Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 132
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...
Odesláno

Zdravim ,tak zitra to bude 4 tydny co vlastnim nav b 44 hand... tak si dovolim napsat jak to mam s presnosti. pri noseni na ruce,pri polozeni na boku na korunce nebo na 9 jdou do minusu. naopak pri polozeni na dynku nebo sklicku jdou do plusu.takze teoreticky by se vhodnym polohovanim dali udrzovat +-0. v praxi pri beznem noseni jsem po mesici v prumeru na -2,4 s/den.nepocitam-li 1 tyden,ktery to dost kazi jsem na prumeru -1s/den! pritom denni rozptyl dela az 9s,v prumeru 4s.

jeste k pseudo hackingu-dva dny jsem hodinky nenatahoval , a presto muj pokus o pribrzdeni vterinovky byl neuspesny. vazne vam pseudo hacking funguje u unitasu ???

Odesláno

Tak jsem konecne stastnym majitelem Steinu manual 44.Timto dikec Chronoshopu.Tak jednoduchost a cistota,nadhera.Co me hodne dostava je jejich presnost.Za 24/jsem na nule.Neskutecny a zajimave je,ze jsem hodinky nenarizoval presne ale o 15s.Jako kdyby se sami srovnaly,coz me pripada trosku zavadejici,no uvidim budu hlidat.Jinak jedinny co me napada jako dobra zmena u techto hodinek,by mohla byt luneta,lestena do vysokeho lesku.Ale zase zrcadlovy nerez je skutecne magnet na skrabance...

Odesláno

Tak gratuluji ! Ale jestli tomu dobre rozumim tak bych nerikal ze jsem na 0.Ty jsi bud minus nebo plus 15s/24hod..To ale neni na prvni den zly a pravdepodobne se to zlepsi.

Odesláno

Taky gratuluju, casem si to urcite jeste sedne. Mne delaly prvni tyden cca -12s/den, pak se to ustalilo na -5s/den a ted po pul roce jdou prakticky presne, na ruce se mi lehce predbihaji a odlozene se lehce zpozduji, dlouhodoby prumer vychazi cca +1,3s/den :guitar:

Odesláno
  V 22. 4. 2013 v 21:47, ROMMIR napsal:

Zdravim ,tak zitra to bude 4 tydny co vlastnim nav b 44 hand... tak si dovolim napsat jak to mam s presnosti. pri noseni na ruce,pri polozeni na boku na korunce nebo na 9 jdou do minusu. naopak pri polozeni na dynku nebo sklicku jdou do plusu.takze teoreticky by se vhodnym polohovanim dali udrzovat +-0. v praxi pri beznem noseni jsem po mesici v prumeru na -2,4 s/den.nepocitam-li 1 tyden,ktery to dost kazi jsem na prumeru -1s/den! pritom denni rozptyl dela az 9s,v prumeru 4s.

jeste k pseudo hackingu-dva dny jsem hodinky nenatahoval , a presto muj pokus o pribrzdeni vterinovky byl neuspesny. vazne vam pseudo hacking funguje u unitasu ???

OT: pseudo-hacking funguje přesně, jak popsal Bob123. Unitas nesmí být moc natažen, resp. stopro to funguje po zastavení hodinek, kdy otáčením ruček proti směru se vteřinovka zastaví a při otáčení ve směru se zase rozeběhne.

Odesláno

Diky vsem za gratulace...Opravdu jsem z hodinek nadsen..Konecne chapu proc jsou tak obdivovane a az pretezovane..Jak kdysi nekdo rekl,v jednoduchosti spociva krasa veci..Tady to skutecne plati dvojnasobne..Kdyz k tomu pripoctu kvalitu swiss made,kde samotny strojek stoji skoro jako cele hodinky,tak je mi trochu i zahadou jak G.Steinhartovi se to muze vyplatit.Uzasny know-how,pred kteryn smekam...

Odesláno
  V 27. 4. 2013 v 20:03, Sedlinarkrage napsal:

OT: pseudo-hacking funguje přesně, jak popsal Bob123. Unitas nesmí být moc natažen, resp. stopro to funguje po zastavení hodinek, kdy otáčením ruček proti směru se vteřinovka zastaví a při otáčení ve směru se zase rozeběhne.

diky za odpoved.  

Návštěvník kupec
Odesláno

Moje Steinhart Nav B-Chrono II mit Stahlband presnosť + 5 sek, za deň. Čo je v tolerancii.

Odesláno

Tak dnes je to měsíc a den, co jsem naposledy seřizoval moje Steinhart Nav B-Uhr 47. Po této době jsem naměřil odchylku asi tak +/- 0 s. Přes den si všimnu tak +2 s. a přes noc se zase srovnají. Nejde mi o to sledovat každou vteřinu, ale mám radost, že jsou to mechanické hodinky a ani po více jak měsíci je nemusím seřizovat. Takže za mě s Unitasem maximální spokojenost.

Odesláno

Nav B-Uhr II nošeny denně. Posunu je o minutu kupředu, přibližně po měsíci jdou o pár sekund pozdě, tak je opět popoženu... atd. :-)

Čili asi tak -1 s denně nebo v nejhorším případě -2 s / den.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...