Jafurak Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Aha, tak je mi leccos o moc jasnější. Hurá. Poslední dobou se na Aukru mihlo pár ,,Spartaků" právě v tom pozdějším pouzdře, zdálo se mi to jako nějaký podfuk, ale nevšiml jsem si toho menšího zatočení nožek, jen toho náběhu u pouzdra, protože fotky ze stran byly vždycky v úhlu ze kterého to nešlo vidět. Toto sú zaujímavé informácie. Ja som mal minulú sobotu šťastie a nakúpil som na burze pár vrakov, medzi nimi aj tento postspartak. Fakt má tie menej zakrivené nožičky a strojček TYP 010. Na dienku je z vnútornej strany vyrazený nejaký znak. Je to znak Chronotechny? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Jojo, znak Chrotechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Jojo, znak Chrotechny. Nepodarilo sa mi ten znak vyGugliť, takže ďakujem. Na tomto fore je super to, že vždy sa nájde niekto, kto dokáže dať info do placu LEN TAK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Chronotechna Šternberk - znak a historie.doc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Toto sú zaujímavé informácie. Ja som mal minulú sobotu šťastie a nakúpil som na burze pár vrakov, medzi nimi aj tento postspartak. Fakt má tie menej zakrivené nožičky a strojček TYP 010. Na dienku je z vnútornej strany vyrazený nejaký znak. Je to znak Chronotechny? Jojo- ty mám taky. Je zajímavé že už nemají zevnitř leštěné dýnko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Jojo- ty mám taky. Je zajímavé že už nemají zevnitř leštěné dýnko... Asi začala aj vtedy kríza. Žeby som si ho vyleštil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 (upraveno) Asi začala aj vtedy kríza. Žeby som si ho vyleštil? Jako to dýnko? to asi těžko.., mrkni nahoru do starších fotek jak bys musel být šikovnej Upraveno 27. června 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 (upraveno) Taky jsem koukal, že Manťák nevyhrál to NOS pouzdro, velká škoda... Nakonec za tři a půl tisíce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: zmenšení příloh Upraveno 27. června 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Nojo no, každej má svoje hranice. Škoda, docela bych si ho uměl představit ve svém šuplíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Nojo no, každej má svoje hranice. Škoda, docela bych si ho uměl představit ve svém šuplíku. Nojo...zrovna mi došly prachy a tak jsem si řekl, že udělám vstřícný gesto a nebudu se s kamarádama hrdlit... a co vidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mildafleck Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Tady posílám mé skoro Spartaky taky jednou budou. cal.50 typ 010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Taky jsem koukal, že Manťák nevyhrál to NOS pouzdro, velká škoda... Nakonec za tři a půl tisíce. Edit: zmenšení příloh ...škoda, že už jsem nestihnul ještě jednou přihodit Ale co, udělám si radost jinak a nechám si postavit z mejch prvních Primek sporty jedna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Mám dotaz na Prim závislé - můžu mít Prim Spartak l.e.50 se vším všudy za 30k. Dobrá cena? Jsou to ty s malou vteřinovkou na 6. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Až teď vidím chybu a nejde edit...takže 39k. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Na to je těžká odpověď, záleží na úhlu pohledu, cena je tuším asi o 10 tisíc nižší, než původní, na trh se jich dostalo málo a za mně jsou hezčí, než ty s centrální vteřinovkou, na druhou stranu si můžeš položit otázku, co vše se dá za 39 tisíc koupit (tedy jinde než u Eltonu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 PC byla 50k. Jde o to, jestli to za to stojí... ale dík za reakci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 PC byla 50k. Jde o to, jestli to za to stojí... ale dík za reakci. Jestli Ti to za to stojí, to musíš vědět sám, jestli to za to stojí jako investice, tak to nebude žádná sláva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 (upraveno) Záleží na tom, jestli se ti líbí a chceš je, pak se to vyplatí. Pakliže chceš spekulovat, tak ne. Jsou to primky jejichž největším znamením je spolehlivý švýcarský strojek ETA - automat s mimostředkou a datem, běžný strojek ve všech mechanických hodinkách na světě se všemi výhodami i nevýhodami, ovšem nikoli ten nejběžnější. Takové primky se ještě nějakou dobu vyrábět nebudou, protože prim přešel na vlastní strojky s centrální vteřinovkou. Jinak jsou to moderní primky se vším všudy, možná snad ty úplně dnešní budou lépe technicky zpracované, ale možná více odfláklé Upraveno 3. října 2012 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 (upraveno) Dík za odpovědi, mám docela velkou ruku, takže jsem spíš přemýšlel, jestli se vyplatí je koupit a strčit do trezoru. Je to limitka, žádné další takové nebudou, jde o to, jestli se ta cena lehce hne. Nebo jestli udělají tady na foru někomu za těch 39k radost. Já je nijak nutně nepotřebuji. Ale přijde mi škoda je nechat letět. Asi tak. Upraveno 3. října 2012 uživatelem diable Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 (upraveno) Dík za odpovědi, mám docela velkou ruku, takže jsem spíš přemýšlel, jestli se vyplatí je koupit a strčit do trezoru. Je to limitka, žádné další takové nebudou, jde o to, jestli se ta cena lehce hne. Nebo jestli udělají tady na foru někomu za těch 39k radost. Já je nijak nutně nepotřebuji. Ale přijde mi škoda je nechat letět. Asi tak.Davat je do trezoru nema smysl, tyhle hodinky na cene neporostou. A 39k je na foru nejspis nikdo nekoupi, protoze kdyz uz si nekdo bude chtit koupit Spartaky, tak prihodi 6k a dostane novou verzi s inhousem a reliefnim ciselnikem. A nebo za 35k to same jen s ciselnikem s potiskem. Jestli se Ti libi, tak si je kup, o tom zadna. A mozna zkus tu cenu jeste trochu stlacit, mohlo by to jit . Upraveno 3. října 2012 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se