Přejít na obsah

Chut na novu limitku

60 hlasů

1. 1. Mas zaujem o limitku hodiniek do 40mm?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 18:54, jankoxxx napsal:

rozmyslal som ako by logo chronomagu asi vyzeralo na cifre, myslel som ze to bude uplne na faka, ale vyzera to dost obstojne :)

Kdyz se to udela decentne, tak to podle me vypada dost dobre...

• Odpovědi 386
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 18:07, Alda napsal:

Limitka od Sinn, to bude bomba. Líbí se mi to. Janko a ostatní, zvažte ještě tu možnost s termokompenzovaným quartzem prosím. Je to vynikající kalibr, nemají ho kdejaké hodinky, údržba minimální, výdrž a životnost obrovská. Dokážu si představit pouzdro z modelu 856 velikost 40mm, tegiment, bez kapsle, termokompenzovaná ETA, modifikovaný číselník v podobném provedení Mark XII, kaučuk nebo kůže. Nesmrtelné tool watches za rozumné peníze. Pokud by jste šli do termo ETY, jdu do toho.

Já to říkám taky, byla by to pecka!

Odesláno

Ciselnik bez cislic vypada dost prazdny! A vazne nechcete variantu bez lunety? Takhle to ztraci univerzalnost, aspon v mych ocich. Vim, ze jsem hodne striktni, ale priznam se, ze hledam svuj definitivni (a na delsi dobu posledni) kousek a 103 bez lunety s cisly na ciselniku splnuji moje predstavy velmi dobre, proto za ne lobbuju. Kvuli vyse napsanemu budu mit zaroven hodne zuzena kriteria a hranice jit x nejit do toho bude velmi tenka. Berte to jako ciste osobni poznamku a nenechte se moji nevoli ke kompromisu pripadne odradit (ma to byt limitka pro forum a ne pro me :)). Jo a ze stejneho duvodu jsem pro mechaniku (automat).

Odesláno

ja sa na to pozeram presne ako ty. ak by sa tato limitka uskutocnila podla danej predlohy, kludne by to mohli byt moje jedine hodinky.

uprimne povedane, mne pride to puzdro bez lunety divne. ta skosena luneta mi pride taka nedorobena..

co sa tyka ciferniku, azeppelin sa ponukol, ze skusi nakreslit cifer s cislami. skusime aj verziu s datumom na 6

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 19:10, jankoxxx napsal:

ja sa na to pozeram presne ako ty. ak by sa tato limitka uskutocnila podla danej predlohy, kludne by to mohli byt moje jedine hodinky.

uprimne povedane, mne pride to puzdro bez lunety divne. ta skosena luneta mi pride taka nedorobena..

co sa tyka ciferniku, azeppelin sa ponukol, ze skusi nakreslit cifer s cislami. skusime aj verziu s datumom na 6

Zkousel jsem datum na 6, ale trchu to kazi to chronomag logo...

86_49_19_30_11-01-13-08-19-53_1357931993Date_6_nologo.png

86_49_19_30_11-01-13-08-20-09_1357932009Date_6.png

Odesláno

Janko, o hodinkách přemýšlíme podobně, to už vím déle. Proto chválím za vlákno, které na čas Chronomag rozjiskří.smile_anim.gif Limitka od Sinnu je správná volba. Za mě bych určitě volil pouzdro rozměrů 38-40mm, ani více, ani méně.Držel bych se univerzálnosti, jednoduchého retro designu. Automat nutností, datum také, numerický číselník velmi dobře. Podporuji přítomnost tahu.rolleyes.gif

Odesláno

janko, cely vlakno jsem necetl, taky proc, kdyz jsem jenom kibic, ze... ale nekde byla zminka o GMT, tak jenom pro uplnost hlasim, ze cca pred ctyrmi lety jsem se s Vostokem domlouval na uprave / limitce na bazi Komandirskije K-34:

post-4836-096014900 1357934507.jpg

tak bych mozna uvazoval timhle smerem. tyhle hodinky jsou velikostne tak akorat a jsou pomerne univerzalni. ale jak rikam, jenom kibicuju ;)

P.S. mimochodem to krachlo z duvodu nezajmu tady, ne u vyrobce. sice se ve vostoku zmenilo vedeni, ale snad by se nejake kontakty jeste nasly.

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 20:17, kubson napsal:

mě by se líbil nějaký věší rokenroll (ale nenechte si do toho kecat :) ) třeba jako byl EZM4 achilles

Tak do toho by som siel tiez.

Odesláno

Mno a né že bych do toho chtěl úplně kecat... ale úpravy bych osobně směřoval tímto směrem...

-"dvanáctku" bych dal dvě čáry

-logo bych hodil na matný cifr spolu s logem chronomagu tiskem černou lesklou

-radikálně bych předělal naprosto nedotaženou lunetu

-číslice 12/3/9 bych tam necpal kvůli proporcím a kontinuitě designu

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 21:25, azeppelin napsal:

Mno a né že bych do toho chtěl úplně kecat... ale úpravy bych osobně směřoval tímto směrem...

-"dvanáctku" bych dal dvě čáry

-logo bych hodil na matný cifr spolu s logem chronomagu tiskem černou lesklou

-radikálně bych předělal naprosto nedotaženou lunetu

-číslice 12/3/9 bych tam necpal kvůli proporcím a kontinuitě designu

- dvanáctku na dvě čárky jsem teď zkoušel a není to žádnej zázrak. Vypadá to jak druhá jedenáctka...

- lesklá černá by byla dobrá, ještě bych zkusil verzi s chronomag logem s lumi

- s lunetou souhlas, ta je zatím netknutá

- úplný souhlas...

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 21:36, DaLo napsal:

- dvanáctku na dvě čárky jsem teď zkoušel a není to žádnej zázrak. Vypadá to jak druhá jedenáctka...

- lesklá černá by byla dobrá, ještě bych zkusil verzi s chronomag logem s lumi

- s lunetou souhlas, ta je zatím netknutá

- úplný souhlas...

- s dvanáctkou máš pravdu

- to chronomag logo mi tam přijde kompozičně už navíc... možná by stálo za to dát sinn do černé a k tomu zarovnané lumi subtilní chronomag logo apod.

Odesláno
  V 11. 1. 2013 v 21:17, azeppelin napsal:

Tady je, již zmiňovaný, výsledek rychloúpravy.

v podstate je toto celkom fajn. aj font mi celkom sedi. luneta je za mna fajn. ale este mi na tom cifre nieco chyba... pockam pokial to chalani doladite :)

Odesláno

Mno jak jsem říkal, rád pomůžu... ale už teď to jde mimo mě, takže se do vymýšlení vzhledu plést nebudu. Šel bych do limitky modernějšího střihu a s autonomním designem. Tohle je jen sinntunning. Rád bych viděl třeba ty návrhy od hciq.

Odesláno

Člověk tady chvilku není a jak se to tu rozjelo...návrhy vypadají zatím fajn ale asi bych taky trochu vice zaexperimentoval, přeci jenom je to opravdu zatím jenom takový tunning-jine ručky, lunetu určité nechat a trochu si s ní ještě prohrát, a kdyby to u Sinn dopadlo to by byla bomba

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...