falkkon Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Taky se po dlouhé době zúčastním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Člověče...ty žiješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Mohu se taky přidat na můj první sraz?Pokud by chtěl nekdo vzít, jel bych z okraje Brna, dejme tomu z Líšně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Doufám, že můj imunitní systém zapracuje a dostanu se na sraz . Včera me bodla vosa do ucha, dnes oteklá půlka hlavy, uvidíme zda to po injekci povolí :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Ondrej71JartopEman22088St1gNero.8HejdikJarettCyrilMlsoun1Vladimír P.Karel T.Juraj11GasKulixBakerSectPetrKIWCmansibirnayaOld BlackValis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Taky se po dlouhé době zúčastním.Zdravím Tě falkkone,Tebe jsem tu neviděl sto roků,jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Ale jo ,jde to.Právě musím na sraz ,ať vím co se nosí.Zdravím Tě falkkone,Tebe jsem tu neviděl sto roků,jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Doufám, že můj imunitní systém zapracuje a dostanu se na sraz . Včera me bodla vosa do ucha, dnes oteklá půlka hlavy, uvidíme zda to po injekci povolí :-( držím palce, do zítřka to určitě zvládneš ... já jsem Ti ale říkal, nestrkej si ty vosy do ucha ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 přijedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Tak se, zdá se, konečně taky ukážu Ondrej71JartopEman22088St1gNero.8HejdikJarettCyrilMlsoun1Vladimír P.Karel T.Juraj11GasKulixBakerSectPetrKIWCmansibirnayaOld BlackValisenGiN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 (upraveno) Díkz Pavle Tuhle radu jsem ale nějak přeslechl.. držím palce, do zítřka to určitě zvládneš ... já jsem Ti ale říkal, nestrkej si ty vosy do ucha ... Upraveno 5. září 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 No jak to tak sleduju,tak to bude slušná akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 No Čumil přijde jistě také... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Díkz Pavle Tuhle radu jsem ale nějak přeslechl.. to bude asi tím, že jsem mluvil hlavně o nose, ucho jsem zmínil okrajově ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 to bude asi tím, že jsem mluvil hlavně o nose, ucho jsem zmínil okrajově ... No jo, uz jsem doma :-)). Snad to vyjde, nerad bych přišel o sraz :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 No jo, uz jsem doma :-)). Snad to vyjde, nerad bych přišel o sraz :-( to by bylo nespravedlivé, aby hlavní organizátor chyběl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 ...bože, jak to tak vidím, já bych tak jel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 ...bože, jak to tak vidím, já bych tak jel......co ti brání ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 stud.velcí kluci by se mi smáli, jsem v hodinkové nouzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Buď v pohodě, já mám teď momentálně jen dvoje a přesto jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se