Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 195
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Thermo bych tam taky nepsal, to je zbytecny a font 200M WR bych dal taky jinej, idealne nejaky co Sinn pouziva a ne kurzivu ;) Ale super prace, ted by to chtelo jeste vymyslet cim nahradit tachy stupnici ;)

Odesláno

Zitra budu pokracovat, fonty bych zatim az tak uplne neresil, jde jen o navrh a uz takhle je to kombinace cca 4 ruznych fontu a originalu neodpovida ani jeden ;)

Ve finale by se stejne predpokladam pouzil original font co pouziva Sinn u rady 144, alespon pokud jde o cisla a lunetu.

Spis bych potreboval vedet kdo ma jakou celkovou predstavu:

1) Rucky - usekla/spicata hodinovka(pripadne dalsi navrhy na zmenu)

2) Luneta - jake stupnice, barvy, pripadne dalsi napisy

3) Napisy na cifru - "Thermo-compensated" + "WR 200m" ano/ne, kurziva, barva atp.(pripadne neco dalsiho)

4) Indexy a cisla - pokud by chtel nekdo zmenu(padlo tu uz bez cisel, jine indexy atp.)

At proste muzu udeleta treba 3-4 konkretni navrhy.

Proste vychazet z toho navrhu co jsem uz udelal a popsat pripadny zmeny viz Alda(to bude treba prvni varianta):

V 19. 1. 2013 v 6:33, Alda napsal:

Zkus ty barvy stupnice (žlutá - červená), ještě bych vyzkoušel změnit font nápisu thermo compensated a WR200 podle původního návrhu MarcelaG.

Odesláno (upraveno)

Mně se nápis " Thermo-compensated " na ciferníku líbí. Kubův argument, že to vím je slabý, pač o svých hodinkách vím všechno. Na žádném jiném modelu, jsem tento nápis neviděl, proto bych ho chtěl v naší limitce mít, přijde mi atraktivní. Nápis není pro mě, ale zejména pro mé okolí , přiznávám. ;)

Upraveno uživatelem Chosef76
Odesláno (upraveno)
  V 19. 1. 2013 v 19:40, little_w napsal:

na cifr zespodu. to je dosud nevyuzite misto, ne? ;)

Ok, takže popis by byl jako třeba na subech na 4 řádkách :

Thermo-compensated

officially certified

chronometer

WR 200m

Řádky budou samozřejmě vycentrované. To by mohlo vypadat dobře.smile_anim.gif

Odesláno (upraveno)

Chlapi, zatím to je hrozná nuda. Pouze zrušené chrono a nic zajímavého. Jo a asi 4x jsem chtěl, ať mi někdo, kdo tam chce tychymetrickou stupnici, vysvětlí jak se používá bez chrona.

Já bych to dal celé do oranžové (žluté, modré, dle domluvy), černé (bílé) indexy, ručky a popisy, místo románů nějaký obrázek (ponorku, žraloka, mimozemšťana....nevím co) a bude to o něčem. Takhle mně to nebaví a nechce se mi platit za jiné nápisy na stejných hodinkách, proto jsem psal, že to budu jenom z povzdálí sledovat a rozhodnu se podle toho, kde to skončí.

Toto, co postoval Shag je pecka:

V 17. 1. 2013 v 22:58, shag napsal:

post-9929-096171600 1358463356.jpg

Upraveno uživatelem sect
Odesláno

... toz s tou tachymetrickou stupnici by me tez zajimalo nebot, cituji wikipedii :

Tachymetrická stupnice slouží ve spojení se stopkami k měření rychlosti pohybu pozorovatele na předem známou vzdálenost, obvykle 1 km. Tachymetrická stupnice bývá umístěna po obvodu ciferníku některých analogových hodinek s funkcí stopek. Na rozdíl od telemetrické stupnice není stupnice lineární...

... takze jak to funguje, kdyz nejsou stopky ... ???

Odesláno (upraveno)

to Sect : tisíc lidí, tisíc názorů. Zajímavá představa, ale dokážeš si představit do jaké míry a pro kolik lidí by byly Tvé hodinky nositelné a jak velká LE by vznikla ? Pouzdro 144 a ETA thermo už z nich nedělá stejné hodinky. Vše ostatní je jen na naší domluvě. Jsem rád, že je tu pár nadšenců, kteří tomuto konceptu věří a mají podobné představy . Ta hluboce černá na ciferníku je dobrá a věřím, že to dotáhneme do konce a vzniknou peckovní tool hodinky od Sinnu, žádná nuda o které píšeš. gunsmilie.gif

Odesláno (upraveno)

Tak tady je zatim prvni navrh s barevnou stupnici ve dvou variantach:

A1 - zluto-cervena stupnice, napis Thermo-compensated + WR 200m

sinn144lea1postprocess.jpg

A2 - zluto-cervena stupnice, usekla hodinova rucka, napis Thermo-compensated + Officially Certified Chronometer + WR 200m

sinn144lea2postprocess.jpg

Upraveno uživatelem OndraPod
Odesláno

Ahoj, chlapi, ja bych se s dovolením přidal, Nautily budou příští sobotu, tak ať je zase na co se těšit. :-)

Osobně si myslím, že tachymetricka stupnice bez stopek je pouzitelna problematicky . Na druhou stranu, kdo z nás použil kdy tuto stupnici i se stopkami? Stupnice pulsu mi naopak přijde pouzitelna bez problémů. Ale nemám nic proti přítomnosti obou stupnic.

Odesláno

Tak kluci, co s tou kontroverzní tachymetrickou stupnicí. Čím ji nahradíme? Chtělo by to nějaký návrh, na kterém se shodne víc lidí.

Odesláno
  V 20. 1. 2013 v 12:25, Petr Svenda napsal:

Ahoj, chlapi, ja bych se s dovolením přidal, Nautily budou příští sobotu, tak ať je zase na co se těšit. :-)

Osobně si myslím, že tachymetricka stupnice bez stopek je pouzitelna problematicky . Na druhou stranu, kdo z nás použil kdy tuto stupnici i se stopkami? Stupnice pulsu mi naopak přijde pouzitelna bez problémů. Ale nemám nic proti přítomnosti obou stupnic.

Wow, to jsem rád. smoke.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...