Přejít na obsah

"ROLEX" na stěnu

Doporučené příspěvky

Berte to prosím spíše jako zajímavost, než chlubení, hodinky to nejsou, ale..... Vím že se zde o nich již někde mluvilo a kupovaly se v zahraničí, ale teď jsem na ně narazil v jednom českém eshopu a tak je zkusil.

Mně se prostě líbí a mám z nich radost, to mi nikdo nerozmluví...:-)...vypadají mnohem lépe než na obrázku, což mě příjemně překvapilo ale přesto bych rád znal váš názor, zda je to vkusný doplněk, či nesmysl....

Hodiny jsou celé z kovu (nic lesklého, hezký matný kartáčovaný kov), nikde žádný plast. Kovové je jak pouzdro tak číselník, ručky a indexy (ty jsou vystouplé). Sklo je opravdu sklo, žádny plast.

Co mě překvapilo nejvíce je vteřinová ručka, která se pohybuje plynule (zdařilá imitace mechaniky) a hodiny jsou tím pádem tiché.

Co myslíte ?

post-402-058641900 1357581195.jpg

Upraveno uživatelem WDW
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 7. 1. 2013 v 18:14, Frantik napsal:

Me tam tak nejak hlavne chybi napis Rolex smile_anim.gif Kdyz uz.....

Mně taky, ale ten tam být nemůže, pokud to není skutečně Rolex...

Ale koukám, hodiny se dají lehce rozdělat a ............

Odkaz ke komentáři

V 7. 1. 2013 v 18:26, emef napsal:

A nějaká fotka by nebyla? Jakože jak vypadají naživo. ;)

Toto je reálná fotka, lépe to se svým vybavením nevyfotím, odpovídají skutečnosti jen v reálu lépe vynikne jejich jakoby "3D design"....

Odkaz ke komentáři

A když na tom píšou, že to je certifikovaný chronometr, předpokládám, že v tom je mechanický strojek s certifikovanou COSC přesností?

O vodotěsnosti už tu zmínka je.

Za mně je to fejk, kdyžtak ať tam nic nepíšou, ty 4 řádky jsou jasný odkaz k Rolexu. Je to čajna jak Brno.

edit: ono to stojí 1200 korun? :suicide_anim: jo a popis "designové hodiny" mě taky baví...

A když se ptáš na názor, ano je to nesmysl a já bych to osobně v bytě nechtěl.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Na Chrono24 jsou na prodej snad pravý reklamní Rolexy na stěnu v cenách kolem 10 tis. Kč. Původ bude asi trochu problematickej, protože se určitě nejedná o něco z volnýho prodeje, ale vypadají jako "real thing". Divím se, že je Sibiř nemá v dílně :D

https://www.chrono24.cz/rolex/wall-clock-wallclock-wanduhr-orologio-da-parete-reloj-mural--id2247258.htm?id=2247258&picnum=1&tab=details

https://www.chrono24.cz/rolex/rolex-gmt-master-pepsi-wall-clock---horloge-steel--id2256630.htm?id=2256630&picnum=0&tab=details

Odkaz ke komentáři

domu bych si to nepovesil. ani na zachod.

za 1,200 se dobre najis v kdejake lepsi hospode a verim, ze z toho budes mit lepsi pocit nez teto veci, ktera ma vyrobni naklady 30-40 korun (vcetne lode co cech)...

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

viktore, to cos postnul jsou vyrobky z ciny, ktery se prodavaj na fejkovejch strankach za 250usd. ja hodne dlouho chtel panerai nebo rolex nastenny, znacka AD, ale nikdy neni puvod tak nejak koser, aby mi nebylo lito za ne dat tech 500-800usd.. chces li mit pravy rolex, musis si je asi sundat na letisti ze stropu :)

Odkaz ke komentáři

Troufám si tvrdit, že to, co je na chrono24 jsou opravdový fejky s nápisem Rolex. Tohle dělají číňani i s hologramama a logem sakum prdum. Nedivil bych se, kdyby to bylo ze stejné fabriky v Shenzenu, jako ty z českého eshopu, jen bez loga. Za logo se platí :) Svět je prostě zkažený a můžou za to číňánci. Zlatá šedesátá, kdy v Číně žrali jenom rejži, a to ti bohatší, vyvíjeli atomovky a neuměli fejkovat jako dneska.

Džejáre, máš rychlejší prsty. A divím se, že sis je z toho letiště ještě nesehnal :)

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Tak já tam žádnou fotku nevidím. :(

Jenom tu samou, co je na webu prodejce.

V 7. 1. 2013 v 18:34, WDW napsal:

Toto je reálná fotka, lépe to se svým vybavením nevyfotím, odpovídají skutečnosti jen v reálu lépe vynikne jejich jakoby "3D design"....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...