jacob Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Kamarádi, nemáte někdo jiný email, než info@crepaswatches.com? Již od včerejška jim píši, že jim ihned posílám zálohu, ale neozývají se mi :-(.
Josef01 Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 189 confirmed Ty wole Honzo Ty už jdeš do všeho, to už je třetí a předposlední fáze chronobundusu
jacob Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Hurááá. Tak to mám potvrzené. Díky tomu, že jsem se narodil v lednu, budu mít číslo odpovídající měsíci a roku mého narození !
sibirnaya Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 uz ted se bojim, ze budou vysoky jak pica..
IzTaPa Odesláno 31. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Hurááá. Tak to mám potvrzené. Díky tomu, že jsem se narodil v lednu, budu mít číslo odpovídající měsíci a roku mého narození ! trochu jsi pozapomnel, ze to jsou katalanci a ti rozhodne zadny 'sense of urgency' nemaji ja jim v minulosti radeji vzdy primo volal...
jacob Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Já jsem popravdě zatím nepřemýšlel, jak se budou nosit a asi máš pravdu . Na druhou stranu jsem se rozhodl během minuty, co jsem viděl fotky. Máš Nautilusy, teď Caymany.. přecházíš od velkovýroby k manufaktuře, jo ?
jacob Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 trochu jsi pozapomnel, ze to jsou katalanci a ti rozhodne zadny 'sense of urgency' nemaji ja jim v minulosti radeji vzdy primo volal... Když bude jiné číslo, najdu si nějaký jiný "významný" den ke kterému hodinky přiřadit .
Sedlin Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Dovolím si sem hodit link na fotky Caymanů, který mi doposud unikaly. Tedy pár z nich. Většina jsou ty, na které narazíte v podstatě všude, ale pár z nich jsem buď ingnoroval, nebo ještě nevidělZasvěcenci zřejmě znají http://maretempus.blogspot.cz/2012/10/crepas-cayman.html
jacob Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Když koukám na tu desátou fotku, tak doufám, že to nebude, jak kdybych měl na ruce puk . Výška bez skla je 16.9 milimetrů. Např. Seawolfy mají 18.5 milimetrů komplet a IWC Aquatimer mají 14 milimetrů. Jsem na to zvědavý.
azeppelin Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Když koukám na tu desátou fotku, tak doufám, že to nebude, jak kdybych měl na ruce puk . Výška bez skla je 16.9 milimetrů. Např. Seawolfy mají 18.5 milimetrů komplet a IWC Aquatimer mají 14 milimetrů. Jsem na to zvědavý. Přesně to jsem chtěl napsat. Jsem zvědavý na nějaké foto ja budou vypadat na ruce.
Karlosek Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 (upraveno) Zvažoval jsem to, ale ne kvůli řemenu, ale kvůli sponě, ta se mi líbí. Ale zřejmě to oželím. Stačí napsat mail Aně a říci si o samotnou sponu. Tak jsem to udělal já. Odpověď skoro obratem. Spona je za 25 Euro. Jo, mám objednané číslo 116. Fotka na zápěstí: Edit: přidané foto. Upraveno 8. února 2013 uživatelem Karlosek
octaviakk007 Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 uz ted se bojim, ze budou vysoky jak pica.. Práve kôli výške som ich neobjednal. Aj keď čím viac na nich pozerám, tým menej mi tá výška vadí... Len už je asi neskoro
Karlosek Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Ještě pořád tam nemají napsáno "Sold Out" http://www.crepaswatches.com/crbst_21.html Zdroj: http://forums.watchuseek.com/f74/crepas-watches-launched-new-dive-watch-cayman-3000-meters-769501-13.html#post5671940
octaviakk007 Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 Tak dnes mi odpovedali na mail. Este zostalo 6 kusov. Objednat, ci neobjednat ??? Fakt sa bojim tej vysky.
jacob Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 Samozřejmě, že objednat než je potom kupovat za draho !
Sedlin Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Tak dnes mi odpovedali na mail. Este zostalo 6 kusov. Objednat, ci neobjednat ??? Fakt sa bojim tej vysky. No jasně, že je objednej. Když s nima nesrosteš, tak je tady vždycky střelíš.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se