Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

kup si bradyho a sponu k tomu koupis zvlast. hlavne uz si kup hodinky a nemel vo tom jen :)

Hodiny se teprve delaj, budou v cervenci. Bradyho bych klidne vzal ale z ameru ho asi vobjednavat nebudu a v EU jsem ho nikde nenasel. Jen nevim jakej presne remen vybrat abych tam tu sponu potom dal. Moc se v tom nevyznam a nevim jak presne ta spona funguje (jak je uchycena).

Odesláno

proc bys ho nevzal z ameru? to je prece uplne jedno. ja bych ti doporucil, kup bradyho, az ti dojde, res spony..

Protoze remen stoji 30usd a postovny bude stat 50usd+kdo vi jestli me to nebudou drzet celnici a nebudu jeste muset prokazovat cenu zbozi.

Odesláno

Tak hodinky jsou doma. Je to kus nádherných hodinek, které si myslím, že kvalitou jasně předčí cenu. Mám je u sebe jen několik hodin a musím říct, že jsem tak nějak čekal, že budou trošku větší, takže je asi pošlu dále, ale ještě si to rozmyslím.  

Odesláno

Dobre si to rozmysli... (vzdy ich dobre predas...)

Ja som ich volakedy nechcel, lebo sa mi tiez zdali male, tak som ich nekupil. Teraz by som ich zase moc nechcel z opacneho dovodu - zdaju sa mi velke. Chute sa menia :) Mam uz vacsinou velkosti 40-42mm. ALe prave dnes mi prisli 47mm maranez bangla v titane a sanku mam doteraz dolu...

Odesláno

vrcan: No už jsem na vážkách, že si je nechám. Dneska jsem byl u Dušáka na zkrácení tahu a chlapík co tam byl, tak říkal, že jsou nádherné a ať je neprodávám už i z toho důvodu, že je to limitka, ale chválil i celkové zpracování. Jen pro informaci sám měl na ruce Omega PO 8500, takže docela pocta pro Crepasy od člověka, který nosí právě pro mě krásné PO, hodně mě to překvapilo.

No a pocity? Perfektní kus hodinek, mají krásně zapuštěný cifr a to sklo je fakt pecka. Mě osobně se velmi líbí i ten originální tah, příjemně se nosí. Celkově to na mě působí lépe než Breitling SuperOcean 44, kde jsem pochopil, že člověk platí ranec za značku, ale stejně se k Breitlingu vrátím. V merku mám zatím SOH 46, tak uvidíme. No a Crepasy? Chvilku ponosím a uvidím, možná si je nechám, kdyby byly větší není co řešit.

Odesláno

Dneska na řemenu byly :), faktem je, že jim to sluší. Ale kov je kov, tedy aspoň za mě. Jako jsou parádní o tom žádná ...

Odesláno

Caute

Mam jednu otazku na vlastnikov tychto hodin. Mam cayman 3000 a podarilo sa mi ich tuknut na lunete a korunke. Neviete mi poradit kde by som kupil nahradne? Pisal som im mail a zatial neodpovedali.

Odesláno

V mensich mestach asi nebudu mat ale vo vacsom meste ako je Bratislava alebo Brno by v hodinarstvach mali mat nahradne korunky a lunety na crepas cayman.

:)

Samozrejme nik iny ako crepas ti nepomozu, mozno iba nechat vyrobit nanovo u niekoho kto ma frezu atd. A ani crepas nebude mat na sklade nahradne suciastky predpokladam, cize to potrva...

Odesláno

Hah-dik za podporu....

Uz som pisal mail,do crepasu. Pani bola celkom ok,napisala ze overi dostupnost nahradnych dielov u jej kolegu Pabla. Tak som zvedavy,na rychlost. Aj ked celkom nechapem,kedze aspon nejake nahradne diely by mohli mat.

• po 4 týdnech...
Odesláno

...ale tak určiteee :)

(Ollech & Wajs Carribean 1000m, 70te roky)

Ted jsem nasel zminku, ze O&W Carribean 1000m udajne nosili Bodie a Doyle v prvni sezone Profesionalu. Narozdil od ostatnich hodinek jsem si techto  nikdy nevsiml, ale idealni duvod po delsi dobe zopakovat si par dilu :) Caymany maji timto u me dalsi plus, uz delsi dobu jsem je v Co mate prave na ruce nevidel, tak doufam ze s blizicim se letem se zacnou zas objevovat. 

Odesláno

Hah-dik za podporu....

Uz som pisal mail,do crepasu. Pani bola celkom ok,napisala ze overi dostupnost nahradnych dielov u jej kolegu Pabla. Tak som zvedavy,na rychlost. Aj ked celkom nechapem,kedze aspon nejake nahradne diely by mohli mat.

Cim se ti povedlo jebnout safirovou vlozku lunety?

• po měsících...
Odesláno

Zdravím všechny nadšence a dovoluji se optat zda náhodou, úplně čirou náhodou, je někdo nechcete prodat. Hrozně se mi líbí. Děkuju

Zkus dat poptavku do vlakna Koupim,myslim,ze tam by to mohlo mit vetsi efekt.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...