flyte Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Nutkava potreba mat nejake automaty na skusku sa mi vymkla spod kontroly. Zapacili sa mi diversky od Seika, zvazoval som 7002 alebo SKX007. Ebay nesklamal, vala sa ich tam celkom dost. Jedny cierne 7002 s ciernou lunetou na gume si nasli cestu zo Spanielska na Slovensko. Napriek tomu, ze vela ludi gumu Z22 chvali, mne akosi nesadla. Tak dostali mesh a musim povedat, ze takto sa mi pacia ovela viac.Ale ouha. Zacali sa mi pacit aj oranzove 7002. Boli relativne zriedkave, ale pockal som si, a jedny oranzady s pepsi lunetou sa za mnou vybrali z Filipin Opat boli na gume, a tak dostali oranzovy waterproof remen.Oranzady a pepsi luneta? Divneeee. Tak si hodinky vymenili lunety navzajom a teraz som absolutne spokojny Dvoje automaty a celkovo 6 hodiniek? No, uvidime, mozno bude treba aj winder Zatial si pozrite fotky, prve su z inzeratov tak ako som ich kupoval, a dalsie uz po zmenach.
Jiribartl Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Ten pomeranč s tim řemenem vypadá opravdu libove i libive.
ondra.palas Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Máš pěkný kombo, výměna lunet jim prospěla I ten mesh tady sedí
emef Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 To je velká paráda za docela rozumný peníze. Kdybych nevěděl, že oranžový hodinky neumím nosit, tak bych skoro i začal přemejšlet. Ale na meshi libovka.
ggrand Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Ty oranžády jsou moc fajn. Jak vůbec svítí tihle staříci oproti dnešním Seikům? By mě zajímalo, kolik příčetných lidí může pochválit Z22
flyte Odesláno 17. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Dakujem za pochvaly ggrand: cierny dial uz nesvieti vobec, a oranzovy mozno na polovicu toho co nove hodinky.
instant Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Z22 je neznicitelna guma, ked uz o to ide, chce to tak rok a potom si to sadne enonuno, hehe ale ten pomaranc je luxusny
ondra.palas Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Nevím, jestli jsem příčetnej, ale gumu Z22 klidně pochválím. Po "uvaření" v hrnku o velikosti zápěstí padne skvěle a nosím ji rád.
ggrand Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 ondra.palas: Tak to ti asi ještě rukama neprošlo moc gum. Taky ji mám vařenou
Daemonultimate Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 To se Ti povedlo,ted je to jak má být.Tak at dělá páreček jen dobrou službu.
Ondoni Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Pěkné...taky jsem je vlastnil, moje první automaty, s černým dialem...prostě taková první láska ale ta mrtvá lumi mě nakonec dovedla k tomu, že jsem šel do SKX007 (které už taky ale nemám ) ...tak ať slouží, já je nejraději nosil na Nato bond strapu...
flyte Odesláno 27. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 Ja NATO nejak moc nemusim, ale postupne menim svoj nazor na niektore veci, takze mozno sa niektore dockaju aj takehoto vylepsenia
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se