Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po 6 mesiacoch aktivneho hladania a vyberu hodiniek mozem konecne prispeit svojim ulovkom do tejto sekcie fora.

Stanoveny financny limit 10k Czk som samozrejme niekolkonasobne preliezol, co som ale uz po prvych hodinach stravenych citanim tohto fora predpokladal.

Zacinal som s hladanim u Citizen a Seiko, presiel som cez Steinhart, Archimede, Hamilton, Traser, Damasko az som sa finalne dostal k Sinn-u a som vedel, ze chcem nieco od tejto znacky.

Povodne som vybral model 856, ten, ako som sa dozvedel od Kubsona, bude k dispozicii az v marci / aprili 2013; cakat by som uz nevydrzal a dalsi model, na ktory som mal zamierene bol EZM3.

Kubsonovi a Chronoshopu diky za rady a trpezlivost pri vybere.

m.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

ještě jednou musím pochválit výběr,fakt super,jen bych snesl tu datumovku na trojce.Je zvláštní,že mi většinou nevyhovujou origo tahy,u převážný většiny hodinek mi prostě neseděl,nevím proč,furt jsem to přehazoval na kůži,gumu,zase zpátky...ale tenhle tah vypadá parádně,bytelně..

Odesláno

Diky za pochvalne reakcie, potesia:)

Kovoveho tahu som sa trochu obaval, mam dost zarastene (chlpate) ruky a predstava pravidelnej depilacie tahom ma strasila az do chvile, kym som kozeny remen, ktory som k nim od Kubsona dostal tiez nevymenil za tah - ten tah je uplne super! Nesklbe za chlpy, samozrejme ze hodiny su o dost tazsie ale napriek tomu sa nosia prijemnejsie ako na kozi.

Mimochodom, premyslam o dalsom remeni, ideal nieco elegantnejsie a pritom vodeodolne (staci na plavanie), poradite nieco?

Ak by som touto otazkou porusil pravidla sekcie a mal dotaz vzniest v sekcii "Poraďte s koupí / výběrem" prosim admina o vymazanie tohto prispevku.

Diky

Odesláno

Diky za pochvalne reakcie, potesia:)

Kovoveho tahu som sa trochu obaval, mam dost zarastene (chlpate) ruky a predstava pravidelnej depilacie tahom ma strasila az do chvile, kym som kozeny remen, ktory som k nim od Kubsona dostal tiez nevymenil za tah - ten tah je uplne super! Nesklbe za chlpy, samozrejme ze hodiny su o dost tazsie ale napriek tomu sa nosia prijemnejsie ako na kozi.

Mimochodom, premyslam o dalsom remeni, ideal nieco elegantnejsie a pritom vodeodolne (staci na plavanie), poradite nieco?

Ak by som touto otazkou porusil pravidla sekcie a mal dotaz vzniest v sekcii "Poraďte s koupí / výběrem" prosim admina o vymazanie tohto prispevku.

Diky

Pro inspiraci třeba tady něco málo.Osobně bych zkusil žraloka.

Odesláno

trochu som aj tusil ze to bude tazka "hadanka"... :) tak skusim ozrejmit : fortis, rada B42 ma trojo cca rovnakych hodiniek, lisia sa v podstate len velkostou cisiel (najmensie B42 off.cosmonauts, vacsie B42 off.cosm. titanium, a najvacsie cisla ma B42 marinemaster) a kedze tvoje hodky sa trochu na B42 podobaju a maju najmensie cisla, tak mi to evokovalo stvrty model B42... :rolleyes:

Odesláno

Remen navrhuji Rios Next. Jeho macatejsiho brachu Bass jsem mel na U1 a byl genialni. Vypada to jako normalni remen, neni to tak toolovy jako silikon a pritom to zastane stejnou funkci. Je z taktickyho ballistic materialu, ten by jim slusel.

Tohle jsou naprosto uzasny hodinky od skvelyho pouzdra az po citelnost. Pro me bohuzel KO v podobe korunky na devitce. Ja vim, ze je to funkcni a takticky korektni, prakticky, ale nedal bych to.

Odesláno

misoo - o fortis som sa v case vyberu svojich prvych automatov (cez sviatky som doma nasiel Glashutte a Ruhly) nejak extra nezaujimal a aj keby, hadanku by som urcite neuhadol; na to sa tomuto konicku venujm prilis kratky cas;-)

bandicoot - diky za tip, Rios Next sa mi paci a dokonca je v sede variante, chcem skusit tuto farbu, cierny kozeny uz mam, tak nech je co menit.

Na remen doporucite motylovu sponu? typu B?

Inak som sledoval odchylku hned po kupe a odkladani v noci na dykno a ETA v TOP prevedeni robila cca 1s/den do plusu. Denne odchylky robili od +3 do 0 sec/den.

Potom som skusil nechat hodiny na noc na ruke a isli cca -5sec/denne; takze ziadne flakanie po nociach, naordinoval som vecierku o 22:00 :)

Odesláno

Na remen doporucite motylovu sponu? typu B?

Jakákoliv spona, motýlovka i překlápěčka může hodinky na ruce stáčet, pokud nesedne.

Překlápěčka může tlačit do žil, kosti...

U motýlovky je vycentrování navíc o estetice, záleží na délce horní části řemenu u kterého je spona napevno a na jakou dírku zapínáš. Motýlovka navíc při ohybu zápěstí občas má tendenci se rozepínat.

Závěr, není nad obyč trnovou sponu.

Odesláno

presne, klasicka spona je pre kozeny remienok asi naj. inac co sa tyka tahu a gumy som zastancom motylkovych :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...