Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem je prave ted objednal... UZI Guardian UZI-89-N LCD Backlight...

Potrebuji asi neco drobet vetsiho na ruku a neco na co nemusim davat zvlast pozor.

(Asi jsem se nejak do nich zamiloval, - nebo taky rovnou uplne zblbnul. Zadne Casio.)

Mineralni sklo, 50m WR, budik stopky svetlo a prumer 47mm...

Dal by si to nekdo z Vas nekdy na ruku...? Do mesice je pak muzu poslat jeste zpatky, takze zadne risiko neni.

(Kdyby to nahodou nekoho vic zajimalo, zde kratke video: http://www.youtube.com/watch?v=0bNnqMboC2k

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

tahle vyrazna svitici zlutozelen je videt jen pod urcitym uhlem nakloneni, vypada to jako intensivne podsviceny, ale neni.

zabudovana je silna 3V baterie CR 2025 ktera by mela vydrzet minimalne pet let, spis ale deset.

Stoji u amazon de ?40,- a v Americe i s postovnym 30,- dolaru.

Odesláno

tahle vyrazna svitici zlutozelen je videt jen pod urcitym uhlem nakloneni, vypada to jako intensivne podsviceny, ale neni.

zabudovana je silna 3V baterie CR 2025 ktera by mela vydrzet minimalne pet let, spis ale deset.

Stoji u amazon de ?40,- a v Americe i s postovnym 30,- dolaru.

Tak za tu cenu je to super :) jen to WR je pro mě málo :(

Odesláno

Tak za tu cenu je to super :) jen to WR je pro mě málo :(

no vylozeny potapky to nejsou za tu cenu, ale do deseti metru hloubky urcite vydrzi.

(me staci do peti metru, do vetsi hloubky se bez zavazi stejne nedostanu...

kdyz tak muzes zkusit dotahnout lehce srouby... :mobile:

Odesláno (upraveno)

WR 50m znamená to, že jsou odolný proti potu, vlhkosti, můžeš se v nich osprchovat a s trochu štěstí si i zaplavat. Rozhodně to není na potápění do deseti ani do pěti metrů...

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

WR 50m znamená to, že jsou odolný proti potu, vlhkosti, můžeš se v nich osprchovat a s trochu štěstí si i zaplavat. Rozhodně to není na potápění do deseti ani do pěti metrů...

tyhle parametry plati mozna zde v evrope, ale ne v cine kde jsou samozrejme vyrobeny,

i kdyz je koncept z ameriky, jak jinak ze?

cetl jsem jednu recenzi na amazon de kde jeden rika, ze deset metru je uplne v pohode,

zkousel je mnohem hloubeji a to uz nevydrzeli, utopil je zevnitr.

http://www.amazon.de/UZI-Einsatzuhr-GUARDIAN-schwarz-Taucherband/dp/B000XYN4PG/ref=sr_1_1?s=watch&ie=UTF8&qid=1357923562&sr=1-1

ostatne dnes uz prisli domu, v rekordnim case 27 hodin od objednani...

vypadaji nad ocekavani dobre a mnohem lepsi nez na fotce. nosi se bajecne s vahou 56g a nikam do strany neklouzou,

jsou skvele citelny a prehledny.

(vypada to dokonce tak, ze jsem snad na delsi dobu od chronomagorie uspesne vylecen... :smile_anim: nebo?)

Odesláno

Dej fotky jak vypadají reálně :) podle ilustrační fotky a videa si je neumim představit na běžný nošení, spíš na běh, kolo apod. :) škoda, kdyby měli 100m tak je beru hned a zapomenu na Gshocky :(

Odesláno

Ja to vzdy beru jako trochu irelevantni udaj. S Prim Sport jsem ve skole chodil kazdej tejden do bazenu a co jsme jako studenti v bazenu delali za kraviny, lovili ze dna puky, mrouskali se z devcaty.... a v poho. Na dnesni parametry to odpovida tipuju WR100 az 200. Pro ty puky jsme chodili do cca 2m pod vodu.

Odesláno (upraveno)

Dej fotky jak vypadají reálně :) podle ilustrační fotky a videa si je neumim představit na běžný nošení, spíš na běh, kolo apod. :)

tak jo, cibule realne na ruce. dynko maji plechove se 4 srouby uchycene. do vody se snima v

kazdem pripade nebudu bat. (skocim si s nima v lete zase po dlouhe dobe z desetimetraku, jestli

se ovsem do bazenu strefim, vypada ze zhora velkej asi jako pohlednice na stole...)

jinak je pod uzkou kosilovou manzetou tezko skovas, ale jedno na bezne noseni tez ok.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem elvin
Odesláno

tyhle parametry plati mozna zde v evrope, ale ne v cine kde jsou samozrejme vyrobeny

Předpoklad, že čínský 50M WR hodinky vydrží výrazně víc než evropský 50M WR hodinky, je mírně řečeno poněkud naivní:).

Odesláno

Předpoklad, že čínský 50M WR hodinky vydrží výrazně víc než evropský 50M WR hodinky, je mírně řečeno poněkud naivní:).

presne jak myslis, ale aby jsi se nahodou nekdy nedivil, ze to vsechno tak uplne nesouhlasi.

cinane byli totiz odjakziva dost sikovny, bohuzel a proc by nemeli byt dodnes...?

(ja se jich nejak moc nechci zastavat, ale my zde v evrope budeme mit urcity problem z jejich sikovnosti...)

Odesláno (upraveno)

Číňani můžou bejt šikovný jak chtěj, ale to, že jen tak z plezíru vyrábějí hodinky několikrát přesahující udávané specifikace, je prostě naprostá volovina. Spíš mi to připadá, jak zbožný přání okouzleného majitele těch hodinek.

Ty hodinky pár metrů můžou vydržet, proč by ne, ona tam bývá určitá rezerva. Ale rozhodně to není jistota. Kdyby si výrobce byl jistej, že ty hodinky vydržej i šnorchlování, tak by se určitě pochlubil patřičným označením 100M.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

snad se nebudeš zlobit za upřímnost, ale nejen podle funkcí modulu a velikosti číslic to tipuju na úroveň hodinek z lídlu nebo z obchodních center, něco jako bentime atp.

timex, neřkuli casio, je někde úplně jinde.

Odesláno (upraveno)

snad se nebudeš zlobit za upřímnost, ale nejen podle funkcí modulu a velikosti číslic to tipuju na úroveň hodinek z lídlu nebo z obchodních center, něco jako bentime atp.

timex, neřkuli casio, je někde úplně jinde.

+ edice pro slabozraké.

Ovšem dojalo mě přání o čínském WR. Sám mám zkušenost, že i hodinky bez označení metrů ve WR mohou vydržet víc, než potřebuju, ale taky jsem už viděl utopené hodinky s WR 100m a nebyly nikterak staré.

Upraveno uživatelem ggrand
Odesláno

tesi me moc, ze jsem vas timto modelem radne pobavil.

vodotesnost sem nebo tam, kdybych ji nutne potreboval, nechal bych ji snadno a kompetentne prezkouset.

nepotrebuji a mam v rezerve dobre potapky. vyndam zase mozna me Tudor z vitryny a udelam par cerstvych fotek,

abych si tim napravil zdejsi reputaci a uctu u nekterych velevazenych clenu fora.

skoda jen, ze z toho vubec nic nemam. ani korunu a proto si je v klidu budu dale hrde nosit... :guitar:

Odesláno

Nevim, vcera jsem si objednal G-shocky z Amazonu za 2 litry. Kvalitni zpracovani, kvalitni vodotesnost a vynikajici design. Tahle cinska hruza s minimalni vodotesnosti je fakt krok mimo, podle me vyhozene penize. Chapu, ze se to snazis obhajit smyslenou "lepsi cinskou vodotesnosti a sikovnosti", ale to to nezachani. Neni to o penezich. Za trochu vic korunek ti G-Shoky nebo Timexy daji vic muziky. Takze to neni o ucte ani reputaci, kazdej dela chyby smile_anim.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...