Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hurááá. Tak to mám potvrzené. Díky tomu, že jsem se narodil v lednu, budu mít číslo odpovídající měsíci a roku mého narození :)!

trochu jsi pozapomnel, ze to jsou katalanci a ti rozhodne zadny 'sense of urgency' nemaji :) ja jim v minulosti radeji vzdy primo volal... :)

Odesláno

Já jsem popravdě zatím nepřemýšlel, jak se budou nosit a asi máš pravdu :D. Na druhou stranu jsem se rozhodl během minuty, co jsem viděl fotky. Máš Nautilusy, teď Caymany.. přecházíš od velkovýroby k manufaktuře, jo :D?

Odesláno

trochu jsi pozapomnel, ze to jsou katalanci a ti rozhodne zadny 'sense of urgency' nemaji :) ja jim v minulosti radeji vzdy primo volal... :)

Když bude jiné číslo, najdu si nějaký jiný "významný" den ke kterému hodinky přiřadit :D.

Odesláno

Když koukám na tu desátou fotku, tak doufám, že to nebude, jak kdybych měl na ruce puk :D. Výška bez skla je 16.9 milimetrů. Např. Seawolfy mají 18.5 milimetrů komplet a IWC Aquatimer mají 14 milimetrů. Jsem na to zvědavý.

Odesláno

Když koukám na tu desátou fotku, tak doufám, že to nebude, jak kdybych měl na ruce puk :D. Výška bez skla je 16.9 milimetrů. Např. Seawolfy mají 18.5 milimetrů komplet a IWC Aquatimer mají 14 milimetrů. Jsem na to zvědavý.

Přesně to jsem chtěl napsat. Jsem zvědavý na nějaké foto ja budou vypadat na ruce.

Odesláno (upraveno)

Zvažoval jsem to, ale ne kvůli řemenu, ale kvůli sponě, ta se mi líbí. Ale zřejmě to oželím.

Stačí napsat mail Aně a říci si o samotnou sponu. Tak jsem to udělal já. Odpověď skoro obratem. :)

Spona je za 25 Euro.

Jo, mám objednané číslo 116. :D

Fotka na zápěstí:

10cnh1k.jpg

Edit: přidané foto.

Upraveno uživatelem Karlosek
Odesláno

Tak dnes mi odpovedali na mail. Este zostalo 6 kusov. Objednat, ci neobjednat ??? Fakt sa bojim tej vysky.

No jasně, že je objednej. Když s nima nesrosteš, tak je tady vždycky střelíš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...