se poznáme podle hodinek, ale ty má dneska skoro každej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 Možná by to chtělo i nějaký odznáček do klopy, včera ráno (úterý) jsem na můstku vystupoval z metra a vedle nějaký gentleman svíral v ruce watch magazine ... a já se teď trápím otázkou: Byl to někdo od nás?? :D (další stupeň chronochoroby?) Tak jej příště oslov a zeptej se. To trápení nestojí za to. Třeba se sám přizná, bylo to ráno, černý kabát, černý oblek s proužkem (nebo námořnická modř), ... a dost, už mi hrabe ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 Už vidim logo chronomagu na řemínkách pojdte to dotahnout raznici platim ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 Už vidim logo chronomagu na řemínkách pojdte to dotahnout raznici platim ja Výborný nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 Jsem taky pro tenhle dobrý nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 No, to s těmi řemínky (ne že by to nebylo perfektní) je podružné, první dotáhnout logo a pak už je to jen otázka fantazie kam všude .... nová značka hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 nebo obleceni... takove polo tricko s logem chronomag ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 ja bych chtěl to logo a pak všechno ostatní polo triko by bylo parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 nebo obleceni... takove polo tricko s logem chronomag ;-) Čepice. Čepice by nebyla špatná. Na léto kšiltovka a na zimu kulich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 Chtěl jsem navrhnout, že se poznáme podle hodinek, ale ty má dneska skoro každej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 Chtěl jsem navrhnout, že se poznáme podle hodinek, ale ty má dneska skoro každej Na levý i na pravý současně zatím ne. To by mohlo být dobré odlišení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2007 Možná by to chtělo i nějaký odznáček do klopy, včera ráno (úterý) jsem na můstku vystupoval z metra a vedle nějaký gentleman svíral v ruce watch magazine ... a já se teď trápím otázkou: Byl to někdo od nás?? :D (další stupeň chronochoroby?) Budeme jako Vontové, kdo bude Mažňák ? P.S. Tvoje starosti na mou hlavu, ó jak já bych se měl P.S.S. jinak beru všechno, samolepky, odznaky, trika, bundy, kšiltovky, kulichy, rukavice, šály apod. :), myslím to vážně a zatím jsem se ještě nezbláznil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Ta šála mi připomíná nějaký anglický soukromý klub. Tiché, dřevem obložené místnosti, pohodlné ušáky, nezvučně se pohybující sloužící, na stolcích vedle hodinkářské literatury také doutníky a portské a v patře soukromé pokoje členů. A na vstupních dveřích nápis Jen pro členy. Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 vito: jee, Ty jsi hodny... jsem pro, ale nebudeme to vadit manzelce? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Tak si to sesumírujeme, s laskavým svolením autorů ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Jsem pro všechny návrhy ve tvaru hodinek s páskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se