Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mám 20 cm.

Já už sem to dostal.

Jsem tady pořád ještě na chronomagu? :clap: 

Jinak hodinky parádní. Na svým útlým zápěstí bych je ale asi neunosil.:-D

Odesláno

zial musim skonstatovat ze na ruky ako mam ja alebo sibir su trosilinku velke - ale stale v pohode, na karloska akurat... 

Sibir, tebe este neposlali, pisal som Ane ze mas kopec rolad a ze teba to neponahla tak nech posle inym skor :) Joke

No ale co sa stalo... zena ich nahodou videla ked som bol na chronomagu a skonstatovala, ze su paradne presne podla jej gusta... takze idem striehnut na predajnu sekciu ked budu niekomu nevyhovovat :) (vymenim za becka colt quartz! ktore ponukam za 1k EUR)

Odesláno

Tak včera mi je odeslali. Jen si nejsem úplně jistý, zdali se na ně ještě těším :-/. Kdybyste měl někdo předběžný zájem, napište mi SZ. Výměny v ŽÁDNÉM případě, prosím.

Odesláno

Hodinky moc pekny,akorat koukam na fotky na Googlu a co jsou fotky na ruce,tak tak nejak podivne trcej na ruce.Jsem zvedavej,az tady bude vic fotek.

Odesláno

240g železa je doma!! Pravda jsou trošku větší

to nie je uplne presne... su IBA hrubsie a teda aj tazsie, ale vacsie nie.

44,5mm a 50,5mm dlzka, to nie je vacsie!!!

Myslim ze keby urobili taky option ze caseback o 2mm nizsi a WR znizena na 2000m, islo by to na odbyt :)

Odesláno

uz tenhle hladkej remen k nim sedi super, a takhle z blizka nevypadaji ani tak velky jak se tu kazdej boji. Tesim se na vic fotek az dorazi dalsim clenum!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...