knihomol Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Můžete prosím postnout fotky Prim Spartak l.e. nebo o.e.? Procházel jsem stránky Eltonu, ale z nich jsem si neudělal představu jak hodinky vypadaji v reálu (na ruce, stole). Chtěl bych vedět jak vypadá ten stříbřený ciferník. Ač jsem procházel detailně fórum, nepodařilo se mi obrázky najít. Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 a co tady a tady? Jeste pridam fotku te LE verze, stahl jsem ji tusim drive z chronomag webu, ale uz si nejsem jisty. Povedeny kousek, rekl bych Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 a co tady a tady? Ahoj. díky. Tyto odkazy znám. Jen se mi nelíbili ty fotky. Neviděl jsem tam právě jak vypadá ten stříbřený ciferník :-( Skalisi, díky - fotka je skvělá. Z nich mám opravdu představu jak vypadají v reálu. Nejsem žádný znalec, ale na Té fotce vypadají tak nějak plastičtěji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Nějaká fotečka "nových" Spartaků o. e. (nelimitky) by nebyla? Podělí se někdo se svými zkušenostmi? Jinak se laicky zeptám - na webu Eltonu jsem našel, že nabízejí v rámci individualizace zlacení či rhodiování můstků a základen. Nemá někdo fotku pro srovnání jak takový strojek vypadá bez úpravy a s úpravou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Nějaká fotečka "nových" Spartaků o. e. (nelimitky) by nebyla? Podělí se někdo se svými zkušenostmi? Jinak se laicky zeptám - na webu Eltonu jsem našel, že nabízejí v rámci individualizace zlacení či rhodiování můstků a základen. Nemá někdo fotku pro srovnání jak takový strojek vypadá bez úpravy a s úpravou? Ja si myslim, jestli uz nejsem uplne vygumovanej, ze Spartaky mel Viktor, protoze jestli se nepletu tak se tu nekde urcite povaluji i fotky a mozna i nejaky zkusenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Ty moje jsou "trochu" jiný - privátní edice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 (upraveno) Ty moje jsou "trochu" jiný - privátní edice Aha, ale ses to ty od koho si je pamatuju Kazdopadne ty tvoje se mi libi asi nejvic Upraveno 2. října 2008 uživatelem spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2008 Přikládám ještě dvě fotky nic moc kvalita, ale ten stříbřený ciferník je tam snad trochu vidět. Ono záleží hodně na světelných podmínkách. Chce to je vidět naživo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2008 Jo ta limitka je skvělá a ve skutečnosti ještě hezčí než na fotkách. I ta otevřená edice ujde. Dej si schůzku s p. Prokopem nebo Bouškou ty je mejí a uvidíš sám. Spartak je i můj favorit na nákup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2008 Spartak jsou po Orlíkách druhé hodinky (a vlastně poslední) které se mi líbí a nosil bych je (a současně jsou ještě v původní cenové hladiny drahého, ale snesitelného Primu) ... navíc na těch Spartak l.e. je pěkné to logo.. Po ukecaném razítku "Prim manufacture 1949" ani památky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2008 Na normalnich Spartakach, tedy o.e. verzi ale tohle logo neni a to je skoda. Ja bych si dovedl predstavit Spartaky v te nove velikosti 43 mm v tomto designu a ceskym kalibrem. To by stalo teoreticky stálo za tech 40 000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2008 to Frantik: souhlas... ale ono to bude víc než 40... to bych se snad i vsadil s přihlédnutím na nastavený trend očekávám tak 70 - 90 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2008 Ty moje jsou "trochu" jiný - privátní edice zajímavé... pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2008 (upraveno) to Frantik: souhlas... ale ono to bude víc než 40... to bych se snad i vsadil s přihlédnutím na nastavený trend očekávám tak 70 - 90 ... Na webu je cena bez dane cca. 40 000,- za novej model velikosti 43. Ale ten bude mit Etu. Nicmene treba by sel doobjednat tento ciselnik s logem Spartak. Upraveno 3. října 2008 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2008 Přikládám ještě dvě fotky nic moc kvalita, ale ten stříbřený ciferník je tam snad trochu vidět. Ono záleží hodně na světelných podmínkách. Chce to je vidět naživo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Perfektní fotky. Paráda. Gratuluji. Mám rád hodinky s mimostředkou. Opravdu se mi líbí. Škoda, že už dělají jen model s centrální sekundovkou s ukecaným :-( ciferníkem. Ten jednoduchý mi přijde pěknější. Holt v jednoduchosti je krása! Do Eltonu jsem napsal tak uvidím. Nevíte jaké jsou dodací lhůty? Hlavním limitujícím faktorem je cena - cca 27 tis je me maximum, které v současnosti chci dát. Jinak mým favoritem je samozřejmě IWC Portofino (bicolor) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2008 Na webu je cena bez dane cca. 40 000,- za novej model velikosti 43. Ale ten bude mit Etu. Nicmene treba by sel doobjednat tento ciselnik s logem Spartak. No a jsme u toho... pokud si základní model který stojí 43 budeš chtít u Eltonu "individualizovat" strojkem s mimostředkou a svým číselníkem (u toho číselníku je "svým" úmyslně v uvozovkách) tak jsi tam kde jsem psal já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Ty 43 by se ti určitě nelíbily. Já je viděl je to jen velká placka jak hodinky od čongů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Potvrzuji nazor pavla23 (shodou okolnosti jsme se sesli pri navsteve a prohlidce Eltonu). Pro tento typ designu (klasicke spolecenske hodinky) je 40 mm optimalni rozmer - pocit z velikosti hodinek je podtrzen velkou plochou ciselniku. Ty 43 mm jsou "nepatricne velke" a pokud clovek nema fakt tlapu jako medved, tak by na ruce vypadaly komicky a tim spise napriklad v kombinaci s kosili a oblekem (k niz je ten design predurcen)... Ty 43 by se ti určitě nelíbily. Já je viděl je to jen velká placka jak hodinky od čongů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2008 (upraveno) Tak jsem s dojetím zjistil, že prim nějak nemá v nabídce nic s mimostředkou, kromě pavouků a revitalizace traktorek (elegant 36, nebo 38?) Jsou to opravdu moc krásný společenský hodinky, ale podle mě teda takový tichý a asi nejpředraženější modely primu - přes 70 papírů v základu s etou ! To musím říct bác i já . Pořád mi tam chybí něco s mimostřekou kolem třiceti, čtyřiceti... s tou základní etou do třiceti. Asi bych se zeptal na nějakou mutaci pouzdra linea s mimostředkou, etou nebo 50 tkou. Jinak musím znovu pogratulovat viktorovi, ty jeho spartaky jsou nádherný. Možná je na šestce to datum skoro hezčí, než mimostředka, zvlášť, když musí být tak blízko středu. Upraveno 6. října 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watch Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Tak jsem s dojetím zjistil, že prim nějak nemá v nabídce nic s mimostředkou, kromě pavouků a revitalizace traktorek (elegant 36, nebo 38?) Na e-shopu stale nabizeji Orliky LE s mimostredkou: http://www.prim.cz/objednavka?1130 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se