Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když na to tak koukam, tak bych se asi vykaslal na puls i tachymetr a nechal bych tam jenom ty minuty...a co ještě zkusit nechat indexy a číslem označit pouze 12 a 6...a ty nápisy bych možná taky nahradil nějakým symbolem (třeba kladivo když už to maji být toolwatche :-D ) a nebo alespoň vynechat OFFICIALLY CERTIFIED

• Odpovědi 195
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Pokud to správně chápu, tak sashator by volil spíše variantu ponechání indexů ( max. s omezením numerických indexů na 6, 12). Zatím je tedy větší zájem o ciferník s indexy . Prosím ještě další zájemce, aby se vyjádřili, ať se můžeme odpíchnout k dalším krokům. THX

Upraveno uživatelem Chosef76
Odesláno

ty povídačky ala rolex jsou šílené? já to myslel jako fór

Aha, to z Tvého příspěvku nevyplynulo. Jaký ciferník bys preferoval, z čísly, nebo jen s indexy?

Odesláno

ty povídačky ala rolex jsou šílené? já to myslel jako fór

ale i tak tam ta pohadka vypada dobre :)

osobne vyhodil bych 'thermo-compensated' a 'officially certified' a nechal pouze 'Chronometer' a 'WR200'. ikdyz 'thermo-compensated' bych tam snesl, pokud by to tam vetsina chtela.

Odesláno

Jak už jsem psal, tak bych zkusil dlouhé indexy které by byly na pozici 12 a 6 nahrazeny čísly, minutové číslice bych nechal a pouze je možná trochu zmenšil, vyhodil bych žlutou, myslím že červená případně oranžová stračí, nápisy bych nahradil nějakým znakem (obrázek, symbol v kombinaci s názvem) který by symbolizoval právě tuto limit ku. Možná to zní divoce, ale právě to by ji oživilo. Nápis mají všechny běžné sériové kousky. Celkově mi to přijde takový neslavný nemastny, prakticky klasika ochuzena o chrono a s quartzem. Já jsem otevřen více stylům (i jako zde zmíněné worldtimery by nemusely vypadat zle).

A čím dal víc se obavám o počet zájemců, aktivně o designu se tu baví cca 6 členů a to není zrovna moc, chybí více hlav a tudíž i více nápadů

Návštěvník Ondra
Odesláno

Za mě indexy, bez nápisů, bez stupnice a klidně ještě víc barev.

+1

Odesláno

Tak pánové Vaše názory na další návrhy ? Návrh jen s indexy nebo s okleštěným číslováním na 6,12 mi přijde podstatně lepší než celý číselný cifr, líbí se mi oba. Kladivo tedy ne, chybí jen srp :) . Třířádkový popis je imho nejvyváženější.

Odesláno (upraveno)

Díky Ondro, jediné co jsem myslel trochu jinak je že bych k té 12 a 6 vůbec nedával index, zkrátka by to bylo pouze číslo ve velikosti ostatních indexů....a možná zkusit čísla minut taky udělat bílou (i když to už tam té červené zase moc nezbude).....jinak pěkný logo jsi tam udělal, ještě limitku nějak nazvat smile.gif

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

Přesně tak jsem to myslel, ta modrá není zas tak špatnej nápad ale vteřinovku bych nechal červenou ...a to s tím znakem a názvem limitky jsem myslel vážně- samozřejmě by to muselo ladit s celými hodinkami ale ta myšlenka se mi líbí, co vy na to? Je to blbost?

Odesláno

Přemýšlím, co vynechat popis nad 6 a nahradit ho nějakým tool nápisem, něčím, co by dalo hodinkám další rozměr ..smoke.gifnapř. :

208356_4482515900794_1391718790_n.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...