Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mám takové tušení, že by jsi musel sakra připlatit :D . A potom vydělávat jen na PHM :) .

ja byl u toho, nastesti s plachetnici, kdyz na benzince tankovalo neco cca polovicniho plnou, vysledne cislo na stojanu jsem skoro neumel precist :)

Upraveno uživatelem simon_magus
  • Odpovědi 157
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ja byl u toho, nastesti s plachetnici, kdyz na benzince tankovalo neco cca polovicniho plnou, vysledne cislo na stojanu jsem skoro neumel precist :)

No do nádrží se vejde 18000 litrů paliva a do druhých nádrží 3300 litrů vody

Odesláno

Kdyby to vyšlo, tak za nápad si výbavu nakoupíš ode mne... ;) :D

No a kdyby ne,tak planuji nakup nove vybavy hned na jare..pristehoval jsem se k Luznici a na ryby jsem se lioni dostal maximalne 3x :-(

Odesláno

A pro prvnich deset zajemcu rocni povolenka zadara... doufam, ze se vejdu :)

:-D :-D Zatim neaktualni :-)

Ale beru:-)

Odesláno

No do nádrží se vejde 18000 litrů paliva a do druhých nádrží 3300 litrů vody

Tak to by mě zajímalo, kolik na to "uplave" :) . 2x Rolls Royce 1800 kW.

Odesláno

Dělal bych jen to co by mě bavilo,protože bych na to měl prachy.Naučil se angličtinu tím,že bych se tam na nějakej rok odstěhoval a procestoval místa v USA,který jsem jako dítě nakoukal z filmů. Hlavně postavil dům,pořídil auta,Speedmastery,zajistil prcka,ke kterýmu by přibyli ještě dva a koupil křídlo s vrtulí.Jo a mohl bych konečně posílat lidi dopryč.

• Po letech...
Odesláno

Škodolibě tohle pravěký vlákno UPnu, zajímaly by mě totiž odpovědi řady novějších členů :)

Odesláno

Ja by som si otvoril krcmu, ale ziadne hogo-fogo, jednoducho podstivy pajzel..... kofolu, pivo, vodku, borovicku, rum a zelenu... nic ine by som necapoval + na zahryznutie hranolky, korbaciky, hermelin, alebo utopenci..... no proste take to carovne romanticke miesto, kde sa kazdy po piatom pive stava automaticky odbornikom na vsetko fotbalom pocinajuc a svetovym mierom konciac... uplne to vidim.... :D

... a kde budes za 4 roky instalovat EET a vyhanet kuraky na chodnik :-)

Super se to cte s odstupem casu...

Návštěvník YPO
Odesláno

vole já bych se za pade upsal i čertu .... furt křičím "čert mě vem" !!! a furt nic ..... nefunguje to .... asi sem moc hodnej

Návštěvník YPO
Odesláno

recept na věčný mládí je, že ráno si musíš zpívat "forever young" a večer "chtěl bych žít nonstop" .... nebo vopačně .... záleží na tom jak se momentálně cejtíš

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...